Junnujudo

Junnujudo

Junnujudon tarkoituksena on kehittää yksilö-, pari- ja joukkuetekemistä. Liikunnallisena tavoitteena on kehittää liikunnan perustaitoja, kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä. Judotaidoissa painopisteenä on ukemit eli turvallinen kaatuminen sekä judon perustekniikoiden opettelu.

Junnuikäisten harjoituksissa siirrytään asteittain kohti "oikeampaa judoa" - hauskanpitoa kisailuineen tai leikinomaisine harjoituksineen toki unohtamatta.

Junnuryhmäläiset saattavat käydä jo - niin halutessaan - kokeilemassa kilpailemistakin junnuille ja nuorille aloittelijoille sopivassa harjoituskilpailussa, vaikkapa Etelä-Suomen alueen Startti-Cup -harjoituskilpailuissa. Alue- tai valtakunnallisemmat kesäleirit ovat omiaan avartamaan junnujen lajikokemusmaailmaa.

Ryhmän tiedot

Kauden ensimmäiset harjoitukset ovat 23.8.2022 klo 1730 - 1900 Kirkkonummen keskustan väestönsuojassa.

Ryhmä on tarkoitettu 8 - 13 vuotiaille judon peruskurssin käyneille tytöille ja pojille. Kurssin vastuuohjaajana toimii Tomi Vehmas ja Kalevi Rantalaiho.

Harjoitukset järjestetään Kirkkonummen keskustan väestönsuojassa:

  • Tiistaisin klo 1730 - 1900
  • Torstaisn klo1730 - 1900
  • Lauantaisin klo 1200 - 1330

Toukokuulle 2023 jatkuvan opetuksen hinta on 185 euroa (jäsenmaksu+judoliiton lisenssi). Maksuun sisältyy kurssin opetus, seuran jäsenyys ja tapaturmavakuutus. Lisäksi hintaan sisältyy oikeus osallistua Judoliiton alaisiin kilpailuihin, koulutuksiin ja vyökokeisiin. Vyökoemaksu ei sisälly hintaan. Lisätietoa tapaturmavakuutuksesta saat tästä linkistä.

Lisätietoa saa yllä olevan osoitteen kautta tai kysymällä suoraan vastuuohjaajalta.

Tervetuloa!

 

Päivitetty 25.5.2022