Tervetuloa

Ajankohtaista

Sunnuntaina 15.11 kisattiin Helsingin Hakaniemessä junnu cup IV. Tällä kertaa paikalle oli junnuistamme päässeet Aarni ILMANEN, Viktor KONTULA, Axel KÖHLER, Jens LAITILA Emma LATVALA, Anna MAJURI ja Vesa VEHMAS. Menestystäkin tuli: mitaleja tuli kuusi, joista kaksi kulytaista. Seuratilastossa olimme yhdeksänsiä.
Juuso Hannula jatkoi loistavasti mennyttä syksyään voittamalla Tarton Kaimu Keerak memorial -kisassa kultaa ja hopeaa. Kultaa tuli B-luokassa (00-02 syntyneet) ja hopeaa A-luokassa (98-00). Tuoreimman maajoukkuejudokamme kehitys on syksyn aikana osoittautunut menneen aimo harppauksin eteenpäin ja mielenkiinnolla odotamme ensi vuotta ja uusia entistä kovempia haasteita.
Treenejä ei ole tapaturmapäivänä 13.11.2015 eikä seuran syyskokouksen johdosta 20.11.2015. Palaamme tatamille 27.11.2015.
Viktor Kontula edusti seuraamme ainokaisena sunnuntaina käydyssä Hontai-shiaissa Vantaalla. Sarjassa P13-46 kg otellut Viktor sijoittui viidenneksi yhdellä voitolla ja kahdella tappiolla.
Flanders cupin toisena kisapäivänä paras Kirjulainen oli Frida Laxén, joka upealla taistelullaan saavutti pronssisen mitalin U15 sarjassa -44kg. Vili Vehmas oli vakuuttavalla työskentelyllä myös pronssiottelussa, mutta joutui tyytymään viidenteen sijaan. Myös Aino Asklöf ja Veeti Kanerva saivat tuiki tärkeää kansainvälistä kokemusta.
West Teamin kisamatkalla Lommelin Flanders Cupissa matsasi lauantaina kolme Kirjulaista. Emilia Kanerva urakoi kahdessa ikäluokassa saaden molemmissa pronssia. Juuso Hannula pääsi kahdella poolivoitolla lohkovaiheeseen hyytyen kuitenkin sinne. Frida Laxén taas kärsi kirvelevät tappiot poolivaiheessa.
KIRJU:n säänömääräinen vuosikokous pidetään Rosson kabinetissa perjantaina 20.11.2015 klo 19. Tervetuloa. Hallitus
Kirkkonummen Judoseura saavutti neljä sarjavoittoa nuorten Samurai cupin kokonaiskisassa. Juuso Hannula (U18 -50), Alexandra Barton (U21 -70) ja Emilia Kanerva (U18 ja U21 -63) voittivat sarjansa. Seurana KIRJU oli tässä pistelaskussa neljäs.
Vili Vehmas (-60) ja Frida Laxén (-48) voittivat hopeaa Samurai Cupissa Oulussa lauantaina 10.10.2015. Vilille tuli kaikkiaan kolme hyvää päänahkaa ja Fridalle kaksi.
Mika "Pam" Salminen oli päivän KIRJU-hahmo lauantaina otellussa Kerava shiaissa. Mika voitti suvereenisti sarjan -90 kg ja oli avoimen sarjan viides. Mukana taistoissa oli myös Frida Laxén, Vili Vehmas, Viktor Kontula sekä Jens Laitila.
RSS ATOM