Tervetuloa

Ajankohtaista

Juuso Hannula ottelee perjantaina 1.7.2016 judon U18 Euroopan Mestaruuskisoissa Vantaan Myyrmäessä. Alle 55 kg sarjassa ottelevan Juuson avausvastustaja selviää tänään klo 16 suoritettavissa arvoinnoissa. Tule mukaan Myyrmäkeen kannustamaan Juusoa ja muita suomalaisia!
Juhannuksen jälkeisen sunnuntain tunnelmissa Hannu-sensei graduoi ruskean vyön Tomi Vehmakselle ja sinisen Janne Ponnikkaalle. Onnittelut molemmille!
Nettitoimitukseemme on tullut lisää tietoa vyökorotuksista. Sunnuntaina 29.5 oranssin vyön suoritti Peter Burman ja keltaisen Severi Ronkonen ja Mikko Hartikainen. Aiemmin eli 16.5 keltaisen olivat suorittaneet Onni Kallio, Janne Toppi, Emilia Kontula, Ronja Kettunen ja Inka-Liin Laitila. Onnea kaikille!
Perinteinen kevätkauden päättävä Wekara-shiai oteltiin lauantaina Myyrmäessä. Matsaamassa olivat Vili "Wehmashvili" Vehmas, Veeti ""Weetuska" Kanerva, Vesa "Wesku" Vehmas sekä Viktor "Wikke" Kontula. Tuloksena paljon ottelukokemusta sekä myös hopea- ja pronssimitalit.
Kesätreenejä pidetään läpi kesän maanataisin ja torstaisin klo 18-19.30 alkaen 30.5 ja päättyen elokuun loppuun. Treeneihin ilmoittaudutaan netissä (linkin nimenhuutoon löydät klikkamalla tämän uutisen auki). Treenit pidetään, jos porukkaa on tulossa paikalle. Treenit vetää ylin paikalla oleva vyö, osaan treeneistä on kuitenkin ennalta sovittu vetäjä.. Treenit on tarkoitettu vähän varttuneemmalle (yli 12 v) väelle. Myös vierailijat ovat tervetulleita ja ainakin ns. west team- porukkaa onkin välillä tulossa.
Lauantaina 28.5 Seppien muksu- ja naperoryhmät pidetään normaalisti. Vanhemmalla ryhmällä pidetään myös natsakoe. Näitten treenien jälkeen ryhmät siirttvät ansaituille kesälomille.
Kirkkonummen judoseuran kevätkausi päättyy sunnuntaina 29.5. Silloin pidetään viimeiset treenit muissa paitsi muksu 2 - ryhmässä, joka on jo siirtynyt kesälaitumille. Klo 18.30 pidetään aikuisten vyökokeet, joten Tankinkaan treenejä ei enää pidetä. Kesäharjoittelu jatkuu maanantaisin ja torstaisin klo 18 edellisvuosien tapaan nimenhuutosysteemillä. Uusi kausi alkaa taas elokuun lopussa. Hyvää kesää!
Kevään vyökoerumba on alkanut. Tähän mennessä seuramme internettoimitukseen on saapunut tietoa Anto Keinäsen ja Axel Köhlerin oranssin vyön kokeesta sekä muksuryhmän keltaisen vyön kokeesta. Onnittelut kaikille vyötään tummentaneille!
Emilia Kanerva sijoittui kolmanneksi U21 Eurooppa Cupissa La Corunassa Espanjassa. Samaan aikaan Norjan Larvikissa Alexandra Barton nappasi PM-hopeaa. Lisäksi lauantaina Juuso Hannula sijoittui samaisissa PM-kisoissa yhdeksänneksi.
Kirkkonummen judoseura osallistui ensimmäistä kertaa historiansa aikana miesten joukkue SM-kisoihin. Ja ensimmäinen yritys toi heti pronssia!
RSS ATOM