Niina Nikulainen

Maisterin planttu
FM, SM Niina Nikulainen


Niina Nikulainen
2. dan
puh. 050-547 2411
niina.nikulainen (at) gmail.com

Niinan suosikkiharrastuspaikkoja ovat kamppailusalit ja vesi (eri muodoissa). Niinan budovalikoimasta löytyy judon lisäksi myös aikido, joka oli alussa hänen päälajinsa. Tällä hetkellä Niinan tavoitteena tehdä väitöskirjatutkimusta. Lisäksi hänen yhtenä suurena tavoitteena on tekniikkauinnissa kehittyä kivestä delfiiniksi - tässä vaiheessa taso noin hylkeen kohdalla. ;) Muutoinkin tukilajien valikoiman kirjo on suuri (kuntonyrkkeily, jalkapallo, tanssi, koiran kanssa ulkoilu jne). Puntilla Niinaa kuitenkin näkee paljon harvemmin - elävät painot ne olla pitää!

Niina on suorittanut Suomen Judoliiton ja SLU:n 1.-2. tason opintoja sekä Judoliiton EU3-tason kamppailuvalmentajan tutkinnon. Lisäksi Niina on suorittanut psyykkiseen valmennukseen liittyviä opintoja sotatieteiden maisteritutkintoonsa liittyen Jyväskylän yliopistossa.

Rakkaalla lapsella on monta lempinimeä... "tyttö", "Maisterin planttu", "Kongi", "noita" ;)


Mottoja: "Vierivä kivi ei sammaloidu.", "Tiedän olevani täydellinen - kehityskohteita voi toki aina löytyä.", "Nauru pidentää ikää!" :) "Jokaisessa meissä asuu pieni noita..." ;) "Hyvä ruoka, parempi mieli!"