Tervetuloa

Ajankohtaista

Eetu Laaksosen urakka U21EM-kisoissa Itävallassa jäi yhteen otteluun painoluokassa -60kg. Saksan Moriz Plafky sai Eetusta tomoenagella wazarin ja lopussa vielä yukon. "Menin pieneen virheeseen kahdesti, kun yritin liikuttaa saksalaista työntämällä ja hän onnistui siihen tekemään tomarin. Mitään hätää ei matsissa muuten tuntunut olevan. Olisi pitänyt tuo hoitaa", kommentoi pettynyt Eetu. Peli EM-kisoissa on raakaa, keräilyihin pääsee vain poolifinaalissa hävinneet. Huomenna ottelee Alexandra, toivottavasti paremmalla menestyksellä.
Alexandra Barton (-63) ja Eetu Laaksonen (-60) ottelevat viikonloppuna U21-ikäluokan Euroopan Mestaruuksista Itävallan Oberwartissa. Eetun ottelut ovat perjantaina ja Alexandran lauantaina. Tsemppiä molemmille!
Muistutamme näin syyskauden alkaessa siitä, että jäsenmaksuasiat tulisi hoitaa pikimmiten kuntoon. Ja muistathan, että vakuutusturva ei ole voimassa ellei jäsenmaksua ole maksettu.
Frida "Ritu" Laxén voitti sarjanssa (U15 -44kg) Tampereella kisatussa Eden shiaissa. Taas pahimpana kantona kaskessa oli Sundberg - tällä ketaa tosin Jenni, jonka Frida voitti vain varoituksilla. Aino Asklöf voitti pronssia ja paluun kisatatameille tehnyt Veeti Kanerva oli viides.
Seuraava Junnu-Cup 3 järjestetään Nummelassa 20.9.2015. Se on hyvä tilaisuus käydä kokeilemassa, miltä kilpaileminen tuntuu. Ilmoittautuminen on jo "ovella", joten muistakaahan käydä ilmoittautua joko salin seinälle ilmestyvään listaan tai suoraan Judoshiain kautta 15.9.2015 mennessä. Ottakaa myös kaveritkin mukaan - ainakin kannustamaan! :) Tsemppiä kisoihin!
Kirkkonummen oma Samurai cup kisattiin 5.9.2015 keskustan pommisuojassa. Peräti 156 kisaajaa otti kolmessa ikäluokassa mittaa toisistaan. Kisat kestivät säädyllisen ajan eli kuutisen tuntia ilman isompia kommelluksia. Todella iso kiitos koko KIRJU:n talkooporukalle ketään erikseen nimeämättä. Ja kiitos myös Nummelan porukoille avustanne! Ai niin. Tulihan sitä menestystäkin. KIRJU:n seitsemän kisaajaa saivat seitsemän mitalia ja seura oli tällä kertaa mitalitilaston kakkonen.
Kirkkonummen judoseuran kaikki ryhmät aloittavat harjoittelun alkaen sunnuntaina 6.9.2015. Sitä ennen aikuiset ja vähän varttuneemmat jatkavat harjoitteluaan maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-20:30. Uusille kursseille ilmoittautuminen on edeleen käynnissä. Muistathan myös maksaa jäsenmaksun, joka on lähetetty sähköpostitse.
Kirkonummen judoseura täyttää tänä vuonna 30 vuotta ja juhlii saavutettuja vuosia 15.8.2015 Luoman kylätalolla, Ljusdalassa. Rustaa siis kalenteriisi lauantai varatuksi ja saavu juhlimaan KIRJU:a! Ellet ole jo ilmoittautunut iltajuhlaan, tee se pian!
Kirkkonummen judoseuran Emilia "Emmi" Kanerva nappasi hopeaa alle 18-vuotiaitten maailmanmestaruuskisoissa Sarajevossa. Hienosti otellut Emmi voitti neljä ottelua matkalla finaaliin. Finaalissa Japanin Ryoko Takeda osoittautui kuitenkin vielä liian kovaksi palaksi. Tästä huolimatta Suomen judon puoliksi hiottu timantti täydensi loistavaa kesäänsä MM-hopealla - ensimmäisellä MM-mitalilla nuorissa koskaan! "Tappio ei harmita samalla lailla kuin viikko sitten hävitty ottelu EYOF:ssa. Oli paras mahdollinen tulos tänään. Finaalissa ei oikein löytynyt voittomahdollisuuksia", kommentoi Emilia juhliaessaan hopeaansa illalla hotellihuoneessaan karkkipussin sisältöä tuhoten.
Alexandra "Allu" Bartonin ottelut Berliinin U21 Eurooppa Cupissa jäivät yhteen voittoon ja yhteen tappioon. Kesän kovaa harjoitellut Allu ei ollut tänään parhaimmillaan, vaan otteluita leimasi pienoinen tehottomuus. Voitto tuli jatkoaikashidolla Tanskan Louise Hansenista ja tappio niin ikään shidolla Ranskan Coralie Marylle. Allun viikko jatkuu randorileirillä Berliinissä.
RSS ATOM