Tervetuloa

Ajankohtaista

Porvoossa oteltiin aloittelevien kisaajien Junnu Cup sunnuntaina 11.5.2014. Kirjulaisista kuusi oli tavoittelemassa ankaraa kisakokemusta. Lauteilla olivat Edwin Hellbom (2.), Viktor Kontula (5.), Emma Latvala (1.), Robin Latvala (5.) ja Anton Majuri (7.) . Onnittelut kaikille hienosta osanotosta ja hyvistä matseista ja sijoituksista.
Alexandra Barton (-63) voitti yhden ja hävisi kaksi ottelua U21 Eurooppa Cupissa Kaunasissa 11.5.2015. Ensimmäisessä ottelussa Katie Yates-Brown (GBR) sitoi Allun Sankaulla. Toisessa ottelussa Allu voitti Venäjän Irina Smirnovan rullista tulleeel a jatkoaika yukolla. Kolmannessa ottelussa Latvian Diana Kiskel sai pidettyä ALexandraa sidonnassa wazarin arvosta.
Veeti Kanerva (DP38) ja Aino Askklöf (DT44) voittivat kultaa Etelä-Suomen aluemestaruuskisoissa Porvoossa 10.5.2014. Frida Laxén sai hopeaa sarjassa CT44 ja Sami Niittysalo ja Henrik Asklöf jäivät alkupooliheinsa.
Eetu Laaksonen voitti yhden ja hävisi seuraavan ottelunsa Kaunasin U21 European Cupissa. Ensimmäisessä ottelussa Eetu voitti Latvian Domynicas Zaitsevaksin kahdella yukolla (osoto ja sotomakikomi) ja ipponilla (uchimata). Toisen ottelun isäntämaan Ainius Azukas voitti tuomareiden avustuksella. Eetu hävisi shidolla joka tuli yliastumisesta: omituista tässä oli se, ettei kumpikaan ottelija käynyt ulkona. Lopussa Eetu heitti kaverin selälleen: ei pisteitä! Ja kun vielä todetaan,että liettualainen otteli ilman varoituksia ns. putket suorina koko ottelun, voidaan todeta että jokin tuomaritoiminnassa nyt mätti.
Emilia Kanerva voitti yhden ottelun ja hävisi seuraavan Berliinin U18 Euro-cupissa 4.5.2014. Saavutus ei tällä kertaa riittänyt sijoituksiin.
Vappupäivänä eli torstaina 1.5.2014 normaalivuorot on peruttu. Tankin treenit kuitenkin pidetään, poikkeuksellisesti jo klo 18. Myös aikuisten ryhmäläiset ovat tervetulleita tällöin, jos sima ei enää kupli mahassa. Hyvää vappua!
Kirkkonummen kaksimiehinen joukkue saavutti mainion tuloksen Hämeenlinna-shiaissa. Juuso Hannula (U15 -46) voitti kultaa ja Veeti Kanerva (U13 -38) pronssia. Juuson ottelusaldo oli (4-0) ja Veetin (3-1).
Eetu otti pataan ensimmäisellä kierroksella kivikovassa Pietarin Eurooppa Cupissa. Ranskan Wadide Khyar voitti Eetun kuristuksella ja Eetun Matsit päättyivät siihen. Eetu totesi:" Kaveri oli tosi sähäkkä, enkä oikein päässyt matsiin mukaan. Kun sain passiivisuusvaroituksen oli pakko lähteä yrittämään rohkeammin. Ranskis saikin sitten vastaheitolla minut mattoon, jossa pääsi tekemään sankakun."
KIRJU:n treeneissä on pääsiäisen ajan taukoa 17.-21.4. Tankki kuitenkin pitää treenit kiirastorstaina klo 19-20.30 normaalisti. Myös aikuiset ovat tervetulleita silloin tekemään lampaalle ja pääsiäismunille tilaa. Hyvää pääsiäistä.
Alexandra "Allu" Barton voitti pronssia SM-kisoissa sarjassa -63 kg. Eetu Laaksonen puolestaan jäi hyvistä otteista huolimatta mitaliotteluiden ulkopuolelle. Emilia ja Alexandra olivat mukana joukkuekultaa voittaneessa Etelä-Suomen joukkueessa.
RSS ATOM