Aikuiset ja nuoret peruskurssi

Aikuiset ja nuoret

Kirkkonummen Judoseurassa aikuisten ja nuorten treenit ovat judon lajitaitojen harjoittelua ja kuntoilua judon merkeissä. Harjoituksissa opitaan judontekniikoita tilanteisiin soveltavassa muodossa ja hikoillaan yhdessä judollisissa harjoitteissa.

Ryhmän tiedot

Kauden ensimmäiset harjoitukset ovat ti 17.8.2021 klo 1900 - 2030 Kirkkonummen keskustan väestösuojassa.

Ryhmä on tarkoitettu 14 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille aloitteleville judokoille. Kurssin vastuuohjaajana toimii Mika Salminen.

Harjoitukset järjestetään Kirkkonummen keskustan väestösuojassa

  • Tiistaisin klo 1900 - 2030
  • Torstaisin klo 1900 - 2030
  • Sunnuntaisin klo 1830 - 2000

Sunnuntain harjoitukset ovat ei ohjatut randori painotteiset harjoitukset, joihin ilmoittaudutaan WhatsUpp sovelluksen kautta. WhatsUpp ryhmään "Kirjun painit" pääsee liittymään Mikan tai Tomin kautta.

Toukokuulle 2022 jatkuvan opetuksen hinta on 200 euroa. Maksuun sisältyy kurssin opetus, seuran jäsenyys ja tapaturmavakuutus. Lisäksi hintaan sisältyy oikeus osallistua Judoliiton alaisiin kilpailuihin, koulutuksiin ja vyökokeisiin. Vyökoemaksu ei sisälly hintaan. Lisätietoa tapaturmavakuutuksesta saat tästä linkistä.

Muutamana ensimmäisenä kertana ei tarvita judopukua, vaan mukaan riittää löysät verkkarit ja t -paita tms. Pari ensimmäistä kertaa voi kokeilla ilman maksua, mutta huomioikaa, että maksuun sisältyvä tapaturmavakuutus ei ole voimassa ennen kuin olet rekisteröitynyt ja maksanut kurssimaksun Suomisport portaalissa. Portaaliin pääset tästä linkistä.

Kurssille voi ilmoittautua lähettämällä vapaamuotoisen sanoman osoitteeseen judo.kirju(at)gmail.com

Lisätietoa saa yllä olevan osoitteen kautta tai kysymällä suoraan vastuuohjaajalta.

Tervetuloa!

 

Päivitetty 4.7.2021