Tervetuloa

Ajankohtaista

Gesterbyn dojolta tiloihin siirttyy napero-, muksu II-, junnut II- ja aikuisten ja nuorten ryhmät. Uusissa tiloissa aloitetaan treenaamaan 1.12.2016 alkaen.
Kirkkonummen judoseurat nuoret kisaajat saavuttivat värisuoran nuorten Finnish Openista Kouvolasta 26.11.2016. Emilia Kanervan kultaa, Frida Laxénin hopeaa ja Veeti Kanervan pronssia täydensivät Juuso Hannulan ja Vili Vehmaksen viidennet sijat.
Ensi lauantaina 26.11 ei pidetä muksu- ja naperotreenejä (Sepän ryhmät). Hulabaloota jatketaan taas lauantaina 3.12, mutta tuollon kuitenkin uudella salilla.
Junnu 2 ryhmän vyökoelähestyy. Avaa viesti saadaksesi tietoa ja ohjeita.
HOX! Paikka muutettu. Kuulutko ryhmään, onko tekniikat hallinnassa? Vastauksien ollessa kyllä, avaa ilmoitus saadaksesi ohjeet.
Keravan Junnu cupissa 20.11.2016 ottelivat myös aikuiset aloittelevat kisaajat. Seurastamme kisaan osallistuivat Mikko HARTIKAINEN, Kiia HUOVINEN, Ronja KETTUNEN, Inka LAITILA, Robin LATVALA, Severi RONKONEN ja Ronja VEHMAS. Mitaleitakin tuli: Ronja V, Severi ja Inka kultaa, Robin ja Ronja K hopeaa ja Severille vielä pronssia. Paras kommentti tuli Severiltä: " Hävityt matsit opettivat eniten". Mahtavaa tekemistä kaikilta!
Frida Laxen voitti kultaa Tartossa pidetyissä kansainvälisissä kisoissa 19.11.2016 U18 painoluokassa -48kg. Frida täydensi hienosti mennyttä päiväänsä hopeamitalilla nuoremmassa ikäluokassa. Vili Vehmas otteli myös kahdessa ikäluokassa voittaen molemmissa yhden ottelun ja häviten kaksi. Juuso Hannulan kisat jäivät tällä kertaa yhteen otteluun.
Emilia Kanerva voitti pronssia Flanders cupissa Belgiassa lauantaina 29.10.2016. Juuso Hannula, Aino Asklöfillä, Frida Laxenilla ja Vili Vehmaksella ei mennyt tuubin, vaan plakkariin tuli vain kokemusta. Veeti Kanerva pääsi alkupoolistaan ulos, mutta jatkokierroksilla hän jäi lopulta yhteen oteluun; keräilypaikka jäi lopulta sekunnin päähän, kun Veetin voittanut kaveri mokasi loppuottelupaikkansa viimeisellä sekunnilla.
Veeti Kanerva voitti sarjansa Kerava-shiaissa lauantaina 16.10. Veetin kisaurakkaan kuului neljä ottelua, joista kaski ensimmäistä hoitui tyylipuhtaasti ipponilla ja kaksi seuraavaa wazareilla. Mika Salminen puolestaan urakoi peräti kolmessa sarjassa käyden viisi voitokasta ja viisi vähemmän voitokasta ottelua. Tuomisina Mikalla oli myös kaksi mitalia: hopeinen ja pronssinen. "Pystykieppi oli vahvin aseeni, matto taas heikoin", kommentoi Mika joka viettänee pari seuraavaa päivää koettaen palautua ennen kauden päätapahtumaa, Intin kamppailupäiviä Niinisalossa!
Syysloman johdosta junnujen peruskurssilla ei ole sunnuntaina 16.10.2016.
RSS ATOM