Tervetuloa

Ajankohtaista

Jooa Kaukonen otteli itselleen kultaisen mitallin kahdella voitolla viime viikonloppuna (6.-8.10.2006) sovelletun judon syysleirin yhteydessä järjestetyssä kilpailussa. Onnittelut! :)
Alex Lindholm voitti E-poikien painoluokan -50 kg 7.10.2006 Tampereella pidetyissä Edebn-shiaissa. Alexandra Barton sai hopeaa (DT-36) ja Elmeri Saarenpää (DP-34) sekä Rasmus Rinne (CP-50)saivat pronssia. Hienoja otteluita ottivat myös Eetu Laaksonen, Eetu Liistokki sekä Iiris ja Matti Juopperi.
Eden-shiai järjestetään lauantaina Tampereella 7.10.2006. Koska kisoihin on lähdössä niin moni junnu 2 ryhmän jäsen ja lisäksi vetäjät, on launtain harjoitukset peruttu.
Nuorten SM-kisojen onnistumiseksi tarvitaan paljon talkootyötä. Toivottavasti mahdollismman moni KIRJUN:n jäsen ja vanhempi pääsee järjestelemään kisoja. Myös tavarapalkinnoiksi sopivia lahjoituksia otetaan vastaan. Lahjoitukset voi toimittaa Niinalle.
Junnu1-ryhmän perjantain harjoitusvuoro piteni puolella tunnilla. Harjoitusajankohta on siis klo 19.00 -20.30.
Kirkkonummen Judoseura ja Siuntion Keido-Kan järjestävät yhteistyössä A- ja B-nuorten judon SM-kilpailut Siuntion urheiluhallilla la 28.10.-su 29.10.2006.
Tervetuloa tutustumaan Kirkkonummen Judoseuran toimintaan Kirkkonummipäivien järjestötorilla lauantaina 26.8.2006. Voit kysellä seuramme peruskursseista, harjoituksista ja ilmoittautumisista seuramme jäseniltä - tai pysähtyä juttelemaan ihan muuten vain:-).
Syyskausi alkaa 4.9.2006 alkaen. Tässä tiedotteessa kerrotaan kaikista ryhmistämme ja niiden vetäjistä. Koko tiedote tulostettavissa materiaalisalkusta.
Uusi kausi alkaa 4.9 alkavalla viikolla. Harjoitusajat ja harjoitusryhmät on nähtävissä materiaalisalkussa. Uudet aikuisten ja lasten peruskurssit alkavat myös samalla viikolla. Lisätietoja ilmoittautumisista ja kursseista näillä sivuilla viimeistään viikolla 33.
Laajennettu hallituksen kokous pidetään Hannun luona perjantaina 11.8.2006. Kokous on tarkoitettu kaikille vetäjille ja tarkoituksena on saattaa syyskausi käyntiin kunnialla.
RSS ATOM