Aikuiset ja nuoret peruskurssi

Aikuisten ja nuorten peruskurssi

Noin 15 vuotiaat ja vanhemmat voivat osallistua syksyllä 2020 alkavalle peruskurssille, joka järjestetään liukuvasti aikuisten ja nuorten treenien yhteydessä. Eli mukaan voi tulla milloin vaan!

Kurssin tavoitteena on keltasen vyön suorittaminen noin vuoden mittaisella kurssilla. Toukokuulle 2021 jatkuvan kurssin hinta on 270 euroa, joka sisältää opetuksen lisäksi, seuran jäsenyyden ja tapaturmavakuutuksen. Keltaisen vyön graduointimaksu on 63€, joka sisältää keltaisen vyön, judopassin ja judoliiton vyökoerekisterimaksun.

Muutamana ensimmäisenä kertana ei tarvita judopukua, vaan mukaan riittää löysät verkkarit ja t-paita  tms. Pari ensimmäistä kertaa voi myös kokeilla ilman maksua, mutta huomioikaa, että tapaturmavakuutus ei ole voimassa ennen kuin olet rekisteröitynyt ja maksanut peruskurssimaksun Suomisport portaalissa. Portaaliin pääset tästä linkistä.

Harjoitukset järjestetään Kirkkonummen keskustan väestenösuojan harjoittelusalilla ja uimahallilla:

  • Tiistaisin klo 1900 - 2030 Kirkkonummen keskustan väestösuoja
  • Torstaisin klo 1900 - 2030 Kirkkonummen uimahalli

Syksyn ensimmäiset harjoitukset ovat ti 1.9.2020 klo 1900 - 2030 Kirkkonummen keskustan väestönsuojan harjoittelusalissa ja tästä alkaen joka tiistai ja torstai edellä mainituissa paikoissa ja -aikaan. Kurssin vastuuohjaajana toimii Mika Salminen.

Kurssin jälkeen harjoittelu onnistuu jäsenmaksua vastaan samaisissa aikuisten ja nuorten harjoituksissa.

Kurssille voi ilmoittautua lähettämällä vapaamuotoisen sanoman osoitteeseen judo.kirju(at)gmail.com.

Lisätietoa saa yllä olevan osoitteen kautta tai kysymällä suoraan vastuuohjaajalta.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

 

Päivitetty 2.7.2020