Tervetuloa

Ajankohtaista

Sunnuntaina 11.12.2016 tummennettiin vöitä oikein urakalla. Vihreän vyön suoritti Pasi Salminen, Oranssin Emilia Kontula, Mikko Hartikainen, Severi Ronkonen, Jaana Kettunen, Janne Toppi, Marianne Peltonen ja Max Keto sekä keltaisen vyön Tommi Heikkilä, Jaakko Piipponen, Anna Latvala ja Marion Peltonen. Onnea ja rei!
Nythän kävi niin, että KirJu:n tavallisesti nopea ja tehokas viestintä-, tiedotus- ja propagandatoimisto oli nukuksissa viime viikonloppuna. Ei olisi kannattanut, sillä Nummelan perinteisestä Hiiden shiaista tuli pelkkää kultaa. Frida Laxen ja Ronja Vehmas sekä tuplasti onnistunut Vili Vehmas eivät hävinneet kertaakaan ja vuoden viimeisten kisojen saldo lähenteli täydellisyyttä. Nyt tämäkin uutinen saatiin sitten kerrottua.
Gesterbyn dojolta tiloihin siirttyy napero-, muksu II-, junnut II- ja aikuisten ja nuorten ryhmät. Uusissa tiloissa aloitetaan treenaamaan 1.12.2016 alkaen.
Kirkkonummen judoseurat nuoret kisaajat saavuttivat värisuoran nuorten Finnish Openista Kouvolasta 26.11.2016. Emilia Kanervan kultaa, Frida Laxénin hopeaa ja Veeti Kanervan pronssia täydensivät Juuso Hannulan ja Vili Vehmaksen viidennet sijat.
Ensi lauantaina 26.11 ei pidetä muksu- ja naperotreenejä (Sepän ryhmät). Hulabaloota jatketaan taas lauantaina 3.12, mutta tuollon kuitenkin uudella salilla.
Junnu 2 ryhmän vyökoelähestyy. Avaa viesti saadaksesi tietoa ja ohjeita.
HOX! Paikka muutettu. Kuulutko ryhmään, onko tekniikat hallinnassa? Vastauksien ollessa kyllä, avaa ilmoitus saadaksesi ohjeet.
Keravan Junnu cupissa 20.11.2016 ottelivat myös aikuiset aloittelevat kisaajat. Seurastamme kisaan osallistuivat Mikko HARTIKAINEN, Kiia HUOVINEN, Ronja KETTUNEN, Inka LAITILA, Robin LATVALA, Severi RONKONEN ja Ronja VEHMAS. Mitaleitakin tuli: Ronja V, Severi ja Inka kultaa, Robin ja Ronja K hopeaa ja Severille vielä pronssia. Paras kommentti tuli Severiltä: " Hävityt matsit opettivat eniten". Mahtavaa tekemistä kaikilta!
Frida Laxen voitti kultaa Tartossa pidetyissä kansainvälisissä kisoissa 19.11.2016 U18 painoluokassa -48kg. Frida täydensi hienosti mennyttä päiväänsä hopeamitalilla nuoremmassa ikäluokassa. Vili Vehmas otteli myös kahdessa ikäluokassa voittaen molemmissa yhden ottelun ja häviten kaksi. Juuso Hannulan kisat jäivät tällä kertaa yhteen otteluun.
Emilia Kanerva voitti pronssia Flanders cupissa Belgiassa lauantaina 29.10.2016. Juuso Hannula, Aino Asklöfillä, Frida Laxenilla ja Vili Vehmaksella ei mennyt tuubin, vaan plakkariin tuli vain kokemusta. Veeti Kanerva pääsi alkupoolistaan ulos, mutta jatkokierroksilla hän jäi lopulta yhteen oteluun; keräilypaikka jäi lopulta sekunnin päähän, kun Veetin voittanut kaveri mokasi loppuottelupaikkansa viimeisellä sekunnilla.
RSS ATOM