Muksujudo

Muksujudo

Muksujudon tarkoituksena on eri leikkien avulla kehittää yksilö-, pari- ja joukkuetekemistä. Liikunnallisena tavoitteena on kehittää liikunnan perustaitoja, kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä. Leikkejä on noin 60% treenistä ja loput on judollista liikkumista. Judotaidoissa painopisteenä on ukemit eli turvallinen kaatuminen sekä matossa myllääminen.

Eli kyseessä on judon esikoulu, josta on mahdollisuus siirtyä varsinaiselle judon peruskurssille tavoittelemaan ensimmäistä, keltaista, vyötä.

Ryhmän tiedot

Kauden ensimmäiset harjoitukset ovat su 28.8.2022 klo 1500 - 1600  Kirkkonummen keskustan väestönsuojan harjoittelusalilla.

Ryhmä on tarkoitettu 5-7 vuotiaille tytöille ja pojille, joille järjestetään hauska  "judotreeni" kerran viikossa. Tuntiin sisältyy judon periaatteita noudettavia käyttäytymissääntöjä kuten kummarrukset, kaverin huomioon ottaminen ja opetuksen kuunteleminen. Ryhmän vastuuohjaajana toimii Hannu Ruuth ja Kristina Baumgartner.

Harjoitukset järjestetään Kirkkonummen keskustan väestönsuojassa:

  • Sunnuntaisin klo 1500 - 1600

Toukokuulle 2023 jatkuvan opetuksen hinta on 145 euroa (jäsenmaksu+judoliiton lisenssi). Maksuun sisältyy kurssin opetus, seuran jäsenyys ja tapaturmavakuutus. Lisäksi hintaan sisältyy oikeus osallistua Judoliiton alaisiin kilpailuihin, koulutuksiin ja vyökokeisiin.  Lisätietoa tapaturmavakuutuksesta saat tästä linkistä.

Muutamana ensimmäisenä kertana ei tarvita judopukua, vaan mukaan riittää löysät verkkarit ja t -paita tms. Pari ensimmäistä kertaa voi kokeilla ilman maksua, mutta huomioikaa, että maksuun sisältyvä tapaturmavakuutus ei ole voimassa ennen kuin olet rekisteröitynyt ja maksanut kurssimaksun Suomisport portaalissa. Portaaliin pääset tästä linkistä.

Kurssille voi ilmoittautua lähettämällä vapaamuotoisen sanoman osoitteeseen judo.kirju(at)gmail.com

Lisätietoa saa yllä olevan osoitteen kautta tai kysymällä suoraan vastuuohjaajalta.

Tervetuloa!

 

Päivitetty 25.5.2022