Tervetuloa

Ajankohtaista

Alexandra "Allu" Barton teki kirkkonummelaista seurahistoriaa osallistumalla ensimmäisenä seuran jäsenenä maailman cupin osakilpailuun Tallinnassa lauantaina 10.9. 2016. European Openissa sarjassa -63 kg otelleella Allulla ei kuitenkaan mennyt kovin putkeen. Kisat jäivät yhteen otteluun, kun Hollannin Iris Iwema lukotti Allun.
Veeti Kanerva voitti kultaa Naantalissa 3.9.2016 pidetyissä Ryhti-Shiai-kilpailuissa. Veeti otteli sarjassa U15-46, johon osallistui Veetin lisäksi 2 ruotsalaista. Ruotsalaiset risteilyvieraat saivat kylmää kyytiä. Ensimmäisessä ottelussa Sean Wennerlundia vastaan Veeti nousi tappioasemasta ippon-voittoon hienolla seionagella. Toisessa ottelussa pelattiin sitten ihan yhteen maaliin ja heitto+sidonta-yhdistelmä tuotti kahden wazarin kautta toisen ippon-voiton. Hyvät ottelut heti ensimmäisessä kilpailussa antoi hyvät lähtöasemat syksyn kilpakauteen
Nyt on aika kaivaa jälleen judogit ja zorit kaapista! Kausi alkaa tiistaina junnujen peruskurssin sekä aikuisten ja nuorten judon merkeissä. Tervetuloa jälkeen judon pariin - ottakaa ihmeessä myös kaveritkin mukaan tatamille!
Kirkkonummen judoseuran iskuryhmä oli lauantaina taas perinteiseen tapaan mainostamassa judoa, seuraa ja pian alkavia kurssejamme Kirkkonummen torilla. Tomi Vehmaksen johdolla pidettiin myös judonäytös, josta tässä muutama kuva.
Emilia Kanerva voitti pronssia EJU21 cupissa Romanian Ploiestissa sunnuntaina 21.8.2016. Ensimmäisessä ottelussa Romanian Emoke Meszaros hävisi wazarilla. Samalla tulokselle hoitui myös seuraava ottelu Montenegron Ivana Sunjevicia vastaan. Välierätappio tuli Kanadan Emily Burtille. Pronssiottelussa tuli makea revanssi Israelin Inbal Shemeshistä.
Palaamme normaaliin järjestykseen tiistaina 30.8. alkaen. Ryhmät ja aikataulut on nyt päivitetty sivuillemme. Ennakkovaroituksena kuitenkin kerrottakoon, että salitilanteeseen saattaa tulla parannusta piakkoin, joten aikatauluun tai ainakin harjoituspaikkaan saattaa tulla pientä säätöä. Tervetuloa takaisin kaikki vanhat jäsenet! Myös aiemmin judoa harrastaneet toivotetaan tervetulleeksi mukaan.
Nyt on aika aloitta maailman suosituin kamppailulaji. Kirkkonummen Judoseura ottaa uusia jäseniä syyskuun alussa alkaville peruskursseilleen. Paikkoja on vielä rajoitetusti jäljellä naperoiden (5-6 vuotiaat), muksujen (6-7 vuotiaat), junnujen (8-13 vuotiaat) ja nuorten (14 ja yli) sekä aikuisten peruskursseilla. Kaikki kurssit alkavat syyskuun alussa. Voit myös tulla tutustumaan lajiin ja ilmoittautumaan mukaan seuramme esittelypisteellä Kirkkonummipäivillä lauantaina 27.8. Ei muuta kuin ilmoittautumaan!
Järjestämme Samurai cupin lauantaina 10.9. Ilman talkooväkeä emme selviä! Tule mukaan talkoisiin perjantaina 9.9 ja lauantaina 10.9. Tarvitsemme paljon raakaa voimaa ja aika vähän älyä. Kaikki mukaan!
Emilia otteli tänään kovatasoisessa Berliinin EJU-cupissa. Kovaa kesäharjoitteluaan päättänyt Emilia otti kaksi otteluvoittoa ja kaksi tappiota. Vaikka tulos ei ehkä ollutkaan Emiliaa tyydyttävä, sujuivat ottelut siitä huolimatta kohtuullisen hyvin. Tappiot tulivat pienistä virheistä ja toisena päivänä tulos olisi voinut olla toisenlainenkin. Ensi viikko jatkuu Berliinissä leirin merkeissä ja sille osallistuu myös Alexandra.
Juuso Hannula hävisi ainokaisen ottelunsa kadettien EM-kisoissa perjantaina 1.7.2016.Romanian Lucan Bors Dimitresku hallitsi ottelua vahvalla hihakontrollilla, mutta Juusollakin oli hetkensä. Ottelu ratkesi kuitenkin tiukkaan sidontaan ja Juuson EM-debyytti jäi yhteen otteluun.
RSS ATOM