Seurasta


Judo

Tiesitkö, että judo on erittäin monipuolinen urheilulaji joka sopii sekä tytöille että pojille, naisille ja miehille?

Se on erinomainen kuntoilulaji, jota voi harrastaa kuka tahansa! Tiiviillä judoharjoittelulla voit oppia hallitsemaan itseäsi henkisesti ja fyysisesti. Ajatteletko, että judo voisi olla hyvä harrastustus lapsillesi? - Olet oikeassa, mutta myös Sinulle itsellesi!

Katso Suomen Judoliiton lajiesittely tästä.

Kirkkonummen judoseura

Kirkkonummen judoseura ry. (KIRJU) on vuonna 1985 perustettu judoon erikoistunut seura Kirkkonummella. KIRJU:n riveissä judoa harrastaa satakunta judokaa muksuista eläkeläisiin. Toimintaa löytyy niin kilpailijoille ja kuntoilijoille, lapsille, nuorille ja aikuisille kuin erityisryhmillekin. Seuramme ohjaa judon harrastajia, tukee ohjaajien kouluttautumista ja kilpailijoita sekä kannustaa taustajoukkoja osallistumaan seuran aktiiviseen toimintaan.

Oletko päättänyt aloittaa kuntoilun mutta jostain syystä "ei vielä ole tullut aloitetuksi"? Katso seuramme harjoitusryhmät tästä.

Seuran strategia

Seuran visiona on olla ”toinen olohuone”, johon judokat mielellään tulevat kehittämään omia taitojaan sekä tapaamaan muita harrastajia. Vision taustaa rakennetaan jäsenten ja taustajoukkojen halulla osallistua seuran toimintaan ja kehittämiseen vapaaehtoisesti heille sopivimmalla tavalla. Pyrimme siihen, että kaikki toimintaan osallistuvat ovat innostuneita ja tuntevat tervettä ylpeyttä kuulumalla arvostettuun sekä laadukkaaseen yhteisöön. Seuran strategisena tavoitteena on "elämän mittainen harrastus Kirkkonummen judoseurassa".

Kirkkonummen Judoseuran säännöt

PDF-tiedostoKIRJU Säännöt.pdf (1.7 MB)