Aikuisten ja nuorten ryhmä

Aikuiset ja nuoret

Kirkkonummen Judoseurassa aikuisten ja nuorten treenit ovat pääasiassa judon lajitaitojen harjoittelua ja kuntoilua judon merkeissä. Harjoituksissa opitaan judontekniikoita ensisijaisesti tilanteisiin soveltavassa muodossa ja hikoillaan yhdessä judollisissa harjoitteissa.

Treenaamaan ovat tervetulleita noin 15 vuotiaat ja vanhemmat, niin uudet kuin jo tatameita kolunneet judokat.

Harjoitukset järjestetään:

  • Tiistaisin klo 1800 - 1930 Kirkkonummen keskustan väestösuoja
  • Torstaisin klo 1900 - 2030 Kirkkonummen uimahalli
  • Sunnuntaisin klo 1830 - 2000 Kirkkonummen keskustan väestösuoja

Sunnuntain harjoitukset ovat ei ohjatut randori painotteiset harjoitukset, joihin ilmoittaudutaan WhatsUpp sovelluksen kautta. WhatsUpp ryhmään "suununtaipainit" pääsee liittymään Mikan, Markon tai Tomin kautta.

Syksyn ensimmäiset harjoitukset ovat 6.8.2019 klo 1800 - 1930 väestönsuojan harjoittelusalissa ja tästä alkaen edellä mainituissa paikoissa ja -aikaan.

Kilpailevat nuoret

Kilpailevien nuorten harjoitukset ovat Kirkkonummen keskustan väestösuojan dojolla torstaisin klo 1915 - 2045. Harjoitukset ovat tarkoitettu kilpailuun keskittyville nuorille.

Mukaan voi tulla noin 14 vuotiaat tytöt ja pojat, joilla on jo hiukan kokemusta kilpailemisesta esim. Startti-Cup kautta.

Ryhmään osallistumalla saa tuntumaa kilpailuun tähtäävästä harjoittelusta. Ryhmä toimii osaltaan ponnahduslautana aina nuorten maajoukkuetasolle asti.

Syksyn ensimmäiset harjoitukset ovat 8.8.2019.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

 

Päivitetty 30.5.2019