Hinnasto ja maksaminen

Hinnasto kaudella 2019 - 2020

RyhmäSuomisport nimikeHinta
Aikuisten ja nuorten peruskurssiPeruskurssimaksu kausi 2019 - 2020270 €
Junnujudon peruskurssiPeruskurssimaksu kausi 2019 - 2020270 €
NaperojudoryhmäNaperojudo kausi 2019 - 2020160 €
Aikuisten ja nuorten ryhmäJäsenmaksu kausi 2019 - 2020150€
Junnujudo 2 ryhmäJäsenmaksu kausi 2019 - 2020150€
Junnujudo 1 ryhmäJäsenmaksu kausi 2019 - 2020150€
Sovelletun judoJäsenmaksu kausi 2019 - 2020150€
Perheet *Jäsenmaksu perheet kausi 2019 - 2020110€ / jäsen
(peruskurssit eivät sisälly)

 

Maksaminen

Peruskurssi- ja jäsenmaksut maksetaan Suomisport sovelluksen kautta. Uutena jäsenenä sinun tulee ensiksi rekisteröityä Suomisport sovellukseen ennen maksamista. Rekisteröitymisohjeen löydät tämän sivun alalaidasta. Alaikäisen olessa kyseessä on huoltajan rekisteröitävä itsensä ja lapsensa. Suomisport sovellukseen pääset tästä linkistä.

Hallitus voi tarvittaessa muuttaa peruskurssi- ja jäsenmaksuja. Kesken kauden aloittavilta laskutetaan peruskurssi- tai jäsenmaksu kokonaisuudessaan edellisen taulukon mukaan.

Lisätietoa Suomisport sovelluksen käytöstä voi lukea Judoliiton sivuilta. Maksuasioissa tietoa saa myös jäsenrekisterihoitajalta, Mikko Hartikaiselta.

Peruskurssimaksu

Peruskurssin hintaan sisältyy kurssin opetus, seuran jäsenyys, keltainen vyö, judopassi, graduointimaksu sekä tapaturmavakuutus. Lisäksi hintaan sisältyy oikeus osallistua Judoliiton alaisiin kilpailuihin, koulutuksiin ja vyökokeisiin. Lisätietoa tapaturmavakuutuksesta saat tästä linkistä.

Naperojudomaksu

Kurssihintaan sisältyy kurssin opetus, seuran jäsenyys ja tapaturmavakuutus. Lisäksi hintaan sisältyy oikeus osallistua Judoliiton alaisiin kilpailuihin, koulutuksiin ja vyökokeisiin (naperoille ei järjestetä vyökoetta kurssin aikana). Lisätietoa tapaturmavakuutuksesta saat tästä linkistä.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksuun sisältyy seuran jäsenyys, ryhmään kuuluva opetus, oikeus harjoitella vapaavuoroilla sekä tapaturmavakuutus. Lisäksi hintaan sisältyy oikeus osallistua Judoliiton alaisiin kilpailuihin, koulutuksiin ja vyökokeisiin. Lisätietoa tapaturmavakuutuksesta saat tästä linkistä.

*Perhemaksu

Perhemaksuun sisältyy seuran jäsenyys, ryhmään kuuluva opetus, oikeus harjoitella vapaavuoroilla sekä tapaturmavakuutus. Lisäksi hintaan sisältyy oikeus osallistua Judoliiton alaisiin kilpailuihin, koulutuksiin ja vyökokeisiin. Lisätietoa tapaturmavakuutuksesta saat tästä linkistä.

Perhemaksua (jäsenmaksu) ovat oikeutettuja käyttämään samassa taloudessa asuvat seuran jäsenet. Maksu tulee kyseeseen silloin, kun vähintään kaksi samassa taloudessa asuvaa perheen jäsentä harjoittelee seurassa. Perhemaksua ei voi käyttää kattamaan peruskurssin tai naperojudon maksua.

Esim1: Kaksi lastani on jo seuran jäseniä ja ovat harjoitelleet seurassa - käytä perhemaksua molemmista lapsista.

Esim2: Yksi lapsistani on seuran jäsen ja on harjoitellut seurassa. Minä tai muu perheenjäsen aloittaa peruskurssilla - käytä ensimmäisestä lapsesta jäsenmaksua ja kurssin aloittavasta peruskurssimaksua.

Graduointimaksut

Oranssin, vihreän ja sinisen vyön gradiointimaksu on 30€ ja ruskean vyön maksu on 62€. Seuralta voi ostaa oransseja - sinisiä vöitä 9€ ja ruskeita 12€ hintaan.

Ohje graduointiin (vyökoe) saapuvalle:

  1. täytä ja toimita vyökoehakemus graduoijan pitäjälle
  2. maksa graduointimaksu seuran tilille FI06 4006 0010 3150 14
  3. ota judopassi mukaan graduointiin
  4. graduoinnissa käytetään valkoista judogia ilman aluspaitaa, pl. naiset

Judoliitto

Judoliiton jäsenseuran jäsenen oikeudet ja etuudet löydät tästä linkistä.

 

Päivitetty 16.8.2019