Hinnasto ja maksaminen

Maksaminen

Peruskurssi- ja jäsenmaksut maksetaan Suomisport sovelluksen kautta. Uutena jäsenenä sinun tulee ensiksi rekisteröityä Suomisport sovellukseen ennen maksamista. Rekisteröitymisohjeen löydät tämän sivun alalaidasta. Alaikäisen olessa kyseessä on huoltajan rekisteröitävä itsensä ja lapsensa. Suomisport sovellukseen pääset tästä linkistä.

Hallitus voi tarvittaessa muuttaa peruskurssi- ja jäsenmaksuja. Kesken kauden aloittavilta laskutetaan peruskurssi tai jäsenmaksu kokonaisuudessaan edellisen taulukon mukaan.

Lisätietoa Suomisport sovelluksen käytöstä voi lukea Judoliiton sivuilta. Maksuasioissa tietoa saa myös jäsenrekisterihoitajalta, Mikko Hartikaiselta.

Peruskurssimaksu

Peruskurssin hintaan sisältyy kurssinopetus, seuran jäseneksi liittyminen, keltainen vyö, judopassi, graduointimaksu ja Judoliiton vakuutus. Lisätietoa vakuutuksesta tästä linkistä.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksuun sisältyy seuran jäsenyys, ryhmään kuuluva opetus, oikeus harjoitella vapaavuoroilla sekä Judoliiton vakuutus. Lisätietoa vakuutuksesta tästä linkistä.

*Perhemaksu

Perhemaksua (jäsenmaksu) ovat oikeutettuja käyttämään samassa taloudessa asuvat seuran jäsenet. Maksu tulee kyseeseen silloin, kun vähintään kaksi samassa taloudessa asuvaa perheen jäsentä harjoittelee seurassa. Perhemaksua ei voi käyttää kattamaan peruskurssimaksua.

Esim1: Kaksi lastani on jo seuran jäseniä ja ovat harjoitelleet seurassa - käytä perhemaksua molemmista lapsista.

Esim2: Yksi lapsistani on seuran jäsen ja on harjoitellut seurassa. Minä tai muu perheenjäsen aloittaa peruskurssilla - käytä ensimmäisestä lapsesta iän mukainen jäsenmaksu ja kurssin aloittavasta ko. kurssin peruskurssimaksua.

Graduointimaksut

Oranssin, vihreän ja sinisen vyön gradiointimaksu on 30€ ja ruskean vyön maksu on 62€. Seuralta voi ostaa oransseja - sinisiä vöitä 9€ ja ruskeita 12€ hintaan.

Judoliitto

Judoliiton jäsenseuran jäsenen oikeudet ja etuudet löydät tästä linkistä.

 

Päivitetty 30.5.2018