Tervetuloa

Ajankohtaista

Wekara-shiaista, joukkue-wekarasta ja junucupista kertoviin uutisiin on nyt lisätty muutamia kuvaotoksia viime viikonlopulta. Kiitos kaikille valokuvaajille!!! :)
Junioreiden jatkoryhmän harjoitukset lauantaina 3.5 klo 10.30 - 12.00 on peruttu. Syynä saman aikainen Wekara shiai, jossa vetäjät ja myös iso osa ryhmästä on. Samoin lasten peruskurssin harjoitukset sunnuntaina 4.5. klo 17-18.15 on peruttu Junnucup II:n takia.
C-, D-, E- nuorille tarkoitettu Wekara shiai ja saman ikäisille aloittelijoille tarkoitettu Junnu-cup kisataan Myyrmäessä 3.5 (Wekara) ja 4.5 (Junnu-cup). Mukaan toivotaan mahdollisimman monta kirkkonummelaista judokaa.
Lahdessa järjestettiin 19.4.2008 Ruttukorva-shiai nimiset judokisat C-, D- ja E-nuorille. Kirkkonummen judoseuran seitsenhenkisen joukkueen kotiintuomisina oli peräti kuusi mitalia.
Matti Juopperi (DP46), Emilia Kanerva (ET32) ja Alexandra Barton (CT36) saivat kultaa 12.4 Hämeenlinna-shiaista. Eetu Laaksonen oli pronssilla sarjassaaan (CP46) ja Jore Vähätiitto omassa sarjassaan (CP60) niin ikään pronssilla. Seurana KIRJU oli 45:n joukosta viides!
Jenny Seppä sai lauantaina 12.4.2008 toisen natsan valkoiseensa hienojen esitysten jälkeen. Natsakokeen vastaanotti Tankki.
Wapun päivänä - työläisten ja opiskelijoiden juhlana - myös judokat lepäävät. Eli torstaina 1.5. 2008 ei ole harjoituksia. Hyvää helatorstaita!
Mikäli jollain lähtijällä on ongelmia kyydityksen kanssa, ottakaa pikaisesti yhteyttä Niinaan. Lisäksi huomioikaa, että Hämeenlinnan kisoissa 12.4.2008 on jouduttu muuttamaan otteluaikoja!
Etelä-Suomen alueleiri järjestetään Suomenlinnassa tulevan viikonloppuna. KIRJU:laisia kehoitetaan osallistumaan runsain joukoin. Ilmoittautumiset ja muut järjestelyt pyydämme suorittamaan omatoimisesti. Seuralta saa kuittia vastaan "palautusta" leirimaksusta.
Anton "Johtaja" Seppä sai pronssia 5.4 Kotkan Matsuru-kannu-kisassa sarjassa EP40.
RSS ATOM