Tervetuloa

Ajankohtaista

Tänä viikonloppuna on KIRJU:laisia ollut kisaamassa kolmessa maassa. Juuso Hannula Zagrebissa, Vili Vehmas Vorussa ja nuorin kaarti Vantaalla. Tuloksena paljon uutta kokemusta ja jokunen mitalikin
Orimattilan judoseuran hienoissa kansainvälisissä Baltic Sea Open-kisoissa kirkkonummelaispanos oli kuusi kisaajaa. Päivän onnistujiin kuuluivat Emilia Kanerva ja väkevää paluuta tekevä Rasmus Rinne. "Ei mennyt niin kuin Strömsössä"- osastoon puolestaan kuuluivat Juuso Hannula, Vili Vehmas, Mika Salminen ja Eetu Laaksonen.
Suomen judoliiton päävalmentaja Jaakko "Jaska" Saari vieraili tänään Kirjun dojolla. Vierailu päättyi Jaskan vetämiin harjoituksiin seuran pienessä salissa, joka täyttyi nuorista ja "nuorehkoista" judokoista. Seuran omien kilpailijoiden lisäksi harjoituksiin osallistui myös treenikavereita West teamistä. Harjoituksissa oli hyvä meininki ja lämpötila nousi myös katsomon puolella. Jaskalle iso kiitos vierailusta ja judo-opeista!
Vietämme hiihtolomaa lauantaista 20.2 sunnuntaihin 28.2. Tänä aikana ei ole treenejä pois lukien tiistaina 23.2 treenaavat aikuiset ja nuoret. Ns. west team treeneistä 25.2 sovitaan vielä erikseen whatsupissa.
KIRJU:lla oli normaalia vaisumpi päivä 13.2.2016 Tampereella kisatuissa nuorten SM-kisoissa. Nuoristamme vain Vili Vehmas oli kisakunnossa. SM-debyyttinsä Vili otti ennakkoluulottomasti ja yksi otteluvoitto riitti seitsemänteen sijaan. Selkäänsä poteva Frida Laxén kumarsi vastustajien puuttuessa kultaa sarjassa U18 -44 kg. Juuso Hannula ja Matti Juopperi olivat myös loukkaantuneiden listalla ja Emilia Kanerva sairaana. Aina ei voimennä niin kuin Srömsössä.
Vuoden leppoisimmassa judokisassa Finndai-shiaissa oli kirkkonummelaisittain aivan mahtava päivä. Pitkien loukkaantumisten jälkeen onnistuneen paluun kilpatatameille tekivät Matti Juopperi ja Rasmus Rinne, jotka molemmat voittivat sarjansa ja Matti lisäksi avoimen. Lisäksi Eetu Laaksonen voitti sarjan -66kg. Myös Mika Salminen onnistui nappaamaan pronssia sekä +81 kg että avoimessa sarjassa.
Emilia Kanerva voitti hopeaa Belgian Ladies Openissa Arlonissa. Sarjassa U21 -57kg otellut Emilia hävisi ensimmäisen pooliottelunsa mutta toisen ottelunsa voitti. Lohkovaiheessa Emilia voitti kolme vastusta (mm. Brittien U21 mestarin Jodie Callerin) kunnes finaalissa jäi sankakujimeen Kanadan Jessica Klimkaitille (U18 MM1 2013). Emilia matsaaminen aikuisissa huomenna ratkeaa aamun tuntemusten mukaan.
Aloittelevien kisaajien junnu cupissa Järvenpäässä kisasi tänään kolme kirjulaista. Aivan ensimmäistä kertaa kisatatamille uskaltautui Ronja "Romppu" Vehmas, joka nappasi hienosti hopeaa ekoista kisoistaan. Jo hieman komeneempaa kisakaartia edustivat Emma "Emppu" Latvala ja Vesa "Vesku" Vehmas, jotka kokenein ottein voittivat kultaa ylempien vöitten sarjoissa.
Veeti "Tuska" Kanerva voitti sarjansa C42 Tampereella kisatussa Eden shiaissa 23.1.2016. Toinen kirjulainen Vili "Vehmasvili" Vehmas täydensi menestyksemme hopeallaan sarjassa B66.
Päivä oli pitkä ja tapahtumarikas.Veeti otteli kultaa sarjassa U15-42 voittaen kaikki ottelunsa. West Teamin Jenni Sundberg tarjosi kovan vastuksen ja kaksikko hoiti kirkkaimmat mitalit.Ainolla oli "rallipäivä". Kaksi voittoa ja kaksi häviötä. Frida otteli tällä kertaa painoluokkaa ylempänä sarjassa U18-48.Ainoa häviö tuli Susanna Sundbergille, jota vastaan otteli erittäin väkevästi.Juusolla oli epäonnen päivä. Olkapää meinasi mennä sijoiltaan semarin alussa ja järkimiehenä vihelsi pelin poikki. Parin viikon huilin kautta uuteen nousuun. Vilillä ei ollut aurinkoisin päivä. Väärin kuultu mate johti lahjaipponiin ja päivä oli paketissa.Emilia otteli kultaa sarjassa U21-63. Uusi juttuja kokeiltiin ja ottelut paranivat loppua kohden.
RSS ATOM