Tervetuloa

Ajankohtaista

Kirkkonummen judoseuran kevätkausi päättyy keskiviikkona 24.5.2006. Syyskausi alkaa jälleen 4.9.2006 alkaen, jolloin järjestetään myös ilmoittautuminen syksyn lasten peruskurssille omalla dojollamme (klo 18.00 alkaen). Syksyn (alustava)aikataulu on materiaalikansiossa. Syksyn ryhmäjako jaetaan ennen kauden päätöstä ja se ilmestyy myös näille sivuille. Kesäkauden harjoitukset jatkuvat tiistaisin klo 18-19.30 omalla salilla juhannukseen asti.
Sunnuntaina 7.5.2006 viettivät pikkujudokat perheineen kevätriehapäivää Pelastuskoululla Helsingissä. Mukana oli 39 innokasta osallistujaa.
Kirkkonummen Judoseuran judokat onnsituivat lähes 100 prosenttisesti 6.5.2006 Vantaalla pidetyissä kovatasoisessa Wekara-shiaissa. Iiris Juopperi ja Elmeri Saarenpää voittivat kultaa ja Eetu Laksonen pronssia.
Seitsemän junioria suoritti keltaisen vyön ja kaksi junioria toisen natsan valkoiseen vyöhönsä 3.5.2006 Uimahallilla järjestetyssä vyökokeessa. Ja seuraavana päivänä (4.5.2006) peruskurssilaiset saivat valkoiseen vyöhönsä ensimmäisen natsansa.
Kokonaista kymmenen kirkkonummelaista kävi hankkimassa kilpailukokemusta Junnu-cup II - kilpailuista 23.4.2006 Tuusulasta. Määrä on enemmän kuin vuosiin on ollut osallistujia Kirkkonummen Judoseurasta. Axel Lindholm voitti sarjansa ja hopeaa saivat Akseli Alfström, ja Kasperi Särkikoski. Tärkeintä junnu-cupeissa (eikä muissakaan kisoissa) kuitenkaan ole voitot, vaan se että on voittanut itsensä ja halunnut osallistua judokilpailuun.
Kirkkonummen Judoseuran junioreita kävi hakemassa mitaleja Aurajoki-shiaista Turusta 29.4.2006. Hopean voitti Matti Juopperi (EP38) ja pronssit Elmeri Saarenpää (DP34) sekä Alexandra Barton (DT32). Iiris Juopperi sai sekä hopeaa (CT 57´) että pronssia (N63).
22.4.2006 pidetyssä natsakokeessa uuden natsan ansaitsivat: Oranssi ja kolme natsaa: Vilma Saarinen, Leo Viljanen, Oranssi ja kaksi natsaa: Rasmus Rinne, Henri Kyrö, Heikki Haapa-aho ja Pauli Viljanen. Natsakokeen piti Niina Nikulainen. Onnea uusista natsoista!
Kirkkonummen Judoseuran aikuisten kuntojudon ja lasten judon peruskurssit alkavat syyskuussa 2006. Kursseista tiedotetaan tarkemmin kesän kuluessa mm. näillä sivuilla, Kirkkonummen Sanomissa ja Kirkkonummi-päivillä.
Muksujudotiedote (13.4.2006)
Kevään graduointitilaisuus järjestetään keskiviikkona 3.5.2006 klo 18.30 uimahallin dojolla. Graduoitsijana toimii Marko Laaksonen. Tilaisuudessa on mahdollisuus kerätä lisää natsoja tai päivittää keltaiseen vyöhön. Kokeen jälkeen kevätkauden harjoitukset jatkuvat normaalisti toukokuun loppuun saakka. Hyvää pääsiäistä kaikille! Judoterveisin Tero & Jari"
Kolme kirkkonummelaista kävi hakemassa ottelukokemusta Hämeenlinna-shiaista 8.4.2006. Otteluvoittoihin ylsi Elmeri Saarenpää (DP -34), joka voitti kaksi ja hävisi kaksi sijoituksen ollessa viides. Muut kilpailukokemusta hakeneet olivat Iiris Juopperi (BT -57), joka ikäluokkaansa ylempänä otti hienoja otteluita. Kari Ukkola (M-90) sai pronssia tiukkojen vääntöjen jälkeen.
RSS ATOM