Tervetuloa

Ajankohtaista

Palaamme normaaliin järjestykseen tiistaina 30.8. alkaen. Ryhmät ja aikataulut on nyt päivitetty sivuillemme. Ennakkovaroituksena kuitenkin kerrottakoon, että salitilanteeseen saattaa tulla parannusta piakkoin, joten aikatauluun tai ainakin harjoituspaikkaan saattaa tulla pientä säätöä. Tervetuloa takaisin kaikki vanhat jäsenet! Myös aiemmin judoa harrastaneet toivotetaan tervetulleeksi mukaan.
Nyt on aika aloitta maailman suosituin kamppailulaji. Kirkkonummen Judoseura ottaa uusia jäseniä syyskuun alussa alkaville peruskursseilleen. Paikkoja on vielä rajoitetusti jäljellä naperoiden (5-6 vuotiaat), muksujen (6-7 vuotiaat), junnujen (8-13 vuotiaat) ja nuorten (14 ja yli) sekä aikuisten peruskursseilla. Kaikki kurssit alkavat syyskuun alussa. Voit myös tulla tutustumaan lajiin ja ilmoittautumaan mukaan seuramme esittelypisteellä Kirkkonummipäivillä lauantaina 27.8. Ei muuta kuin ilmoittautumaan!
Järjestämme Samurai cupin lauantaina 10.9. Ilman talkooväkeä emme selviä! Tule mukaan talkoisiin perjantaina 9.9 ja lauantaina 10.9. Tarvitsemme paljon raakaa voimaa ja aika vähän älyä. Kaikki mukaan!
Emilia otteli tänään kovatasoisessa Berliinin EJU-cupissa. Kovaa kesäharjoitteluaan päättänyt Emilia otti kaksi otteluvoittoa ja kaksi tappiota. Vaikka tulos ei ehkä ollutkaan Emiliaa tyydyttävä, sujuivat ottelut siitä huolimatta kohtuullisen hyvin. Tappiot tulivat pienistä virheistä ja toisena päivänä tulos olisi voinut olla toisenlainenkin. Ensi viikko jatkuu Berliinissä leirin merkeissä ja sille osallistuu myös Alexandra.
Juuso Hannula hävisi ainokaisen ottelunsa kadettien EM-kisoissa perjantaina 1.7.2016.Romanian Lucan Bors Dimitresku hallitsi ottelua vahvalla hihakontrollilla, mutta Juusollakin oli hetkensä. Ottelu ratkesi kuitenkin tiukkaan sidontaan ja Juuson EM-debyytti jäi yhteen otteluun.
Juuso Hannula ottelee perjantaina 1.7.2016 judon U18 Euroopan Mestaruuskisoissa Vantaan Myyrmäessä. Alle 55 kg sarjassa ottelevan Juuson avausvastustaja selviää tänään klo 16 suoritettavissa arvoinnoissa. Tule mukaan Myyrmäkeen kannustamaan Juusoa ja muita suomalaisia!
Juhannuksen jälkeisen sunnuntain tunnelmissa Hannu-sensei graduoi ruskean vyön Tomi Vehmakselle ja sinisen Janne Ponnikkaalle. Onnittelut molemmille!
Nettitoimitukseemme on tullut lisää tietoa vyökorotuksista. Sunnuntaina 29.5 oranssin vyön suoritti Peter Burman ja keltaisen Severi Ronkonen ja Mikko Hartikainen. Aiemmin eli 16.5 keltaisen olivat suorittaneet Onni Kallio, Janne Toppi, Emilia Kontula, Ronja Kettunen ja Inka-Liin Laitila. Onnea kaikille!
Perinteinen kevätkauden päättävä Wekara-shiai oteltiin lauantaina Myyrmäessä. Matsaamassa olivat Vili "Wehmashvili" Vehmas, Veeti ""Weetuska" Kanerva, Vesa "Wesku" Vehmas sekä Viktor "Wikke" Kontula. Tuloksena paljon ottelukokemusta sekä myös hopea- ja pronssimitalit.
Kesätreenejä pidetään läpi kesän maanataisin ja torstaisin klo 18-19.30 alkaen 30.5 ja päättyen elokuun loppuun. Treeneihin ilmoittaudutaan netissä (linkin nimenhuutoon löydät klikkamalla tämän uutisen auki). Treenit pidetään, jos porukkaa on tulossa paikalle. Treenit vetää ylin paikalla oleva vyö, osaan treeneistä on kuitenkin ennalta sovittu vetäjä.. Treenit on tarkoitettu vähän varttuneemmalle (yli 12 v) väelle. Myös vierailijat ovat tervetulleita ja ainakin ns. west team- porukkaa onkin välillä tulossa.
RSS ATOM