Tervetuloa

Ajankohtaista

Peräti viisitoista kirkkonummelaista oli ottelemassa aloitteleville kilpailijoille tarkoitetun junnu-cupin I kierroksella sunnuntaina 7.3. Järvenpäässä. Kaikki kisaajat saivat enne kaikkea mukavaa tuntumaa otteluihin, taisipa niitä mitalejakin tulla aimo hivakallinen.
Järvenpäässä kamppailtiin lauantaina 6.3. etelä- ja kaakkois Suomen aluemestaruuksista. Kirkkonummelaisista mestaruuteen ylsi Emilia Kanerva, hopealle taisteli Matti Juopperi ja pronssille Henrik Asklöf. Anton Seppä ja Anttoni Ala-Petäys olivat viidensiä.
Eetu otteli osana Suomen maajoukkuetta Euroopan Judo Unionin kadettien (B-juniorit) huipputurnauksessa. Arpaonni ei ollut kovin suosiollinen , mutta saldoksi tuli kuitenkin yksi otteluvoitto ja 16. sija sarjassa alle 55 kg.
Kirkkonummen kunta palkitsi seuramme jäsenen Eetu Laaksosen vuoden 2009 kirkkonummelaisena poikaurheilijana (14 - 19 vuotiaat). Palkintotilaisuus järjestettiin torstaina 4.3.2010, kun liikuntalautakunnan puheenjohtaja Ari "Tinu" Tiainen antoi Eetulle kunniakirjan ja stipendin sekä asianmukaisen kukkasen.
Sunnuntaina pidettään junnu-ryhmän treenit klo17:50 alkaen yhdessä peruskurssin kanssa. Syyn moiseen antaa samalle päivälle osuva junnu-cup, jossa mukana on 14 junnujudokaa kyseisistä ryhmistä valmentajineen.
Viikonloppuna 6.-7.3 pidetään Järvenpäässä aluemestaruuskisat (la) ja junnu-cup (su). Meiltä on molempiin lähdössä iso joukkue ja valkkujakin molempina päivinä on paikalla. Jokainen järjestäköön kyytinsä ja huolehtikoon että on ajoissa puntarilla!
Savonlinnassa käytiin lauantaina 20.2. A- ja B-nuorten Samurai-cupin II kierros. Osakilpailuvoittoon ylsi Eetu Laaksonen, hopeaa sai Alexandra Barton ja Matti Juopperin oli tyytyminen viidenteen sijaan. Cupin kaksi kevätosakilpailua on nyt käyty ja kokonaisvoittoon ylisvät Eetu ja Alexandra, jotka aiemmassa osakilpailussa ottivat molemmat kultaa.
Urheiluloma, josta vanha kansa käyttää nimitystä hiihtoloma, tuo joitain poikkeavia järjestelyityä seuramme harjoituksiin.
Sunnuntaina 7.2.2010. pidetyssä Finndai shiaissa kolme KIRJU:laista kävi pitämässä ottelutuntumaansa yllä. Tuloksena oli kulta, hopea ja pronssi sekä ennen kaikkea paljon jälkipeliä normaalissa "rakentavassa" hengessä.
Kirkkonummen judoseura oli reissussa seitsemän kilpailijan joukkueella 30.1. Tampereella Ice Power cupissa. Ja kuten arvattiin menestystäkin tuli.
RSS ATOM