Tervetuloa

Ajankohtaista

Suomalainen judovuosi alkoi 9.1.2016 Hyvinkäällä Kougensai-shiain merkeissä Kirkkonummea edustivat hienosti Emma Latvala ja Viktor Kontula. Emma saavutti pronssia ja Viktor kokemusta.
Vuoden 2015 lähestyessä loppuaan, on aika taas summata KIRJU:n kisavuoden satoa. Yhdellä sanalla kuvattuna sitä voisi luonnehtia loistavaksi. Kaiken kruununa oli tietysti Emilia Kanervan kolmen arvokisamitalin kesä. Toinen hieno saavutus oli seuramme nousu mitalitilaston kärkeen sekä aikuisten että nuorten SM-kisoissa.
Judoseuramme on siirtynyt joululomalle. Treenejä jatketaan loppiaisen jälkeen 7.1. torstaina, tosin Aikuiset ottavat varaslähdön jo tiistaina 5.1.2016. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!
Kirjun perinteisessä puurojuhlassa palkittiin perinteisin menoin vuoden tekijöitä. Vuoden judokaksi valittiin Mika Salminen, junnujudokaksi Viktor Kontula ja tsemppareiksi Anita Kettunen, Jens Laitila, Eetos Järnefelt ja Konsta Perttilä. Vuoden tukijan palkinnon sai Pia Fager. Lisäksi judoliitto jakoi tunnustuksena liiton kultaisen ansiomerkin kultaisin reunuksin Teppo Mattssonille ja pronssiset ansiomerkit Tomi Vehmakselle ja Vilma Saariselle. Emilia Kanerva sai erikoispalkintona vuoden ansioistaan Hannu-sensein lahjoittaman samuraimiekan. Onnittelut kaikille palkituille!
Hannu-sensei jatkoi tiistaina vyökoerumbaansa: Santeri Latvala suoritti sinisen vyön, Anita Kettunen vihreän, Jussi Köhler oranssin ja Marianne Peltonen keltaisen vyön. Lisäksi Kedon veljekset lisäsivät natsojensa määrää. Onnittelut kaikille!
Hannu-sensei on urakoinut viikonloppuna myönnellen vöitä ja natsoja lähes urakkatahdilla. Ruskean vyön kapealle uumalleen saa nyt sitoa Mika "Pam" Salminen. Sinisen vyön on suorittanut Aino "Aikku" Asklöf. Oranssin vyön suorittivat Martin Laxén ja Vesa Vehmas. Oranssin vyön suoritti lähes kaikkien (ja varsinkin itsensä) yllätykseksi myös Päivi Seppä, jonka keltaisen vyön suorittamisesta tulikin jo kymmenen vuotta kuluneeksi. Natsoja suoritettiin kaikissa ryhmissä. Lisäksi saattaa myös joku muu olla suorittanut vyön, mutta tietoa toimituksemme ulkomaanpäivystäjällä ei tästä ole.
Viktor Kontula voitti pronssia Pajulahdessa 5.12.2015 kisatussa Lahti-shiaissa. Loukkantumisten ja sairastumisen vuoksi lopulta ainoana KIRJU:laisena kisaan päässyt Viktor voitti alkupoolissaa kaksi ottelua häviten vain sarjavoittajalle. Semifinaalisssa tie nousi pystyyn niukalla tappiolla. Ensimmäinen mitali "oikeasta" kisasta on kuitekin mainio saavutus!
Pidämme sunnuntaina 6.12.2015 vapaapäivän ja keskitymme seuraamaan kättelyseremonioita. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!
Judoliiton liittokokous valitsi Kouvolassa 28.11.2015 uudeksi Judoliiton puheenjohtajaksi Marko "Tankki" Laaksosen. Puhenjohtajakausi kestää kolme vuotta (2016-18). Samalla hallitukseen valittiin sisarseurastamme Nummelasta Tea "Rautarouva" Laakkonen.
Kouvolassa kisattiin lauantaina 28.11. nuorten Kymijoki-shiai ja Finnish Judo Open. Kuusi kirkkonumellaista kisaajaa otteli päivän aikana ja tiloksena oli Emilia Kanerva kulta, Frida Laxénin hopea ja Juuso Hannulan pronssi. Veeti Kanerva, Aino Asklöf ja Vili Vehmas jäivät niukasti mitaleilta ollen viidensiä.
RSS ATOM