Tervetuloa

Ajankohtaista

Marko ”Tankki” Laaksonen johdatti esimerkillisesti suojattinsa mitalisateeseen Ruotsin Oxelösundissa pidetyissä Sörmlandsträffen-judokilpailuissa 2.4.2016. West Teamin kilpailumatkana toteutettu jalometallin ryöstöretki Ruotsiin tehtiin yhdessä Nummelan judon kanssa ja mukana oli muutamia kovia vahvistuksia myös Hontai Judosta, Espoon Urheilijoista sekä Jigotaista. Hieno ja iloinen West Team-henki huokui koko ryhmästä. Tankin johdolla Kirjun aikuiset näyttivät ihailtavaa esimerkkiä nuorille ottelijoille ottelemalla myös itse. Tärkeintähän ei ole se mitali ja vastustajan voittaminen, vaan itsensä voittaminen. Rohkeus astella tatamille jännityksestä huolimatta ja kokeilla oman judon toimivuutta todellisessa ottelutilanteessa.
Pääsiäisloma koittaa myös judoseurassamme. Viimeiset treenit pidetään tiistaina 22.3 ja seuraavat jälleen tiistaina 29.3. Hyvää pääsiäistä.
Seuran kevätkokous järjestettiin 16.3.2016 Rosson kabinetissa. Sääntöjen mukaisen ohjelman lisäksi agendalle nousi myös kunnan vuosittaiset muistamiset. Tänä vuonna palkintoja saivat Juuso Hannula (vuoden 2015 poikaurheilija), Emilia Kanerva (vuoden 2015 naisurheilija) ja Marko Laaksonen (vuoden 2015 valmentaja). Onnittelut palkituille myös seuran puolesta! :)
Kolme KIRJU:laista otteli sunnuntaina alempien vöitten mestaruuskisoissa Vantaalla. Viktor Kontula voitti hopeaa, Emma Latvala pronssia ja Vesa Vehmas oli viides.
Tänä viikonloppuna on KIRJU:laisia ollut kisaamassa kolmessa maassa. Juuso Hannula Zagrebissa, Vili Vehmas Vorussa ja nuorin kaarti Vantaalla. Tuloksena paljon uutta kokemusta ja jokunen mitalikin
Orimattilan judoseuran hienoissa kansainvälisissä Baltic Sea Open-kisoissa kirkkonummelaispanos oli kuusi kisaajaa. Päivän onnistujiin kuuluivat Emilia Kanerva ja väkevää paluuta tekevä Rasmus Rinne. "Ei mennyt niin kuin Strömsössä"- osastoon puolestaan kuuluivat Juuso Hannula, Vili Vehmas, Mika Salminen ja Eetu Laaksonen.
Suomen judoliiton päävalmentaja Jaakko "Jaska" Saari vieraili tänään Kirjun dojolla. Vierailu päättyi Jaskan vetämiin harjoituksiin seuran pienessä salissa, joka täyttyi nuorista ja "nuorehkoista" judokoista. Seuran omien kilpailijoiden lisäksi harjoituksiin osallistui myös treenikavereita West teamistä. Harjoituksissa oli hyvä meininki ja lämpötila nousi myös katsomon puolella. Jaskalle iso kiitos vierailusta ja judo-opeista!
Vietämme hiihtolomaa lauantaista 20.2 sunnuntaihin 28.2. Tänä aikana ei ole treenejä pois lukien tiistaina 23.2 treenaavat aikuiset ja nuoret. Ns. west team treeneistä 25.2 sovitaan vielä erikseen whatsupissa.
KIRJU:lla oli normaalia vaisumpi päivä 13.2.2016 Tampereella kisatuissa nuorten SM-kisoissa. Nuoristamme vain Vili Vehmas oli kisakunnossa. SM-debyyttinsä Vili otti ennakkoluulottomasti ja yksi otteluvoitto riitti seitsemänteen sijaan. Selkäänsä poteva Frida Laxén kumarsi vastustajien puuttuessa kultaa sarjassa U18 -44 kg. Juuso Hannula ja Matti Juopperi olivat myös loukkaantuneiden listalla ja Emilia Kanerva sairaana. Aina ei voimennä niin kuin Srömsössä.
Vuoden leppoisimmassa judokisassa Finndai-shiaissa oli kirkkonummelaisittain aivan mahtava päivä. Pitkien loukkaantumisten jälkeen onnistuneen paluun kilpatatameille tekivät Matti Juopperi ja Rasmus Rinne, jotka molemmat voittivat sarjansa ja Matti lisäksi avoimen. Lisäksi Eetu Laaksonen voitti sarjan -66kg. Myös Mika Salminen onnistui nappaamaan pronssia sekä +81 kg että avoimessa sarjassa.
RSS ATOM