Naperojudoryhmä

Naperojudo

Syksyllä 2004 ensi kerran aloittaneen naperojudon kohderyhmänä ovat 4-6-vuotiaat tytöt ja pojat, joille järjestetään hauska 50 minuutin "judotreeni" kerran viikossa. Tuntiin sisältyy judon periaatteita noudettavia käyttäytymissääntöjä kuten kummarrukset, kaverin huomioon ottaminen ja opetuksen kuunteleminen.

Asusteena judokoilla on yleensä judogi eli judopuku, mutta naperot voivat käyttää myös verryttely- tai collagepukua. Pari ensimmäistä kertaa voi kokeilla ilman maksua, mutta huomioikaa, että kurssimaksuun sisältyvä tapaturmavakuutus ei ole voimassa ennen kuin olet rekisteröitynyt ja maksanut kurssimaksun Suomisport portaalissa. Portaaliin pääset tästä linkistä.

Tarkoitus ja tavoitteet

Naperojudon tarkoituksena on eri leikkien avulla kehittää yksilö-, pari- ja joukkuetekemistä. Liikunnallisena tavoitteena on kehittää liikunnan perustaitoja, kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä. Leikkejä on noin 60% treenistä ja loput on judollista liikkumista. Judollisina tavoitteina on harjoitella ukemia eli kaatumista ja sidontoja sekä vähän polvillaan matossa mylläämistä eli mattorandoria.

Eli kyseessä on judon esikoulu, josta on mahdollisuus siirtyä varsinaiselle judon peruskurssille tavoittelemaan ensimmäistä, keltaista, vyötä.

Kurssitiedot

Syksyllä 2019 alkava naperojudo on lapsi-vanhempijudoa, eli vanhempi, huoltaja tms. on mukana lapsen kanssa harjoituksissa. Kurssille otetaan mukaan noin 12 naperoa vanhempineen, vanhemman tms. mukanaolo harjoituksissa on siis pakollinen.

Toukokuulle 2020 jatkuvan kurssin hinta on lapselta 160 euroa, joka sisältää opetuksen lisäksi seuran jäsenyyden ja tapaturmavakuutuksen. Harjoitukset ovat Kirkkonummen keskustan väestönsuojan harjoittelusalilla (dojo) lauantaisin klo 0930 - 1020.

Syksyn ensimmäiset harjoitukset ovat 7.9.2019 klo 0930 - 1020  yllä mainitussa harjoittelusalissa ja tästä alkaen joka lauantai samaan aikaan. Kurssin vastuuohjaajana toimii Kristina Baumgartner.

Kurssille voi ilmoittautua lähettämällä vapaamuotoisen sanoman osoitteeseen judo.kirju(at)gmail.com

Lisätietoa saa yllä olevan osoitteen kautta tai kysymällä suoraan vastuuohjaajalta.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

 

Päivitetty 30.5.2019