Tervetuloa

Ajankohtaista

Kirkkonummen judoseuran "standi" oli lauantaina 30.8 Kirkkonummen torilla järjestetyillä Kirkkonummi-päivillä.
Talvikauden nuorten treenit lähtevät täysimittaisesti käyntiin tiistaina 2.9. Nuorten ryhmään kuuluvat pääsääntöisesti 12 -13 vuotiaat ja sitä vanhemmat. Tapauskohtaisesti myös nuoremmat ja samalla hieman edistyneemmät voivat osallistua nuorten harjoituksiin. Harjoituksia vetävät Tankki, Mika, Niina ja joskus joku muukin vieraileva tähti.
Uusi aikataulu astuu voimaan 1.9.2008 alkaen (sovelletulla judolla vasta 8.9.2008 alkaen). Ilmoittautuminen naperojudoon 1.9.2008 klo 18 alkaen omalla dojollamme (ei ennakkoilmoittautumisia).
Varsinainen judoseuran toimintakausi "normaaliaikatauluineen" pyörähtää käyntiin syyskuun alussa viikolla 36. Uusista kursseista samoin kuin vanhojen jäsenten ryhmistä ja aikatauluista päivitämme tietoa näille sivuille mahdollisimman pikaisesti, mutta todettakoon että materiaalisalkussa oleva asiakirja Alustavatvuorot2008-2009 pitää ainakin pääosin paikkaansa.
Viikosta 32 alkaen aloitetaan treenit aikuisille ja nuorille tiistaisin ja torstaisin klo 18 - 19. Harjoitukset pidetään "sopivalla" sykkeellä, jotta judoon jälleentotutteleminen kävisi mukavasti. Ensimmäiset harjoitukset pidetään tiistaina 5.8.
Lähinnä kilpaileville nuorillemme järjestetään kesäharjoituksia ainakin touko-kesäkuulla. Mukaan saa tietysti tulla kuka tahansa seuramme judoka tai vaikka vanhempi. Kuntotreenien osalta välineet ja ohjaus kohdistuvat kuitenkin enemmän näille nuorille leijonillemme. Kesäkuun lopussa katsotaan heinäkuun ohjelma ja myöhemmin taas elokuu erikseen. TERVETULOA KAIKILLE!
Seuramme kävi onnittelemassa lauantaina 31.5.2008 judokaamme Toni Loimijokea, joka sai ylioppilas lakkinsa kirjoitettuaan kahdeksan ainetta hyvin (magna cum laude) tai loistavin (laudatur) arvosanoin.
Kata- ja tekniikkaharjoituksille on varattu alustavasti aikaa dojoltamme ainakin torstaisin ja sunnuntaisin. Myös tiistaisin tavallisten harjoitusten jälkeen voi jäädä harjoittelemaan.
Seuran keskitetty vyökoe pidettiin torstaina 29.5.2008 Hannun ja Tankin johdolla. Vyösuorituksia tuli kymmenen kappaletta: kaksi sinistä, yksi vihreä, yksi oranssi ja kuusi keltaista.
Kuntojudo ei halunnutkaan kesälaitumille, vaan jatkaa harjoituksia juhannuksen asti maanantaisin klo 19.30 -21 Timpan johdolla. Tervetuloa!
RSS ATOM