Tervetuloa

Ajankohtaista

Sunnuntaina vyökorotuksen vihreäksi vyöksi suorittivat, Emma Latvala, Jens Laitila ja Eetos Järnefelt. Oranssin vyön suorittivat, Robin Latvala, Aarni Ilmanen, Uljas Järnefelt ja Antti Niemelä, toisen natsan suorittajat, Ronja Vehmas, Inka Laitila, Vesa Vehmas, Martin Laxén, Axel Köhler, Anto Keinänen, Ronja Kettunen, Anton Kettunen ja Daniel Ilvespakka. Vyökokeen otti vastaan Leif Issakson. Onnittelut kaikille!
Koko seuran perinteinen puurojuhla pidettiin tänään seurakuntatalolla. Seura palkitsi samassa yhteydessä myös ansioituneita judokoita ja judon ystäviä. Vuoden judokaksi valittiin Jussi Köhler, joka on paitsi innokas kuntojudoka myös aina vapaaehtoinen apuvetäjä. Vuoden junnuksi valittiin kisojakin kiertämään ehtinyt Jens Laitila. Vetäjänä palkittiin Tomi Vehmas. Vuoden seuratukijana taas aina pirtsakka Kristiina Laxén. Tsempparipalkinnot menivät Max Kedolle, Robin Latvalalle, Vesa Vehmaalle, Sami Seranille ja Severi Ronkoselle. Oikein hyvää joulua kaikille KIRJU:laisilla ja seuran tukijoille ja ystäville.
Seuran joulutauko alkaa 19.12.2016 ja päättyy 8.1.2017. Tuolla aikavälillä ei järjestetä ohjattuja harjoituksia. Treenit jatkuvat siis tuttuun tapaan 9.1.2017 lukien. Rahallista joulun aikaa ja paukkuvaa uutta vuotta koko KIRJU:n väelle ja tukijoukoille.
Sunnuntaina 11.12.2016 tummennettiin vöitä oikein urakalla. Vihreän vyön suoritti Pasi Salminen, Oranssin Emilia Kontula, Mikko Hartikainen, Severi Ronkonen, Jaana Kettunen, Janne Toppi, Marianne Peltonen ja Max Keto sekä keltaisen vyön Tommi Heikkilä, Jaakko Piipponen, Anna Latvala ja Marion Peltonen. Onnea ja rei!
Nythän kävi niin, että KirJu:n tavallisesti nopea ja tehokas viestintä-, tiedotus- ja propagandatoimisto oli nukuksissa viime viikonloppuna. Ei olisi kannattanut, sillä Nummelan perinteisestä Hiiden shiaista tuli pelkkää kultaa. Frida Laxen ja Ronja Vehmas sekä tuplasti onnistunut Vili Vehmas eivät hävinneet kertaakaan ja vuoden viimeisten kisojen saldo lähenteli täydellisyyttä. Nyt tämäkin uutinen saatiin sitten kerrottua.
Gesterbyn dojolta tiloihin siirttyy napero-, muksu II-, junnut II- ja aikuisten ja nuorten ryhmät. Uusissa tiloissa aloitetaan treenaamaan 1.12.2016 alkaen.
Kirkkonummen judoseurat nuoret kisaajat saavuttivat värisuoran nuorten Finnish Openista Kouvolasta 26.11.2016. Emilia Kanervan kultaa, Frida Laxénin hopeaa ja Veeti Kanervan pronssia täydensivät Juuso Hannulan ja Vili Vehmaksen viidennet sijat.
Ensi lauantaina 26.11 ei pidetä muksu- ja naperotreenejä (Sepän ryhmät). Hulabaloota jatketaan taas lauantaina 3.12, mutta tuollon kuitenkin uudella salilla.
Junnu 2 ryhmän vyökoelähestyy. Avaa viesti saadaksesi tietoa ja ohjeita.
HOX! Paikka muutettu. Kuulutko ryhmään, onko tekniikat hallinnassa? Vastauksien ollessa kyllä, avaa ilmoitus saadaksesi ohjeet.
RSS ATOM