Tervetuloa

Ajankohtaista

Emilia Kaneva valittiin vuoden nuoreksi judokaksi urheilugaalassa 12.1.2016. Judoliiton tekemän valinnan lisäksi Emilia valittiin myös koko gaalassa urheilutoimittajien toimesta vuoden judokaksi 2015. Emilia oli valinnastaan kiitollinen ja iloinen, KIRJU:n menestystä täydensi Marko "Tankki" Laaksosen valinta vuoden judovalmentajaksi.
Koko talven voi hiihtää, mutta ainoastaan hiihtolomalla järjestetään judoleiri. Leiri on tarkoitettu 2008 tai aikaisemmin syntyneille peruskurssin käyneille judokoille. Leiri toteutetaan päiväleirinä. Ohjattu ohjelma alkaa 9.00 ja päättyy 15.00. Dojon ovet ovat kuitenkin avoinna 8 – 16 (ohjaaja paikalla). Leiri sisältää ruokailun läheisessä lounasravintolassa. Kirkkonummelaisten kannattaa kerätä isompi porukka ja sopia kimppakyytien järjestämisestä leirille ja takaisin. Näin hiihtolomaviikolla on yksi huoli vähemmän.
Suomalainen judovuosi alkoi 9.1.2016 Hyvinkäällä Kougensai-shiain merkeissä Kirkkonummea edustivat hienosti Emma Latvala ja Viktor Kontula. Emma saavutti pronssia ja Viktor kokemusta.
Vuoden 2015 lähestyessä loppuaan, on aika taas summata KIRJU:n kisavuoden satoa. Yhdellä sanalla kuvattuna sitä voisi luonnehtia loistavaksi. Kaiken kruununa oli tietysti Emilia Kanervan kolmen arvokisamitalin kesä. Toinen hieno saavutus oli seuramme nousu mitalitilaston kärkeen sekä aikuisten että nuorten SM-kisoissa.
Judoseuramme on siirtynyt joululomalle. Treenejä jatketaan loppiaisen jälkeen 7.1. torstaina, tosin Aikuiset ottavat varaslähdön jo tiistaina 5.1.2016. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!
Kirjun perinteisessä puurojuhlassa palkittiin perinteisin menoin vuoden tekijöitä. Vuoden judokaksi valittiin Mika Salminen, junnujudokaksi Viktor Kontula ja tsemppareiksi Anita Kettunen, Jens Laitila, Eetos Järnefelt ja Konsta Perttilä. Vuoden tukijan palkinnon sai Pia Fager. Lisäksi judoliitto jakoi tunnustuksena liiton kultaisen ansiomerkin kultaisin reunuksin Teppo Mattssonille ja pronssiset ansiomerkit Tomi Vehmakselle ja Vilma Saariselle. Emilia Kanerva sai erikoispalkintona vuoden ansioistaan Hannu-sensein lahjoittaman samuraimiekan. Onnittelut kaikille palkituille!
Hannu-sensei jatkoi tiistaina vyökoerumbaansa: Santeri Latvala suoritti sinisen vyön, Anita Kettunen vihreän, Jussi Köhler oranssin ja Marianne Peltonen keltaisen vyön. Lisäksi Kedon veljekset lisäsivät natsojensa määrää. Onnittelut kaikille!
Hannu-sensei on urakoinut viikonloppuna myönnellen vöitä ja natsoja lähes urakkatahdilla. Ruskean vyön kapealle uumalleen saa nyt sitoa Mika "Pam" Salminen. Sinisen vyön on suorittanut Aino "Aikku" Asklöf. Oranssin vyön suorittivat Martin Laxén ja Vesa Vehmas. Oranssin vyön suoritti lähes kaikkien (ja varsinkin itsensä) yllätykseksi myös Päivi Seppä, jonka keltaisen vyön suorittamisesta tulikin jo kymmenen vuotta kuluneeksi. Natsoja suoritettiin kaikissa ryhmissä. Lisäksi saattaa myös joku muu olla suorittanut vyön, mutta tietoa toimituksemme ulkomaanpäivystäjällä ei tästä ole.
Viktor Kontula voitti pronssia Pajulahdessa 5.12.2015 kisatussa Lahti-shiaissa. Loukkantumisten ja sairastumisen vuoksi lopulta ainoana KIRJU:laisena kisaan päässyt Viktor voitti alkupoolissaa kaksi ottelua häviten vain sarjavoittajalle. Semifinaalisssa tie nousi pystyyn niukalla tappiolla. Ensimmäinen mitali "oikeasta" kisasta on kuitekin mainio saavutus!
Pidämme sunnuntaina 6.12.2015 vapaapäivän ja keskitymme seuraamaan kättelyseremonioita. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!
RSS ATOM