Tervetuloa

Ajankohtaista

Kirkkonummen judoseura viettää 18.- 24.2.2017 hiihtolomaa. Tuona aikana ei siis järjestetä ohjattuja treenejä pl. aikuisten treenit Mikan johdolla 21.2.2017. Ohjatut treenit jatkuvat aikataulun mukaisesti sunnuntaina 26.2.2017. Etusivun vasempaan reunaan on merkitty seuramme kevään 2017 harjoitustauot, jotka voi jo merkitä kalenteriin.
Frida Laxen oli Rovaniemen nuorten SM-kisojen ainoa tuplamestari voittamalla alle 48 kiloisten painoluokat sekä alle 18- että alle 21 -vuotiaissa. Molempiin voittoihin tarvittiin kaksi otteluvoittoa, jotka tulivat kaikki iponeilla. Emilia Kanerva puolestaan voittin sarjan u21 alle 70 kg ylivoimaisesti neljällä ipponilla. Juuso Hannula kävi maratonottelun Jussi Holopaista vastaan, mutta hävisi pudoten jatkosta.
Neljä seuramme urhoollista judokaa kävi harjoittelemassa kisaamista Junnu cupissa Järvenpäässä sunnuntaina. Selvintä jälkeä teki Ronja Vehmas, joka voitti kaikki neljä otteluaan ja sai kultaa. Aarni Ilmanen taisteli urhoollisesti jääden pronssille. Myös Inka Laitila voitti pronssia. Poikien kanssa ottelemaan joutunut Ronja Kettunen taisteli myös hienosti, vaikkei vahvemmilleen tällä kertaa mitään voinut.
Kirkkonummen judoseuran maajoukkuetytöt Frida Laxen ja Emilia Kanerva voittivat kultaa samurai cupissa Orimattilassa. Menstystä täydensi Veeti Kanervan pronssimitali.
Viisi kirjulaista oli kokeilemassa Hyvinkään Kougensai shiaissa uusia judosääntöjä, joilla kisattiin eilen ensimmäistä kertaa. Päivä oli pronssinen, sillä niitä tuli viisi kappaletta.
Matti "Matruusi" Juopperi kiilasi virallisesti Kirkkonummen judoseuran karkkijonon kärkeen voitettuaan seuran sisäisen haastesarjan Lappeenrannassa.
Seuran syyskokouksessa valittu hallitus järjestäytyi tänään hyvin levätyn joulutauon jälkeen. Hallitus ja toimihenkilöt toivottavat jäsenille hyvää alkanutta vuotta 2017!
Kirkkonummen judoseuran vuosi 2016 oli monessakin mielessä mestyksekäs. Kisaajapuolella suurin saavutus oli aikuisten SM-kisojen mitalitaulukon ykkössija ja miesten joukkueen pronssi ensiyrittämällä. Aikuisten kuntojudokoitten ryhmän räjähtävä kasvu ja loistava henki oli myös seurassamme ennennäkemätöntä. Ja pisteenä i:n päälle: yli kahdenkymmenen vuoden kärvistelyn jälkeen seura sai uuden hienon salin ja vanhakin jäi vielä käyttöön. Tärkeintä kaikista oli kuitenkin se, että melkein 120 kirkkonummelaista judokaa treenasi vuonna 2016 kaikkein parasta lajia: judoa.
Judoliitto on julkaissut maajoukkueiden kokoonpanot vuodelle 2017. Uutena seuramme maajoukkuejudokana aloittaa Frida Laxén, joka on nousi alle 18-vuotiaitten maajoukkueeseen. Maajoukkueissa jatkavat Juuso Hannula (alle 18) ja Emilia Kanerva (alle 21) seka aikuisten valmennusryhmässä Alexandra Barton ja Matti Juopperi ja alle 18-vuotiaitten kakkosjoukkueessa Vili Vehmas. Joukkueesta putosi Eetu Laaksonen, joka tällä hetkellä keskittyy opiskeluihin.
Kari Ukkola suoritti Tampereella 28.12.2016 mustan vyön (1.dan). Peräti 13 vuotta ruskeana vyönä ollut Kari päätti vihdoin suorittaa vyökokeen alta pois. Reilut puoli tuntia kestäneessä vyökokeessa Kari näytti parastaan ja graduoitsija Peter Mickelssonilla oli helppo työ todeta Karin vyöarvon korotus. Vuonna 1996 judon aloittanut ja täydet kilpailupisteet kisannut Kari Ukkola on seuramme 22. musta vyö ja kymmenes koko judouransa Kirkkonummen jäsenenä ollut mustavöinen judoka.
RSS ATOM