Junnujudo

Junnujudo

Junnujudon tarkoituksena on kehittää yksilö-, pari- ja joukkuetekemistä. Liikunnallisena tavoitteena on kehittää liikunnan perustaitoja, kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä. Judotaidoissa painopisteenä on ukemit eli turvallinen kaatuminen sekä judon perustekniikoiden opettelu.

Junnuikäisten harjoituksissa siirrytään asteittain kohti "oikeampaa judoa" - hauskanpitoa kisailuineen tai leikinomaisine harjoituksineen unohtamatta.

Junnut saattavat käydä jo - niin halutessaan - kokeilemassa kilpailemistakin junnuille ja nuorille aloittelijoille sopivassa harjoituskilpailussa, vaikkapa Etelä-Suomen alueen Startti-Cup -harjoituskilpailuissa. Alue- tai valtakunnallisemmat kesäleirit ovat omiaan avartamaan junnujen lajikokemusmaailmaa.

Ryhmän tiedot

Kauden ensimmäiset harjoitukset ovat 8.8.2023 klo 17:30 - 19:00 Kirkkonummen keskustan väestönsuojassa.

Ryhmä on tarkoitettu 9 - 14 vuotiaille tytöille ja pojille, niin uusille kuin jo tatameita kolunneille.

Harjoitukset järjestetään Kirkkonummen keskustan väestönsuojassa:

  • Tiistaisin klo 17:30 - 19:00
  • Torstaisn klo17:30 - 19:00

Toukokuulle 2024 jatkuvan opetuksen hinta on seuran jäsenmaksu 100 euroa + judoliiton lisenssimaksu. Maksuun sisältyy kurssin opetus, seuran jäsenyys ja tapaturmavakuutus. Lisäksi hintaan sisältyy oikeus osallistua Judoliiton alaisiin kilpailuihin, koulutuksiin ja vyökokeisiin. Vyökoemaksu ei sisälly hintaan. Lisätietoa tapaturmavakuutuksesta saat tästä linkistä.

Lisätietoa saa yllä olevan osoitteen kautta tai kysymällä suoraan vastuuohjaajalta.

Tervetuloa!

 

Päivitetty 27.5.2023