Tervetuloa

Ajankohtaista

Upseerioppilas Eetu Laaksonen sijoittui yhdeksänneksi sotilaiden neljän vuoden välein järjestettävissä "olympialaisissa" Etelä-Korean Mungyengissa sarjassa -60kg. Eväät parempaankin menestykseen olivat olemassa, mutta pieni hölmöily ja paikallisen kenraalin mahtipäätökset estivät sen.
Alexandra "Allu" Barton jäi hyvistä otteluistaan huolimatta viidenneksi Tampereen European Cupissa lauantaina. Allu taisteli kaikissa otteluissaan tiikerin lailla ja kaikki ottelut olivat tosi tiukkoja.
Frida Laxén voitti hopeaa Barents cupissa Rovaniemellä sarjassa pojat -50 kg! . Ennen loppuottelua Frida raivasi tieltään kaksi vastusta. Kulta oli sekunnin päässä: Frida johti ottelua, mutta lopettaa ottelun sekuntia ennen kun luulee naapuritatamin summeria oman maton summeriksi ja lentää. Tuomarineuvottelun jälkeen venäläinen poika julistettiin sitten voittajaksi.
Juuso "Julma" Hannula on voittanut hopeaa kadettien Swedish Openissa Tukholmassa sarjassa -55 kg. Hopea tuli kolmella voitolla ja niukalla finaalitappiolla.
Aku "Raato" Sirviö, Eetu "Dia" Laaksonen ja Mika "Pam" Salminen edustivat KIRJU:a armeijan kamppailupäivillä Haminassa keskiviikkona 23.9.
Nummelan aloittelevien kisaajien Junnu Cupissa oli sunnuntaina hyvä pöhinä. Pöhisemässä olivat Kirjusta Vesa Vehmas (3.), Axel Köhler (4.), Viktor Kontula (2.) ja Jens Laitila (2.). Kaikki saivat otteluvoittoja ja mitalikin tuli kolmelle. Neljäskin mitali oli lähellä, mutta Axelin sarjassa sijat 2-4 jouduttiin jakamaan suorituspisteiden perusteella ja näissä Axel jäi niukasti mitaleilta.
Vili "Vilperi" Vehmas voitti kultaa Nummelan Hiiden shiaissa lauantaina. Kaksi muta kirkkonummelaista, Aino Asklöf ja Veeti Kanerva, puolestaan saavuttivat hopeamitalin. Ei mikään huono päivä KIRJU:lle.
Alexandra "Allu" Barton hävisi ainokaisen ottelunsa U21 EM-kisojen -63kg sarjassa laantaina 19.9.2015. Ottelussa Slovakian Adela Jakubkovaa vastaan Alexandra oli alussa jopa niskan päällä, mutta noin 1½ minuuttia ennen loppua slovakilainen onnistui taiotoshissaan yukon arvoisesti. Tätä johtoa Allu ei enää saanut kurottua ja kisat loppuivat siihen. Kysyttäessä kommentteja ottelusta Alexandra siteerasi erästä kirkkonummelaista Euroopan Mestaria. Legendaarinen kommentti on kuitenkin niin kitkerä, että jätämme sen tässä sensuurisäännöksien vuoksi julkaisematta. Tappiosta huolimatta Alexandran kausi on ollut nousujohteinen ja usko parempaan tulevaisuuteen on kova
Eetu Laaksosen urakka U21EM-kisoissa Itävallassa jäi yhteen otteluun painoluokassa -60kg. Saksan Moriz Plafky sai Eetusta tomoenagella wazarin ja lopussa vielä yukon. "Menin pieneen virheeseen kahdesti, kun yritin liikuttaa saksalaista työntämällä ja hän onnistui siihen tekemään tomarin. Mitään hätää ei matsissa muuten tuntunut olevan. Olisi pitänyt tuo hoitaa", kommentoi pettynyt Eetu. Peli EM-kisoissa on raakaa, keräilyihin pääsee vain poolifinaalissa hävinneet. Huomenna ottelee Alexandra, toivottavasti paremmalla menestyksellä.
Alexandra Barton (-63) ja Eetu Laaksonen (-60) ottelevat viikonloppuna U21-ikäluokan Euroopan Mestaruuksista Itävallan Oberwartissa. Eetun ottelut ovat perjantaina ja Alexandran lauantaina. Tsemppiä molemmille!
RSS ATOM