Tervetuloa

Ajankohtaista

Kirkkonummen judoseura viettää pääsisäistä 14.- 17.4.2017. Tuona aikana ei järjestetä ohjattuja treenejä. Aikuisten ryhmä ottaa varaslahdön, joten to 13.4.2017 ei ole treenejä uimahallilla.
Juuso Hannula ja Frida Laxen kisasivat alle 18-vuotiaiden Eurooppa cupissa Tsekin Teplicessä lauantaina 8.4.2017. Valitettavasti menestystä ei tällä kertaa herunut, mutta kokemusta kylläkin. Sankarimme jäävät leireilemään lisäkokemuksen hankkimiseksi alkuviikoksi.
Kirkkonummen nyrkkeilykerho järjestää nyrkkeilyn SM-kisat keskustan väestösuojassa viikonloppuna 21-23.4. Lauantain muksu- ja perhejudo on peruttu (tosin muksut ovat junnu cupissa Nummelan kisaamassa). Sunnuntain nuorten ryhmä ja aikuisten sunnuntaipainit pidetään vanhalla salilla Gesterbyssä. Normaalistikin vanhalla salilla olevissa harjoitusvuoroissa ei ole muutoksia.
Alexandra Barton jäi otteluvoitoitta Eurooppa Cupin kisassa Kroatian Dubrovnikissa. " Seka italiailainen että serbialainen vastustaja olisi ollut ihan voitettavissa, mutta molemmissa otteluissa sorruin huonoon yritykseen, jotka kostautuivat", raportoi Alexandra.
Kirkkonummen kunta palkitsi perinteiseen tapaan kunnantalolla vuoden urheilijat 2016. Vuoden naisurheilijaksi Kirkkonummella valittiin Emilia Kanerva, vuoden tyttöurheilijaksi Frida Laxen ja vammaisurheilijaksi Joona Kaukonen. Kirkkonummen judoseura onnittelee ja on ylpeä sankareistaan!
Legendaarisessa Hentai-shiaissa Vantaalla kisasi kahdeksan kirjulaista. Tuloksena oli niin voittoja kuin kirveleviä tappiota ja ennen kaikkea uutta judo-oppia parhaalla mahdollisella tavalla eli kisaamalla.
KIRJU:n kevätkokous järjestetään 15.3.2017 klo 19:00 alkean Kirkkonummella ravintola Ervastin tiloissa, Ervastintie 2 Kirkkkonummi. Seuran jäsenet lämpimästi tervetuloa.
Kirkkonummen judoseura oli paras suomalaisseura lauantaina kisatussa kansainvälisessä Baltic sea open-kisassa Orimattilassa. Seitsemän kisaajamme saldo oli kaksi kultaa, hopea ja pronssi sekä kaksi viidettä sijaa.
Mika "DP" Salminen ja Rasmus "Doc" Rinne ottelivat kultamitalin arvoisesti Suomen leppoisimmassa judokisassa Finndai-shiaissa lauantaina. Sarjassa -90 kg loistanut Mika kunnostautui erityisesti sitomisissa ja voitti kolme otteluaan matossa. Ainoa tappio tuli myös matossa kun Mika ojenteli kättään väärässä kohdassa. Rasse otteli sarjassa 81 kg häviten ensimmäisen ottelunsa Juuso Terävälle, mutta lämmeten pikku hiljaa viiteen ipponvoittoon. Hopeamitalin jälkeen Rasse ilmoittautui vielä avoimeen sarjaan, jossa puolestaan pääsi kukistamaan Terävän ja voittamaan kultaa. Myös seuramme ottotyttö, Jaana "Janecky" Kettunen pääsi otteluvoittojen makuun saavuttaen hopeaa omassa ja avoimessa painoluokassa.
Vili Vorussa (26.2.2017)
Vili Vehmas edusti seuraamme 25.2 kisatussa Vorun kansainvälisessä kisassa Virossa. Painoluokkaan -73 kg kasvanut Vili kuristi ensimmäisessä ottelussaan Viron Machikhinin. Toinen ottelu Viron Altosaaria vastaan alkoi vauhdikkaasti Vilin heittäessä wazarilla, mutta lopulta Vili kuitenkin poistui ottelusta ippon tappiolla. Keräilyssä Latvian Melikos oli skoutannut Vilin tekniikat ja odotteli Vilin virhettä josta pääsi nappaamaan ipponin.
RSS ATOM