Tervetuloa

Ajankohtaista

Aloittelevien kisaajien junnu cupissa Järvenpäässä kisasi tänään kolme kirjulaista. Aivan ensimmäistä kertaa kisatatamille uskaltautui Ronja "Romppu" Vehmas, joka nappasi hienosti hopeaa ekoista kisoistaan. Jo hieman komeneempaa kisakaartia edustivat Emma "Emppu" Latvala ja Vesa "Vesku" Vehmas, jotka kokenein ottein voittivat kultaa ylempien vöitten sarjoissa.
Veeti "Tuska" Kanerva voitti sarjansa C42 Tampereella kisatussa Eden shiaissa 23.1.2016. Toinen kirjulainen Vili "Vehmasvili" Vehmas täydensi menestyksemme hopeallaan sarjassa B66.
Päivä oli pitkä ja tapahtumarikas.Veeti otteli kultaa sarjassa U15-42 voittaen kaikki ottelunsa. West Teamin Jenni Sundberg tarjosi kovan vastuksen ja kaksikko hoiti kirkkaimmat mitalit.Ainolla oli "rallipäivä". Kaksi voittoa ja kaksi häviötä. Frida otteli tällä kertaa painoluokkaa ylempänä sarjassa U18-48.Ainoa häviö tuli Susanna Sundbergille, jota vastaan otteli erittäin väkevästi.Juusolla oli epäonnen päivä. Olkapää meinasi mennä sijoiltaan semarin alussa ja järkimiehenä vihelsi pelin poikki. Parin viikon huilin kautta uuteen nousuun. Vilillä ei ollut aurinkoisin päivä. Väärin kuultu mate johti lahjaipponiin ja päivä oli paketissa.Emilia otteli kultaa sarjassa U21-63. Uusi juttuja kokeiltiin ja ottelut paranivat loppua kohden.
Emilia Kaneva valittiin vuoden nuoreksi judokaksi urheilugaalassa 12.1.2016. Judoliiton tekemän valinnan lisäksi Emilia valittiin myös koko gaalassa urheilutoimittajien toimesta vuoden judokaksi 2015. Emilia oli valinnastaan kiitollinen ja iloinen, KIRJU:n menestystä täydensi Marko "Tankki" Laaksosen valinta vuoden judovalmentajaksi.
Koko talven voi hiihtää, mutta ainoastaan hiihtolomalla järjestetään judoleiri. Leiri on tarkoitettu 2008 tai aikaisemmin syntyneille peruskurssin käyneille judokoille. Leiri toteutetaan päiväleirinä. Ohjattu ohjelma alkaa 9.00 ja päättyy 15.00. Dojon ovet ovat kuitenkin avoinna 8 – 16 (ohjaaja paikalla). Leiri sisältää ruokailun läheisessä lounasravintolassa. Kirkkonummelaisten kannattaa kerätä isompi porukka ja sopia kimppakyytien järjestämisestä leirille ja takaisin. Näin hiihtolomaviikolla on yksi huoli vähemmän.
Suomalainen judovuosi alkoi 9.1.2016 Hyvinkäällä Kougensai-shiain merkeissä Kirkkonummea edustivat hienosti Emma Latvala ja Viktor Kontula. Emma saavutti pronssia ja Viktor kokemusta.
Vuoden 2015 lähestyessä loppuaan, on aika taas summata KIRJU:n kisavuoden satoa. Yhdellä sanalla kuvattuna sitä voisi luonnehtia loistavaksi. Kaiken kruununa oli tietysti Emilia Kanervan kolmen arvokisamitalin kesä. Toinen hieno saavutus oli seuramme nousu mitalitilaston kärkeen sekä aikuisten että nuorten SM-kisoissa.
Judoseuramme on siirtynyt joululomalle. Treenejä jatketaan loppiaisen jälkeen 7.1. torstaina, tosin Aikuiset ottavat varaslähdön jo tiistaina 5.1.2016. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!
Kirjun perinteisessä puurojuhlassa palkittiin perinteisin menoin vuoden tekijöitä. Vuoden judokaksi valittiin Mika Salminen, junnujudokaksi Viktor Kontula ja tsemppareiksi Anita Kettunen, Jens Laitila, Eetos Järnefelt ja Konsta Perttilä. Vuoden tukijan palkinnon sai Pia Fager. Lisäksi judoliitto jakoi tunnustuksena liiton kultaisen ansiomerkin kultaisin reunuksin Teppo Mattssonille ja pronssiset ansiomerkit Tomi Vehmakselle ja Vilma Saariselle. Emilia Kanerva sai erikoispalkintona vuoden ansioistaan Hannu-sensein lahjoittaman samuraimiekan. Onnittelut kaikille palkituille!
Hannu-sensei jatkoi tiistaina vyökoerumbaansa: Santeri Latvala suoritti sinisen vyön, Anita Kettunen vihreän, Jussi Köhler oranssin ja Marianne Peltonen keltaisen vyön. Lisäksi Kedon veljekset lisäsivät natsojensa määrää. Onnittelut kaikille!
RSS ATOM