Tervetuloa

Ajankohtaista

Seuran yleistiedote jaetaan ryhmille näinä päivinä. Sen voi lukea myös materiaalisalkusta. (Seuran tiedote 2005-01)
Perinteistä seuramme joulujuhlaa, puurojuhlaa, vietetään torstaina 15. joulukuuta klo 18.00 alkaen omalla dojollamme. Mukaan on hyvä ottaa reilusti joulumieltä, tonttulakki ja noin 2 € lahja, jotka joulupukki jakaa illan aikana. Seuramme judokat perheineen ovat sydämellisesti tervetulleita. Puurojuhlaan voi ilmoittautua 12. joulukuuta mennessä joko kirjoittamalla nimensä salimme seinällä olevaan listaan tai...
Kirkkonummen judoseura osallistui suurella porukalla Hontain 15 v. Shiaihin, joka järjestettiin Vantaan Hakunilassa 19.11.2005. Kisasta kotiin tuomisina oli 4 kultaista ja yksi pronssinen mitali, sekä roppakaupalla ottelukokemusta.
Seitsemän kirkkonummelaista samurain alkua otteli ensimmäiset judo-ottelunsa lauantaina 12.11. Helsingissä. Tuloksena oli yksi kulta, kolme pronssia sekä paljon ottelukokemusta.
Hontai-shiai pidetään lauantaina 19.11.2005 Vantaalla. Junnu 2 ja vähän muistakin ryhmistä on lähdössä paljon väkeä kisoihin; myös vetäjät ovat paikalla, joten junnu 2 treenejä ei pidetä.
Ensi viikonloppuna järjestetään Finnish Judo Open Tikkurilassa. Seura tukee jäseniään kustantamalla pääsyliput kyseiseen kilpailuun. Korvauksen saa jälkikäteen esittämällä Hannulle ostetun lipun.
Junnu 2 ryhmän treenejä ei pidetä lauantaina 5.11 klo 10.30 -12.00 pyhäinpäivän ja Finnish Judo Open kilpailuiden vuoksi.
Judopelikortit (30.10.2005)
Hieno judopelikorttipakka nyt myynnissä hintaan 10 euroa; sopii vaikka joululahjaksi. Pelikortteja voi tiedustella vetäjiltä. Korttipakan tuotto käytetään Judon tuki r.y:n hyväksi.
Pajulahden erityisjudoleirin yhteydessä järjestettiin SO-judokilpailut. Seuramme judoka Joona Kaukonen (6. kyu) sai sarjassaan pronssia.
Junnu 2 ryhmällä on harjoitukset myös syysloman lauantaina 22.10 klo 10.30 - 12.00.
RSS ATOM