Tervetuloa

Ajankohtaista

Hannu-sensei on urakoinut viikonloppuna myönnellen vöitä ja natsoja lähes urakkatahdilla. Ruskean vyön kapealle uumalleen saa nyt sitoa Mika "Pam" Salminen. Sinisen vyön on suorittanut Aino "Aikku" Asklöf. Oranssin vyön suorittivat Martin Laxén ja Vesa Vehmas. Oranssin vyön suoritti lähes kaikkien (ja varsinkin itsensä) yllätykseksi myös Päivi Seppä, jonka keltaisen vyön suorittamisesta tulikin jo kymmenen vuotta kuluneeksi. Natsoja suoritettiin kaikissa ryhmissä. Lisäksi saattaa myös joku muu olla suorittanut vyön, mutta tietoa toimituksemme ulkomaanpäivystäjällä ei tästä ole.
Viktor Kontula voitti pronssia Pajulahdessa 5.12.2015 kisatussa Lahti-shiaissa. Loukkantumisten ja sairastumisen vuoksi lopulta ainoana KIRJU:laisena kisaan päässyt Viktor voitti alkupoolissaa kaksi ottelua häviten vain sarjavoittajalle. Semifinaalisssa tie nousi pystyyn niukalla tappiolla. Ensimmäinen mitali "oikeasta" kisasta on kuitekin mainio saavutus!
Pidämme sunnuntaina 6.12.2015 vapaapäivän ja keskitymme seuraamaan kättelyseremonioita. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!
Judoliiton liittokokous valitsi Kouvolassa 28.11.2015 uudeksi Judoliiton puheenjohtajaksi Marko "Tankki" Laaksosen. Puhenjohtajakausi kestää kolme vuotta (2016-18). Samalla hallitukseen valittiin sisarseurastamme Nummelasta Tea "Rautarouva" Laakkonen.
Kouvolassa kisattiin lauantaina 28.11. nuorten Kymijoki-shiai ja Finnish Judo Open. Kuusi kirkkonumellaista kisaajaa otteli päivän aikana ja tiloksena oli Emilia Kanerva kulta, Frida Laxénin hopea ja Juuso Hannulan pronssi. Veeti Kanerva, Aino Asklöf ja Vili Vehmas jäivät niukasti mitaleilta ollen viidensiä.
Sunnuntaina 15.11 kisattiin Helsingin Hakaniemessä junnu cup IV. Tällä kertaa paikalle oli junnuistamme päässeet Aarni ILMANEN, Viktor KONTULA, Axel KÖHLER, Jens LAITILA Emma LATVALA, Anna MAJURI ja Vesa VEHMAS. Menestystäkin tuli: mitaleja tuli kuusi, joista kaksi kulytaista. Seuratilastossa olimme yhdeksänsiä.
Juuso Hannula jatkoi loistavasti mennyttä syksyään voittamalla Tarton Kaimu Keerak memorial -kisassa kultaa ja hopeaa. Kultaa tuli B-luokassa (00-02 syntyneet) ja hopeaa A-luokassa (98-00). Tuoreimman maajoukkuejudokamme kehitys on syksyn aikana osoittautunut menneen aimo harppauksin eteenpäin ja mielenkiinnolla odotamme ensi vuotta ja uusia entistä kovempia haasteita.
Treenejä ei ole tapaturmapäivänä 13.11.2015 eikä seuran syyskokouksen johdosta 20.11.2015. Palaamme tatamille 27.11.2015.
Viktor Kontula edusti seuraamme ainokaisena sunnuntaina käydyssä Hontai-shiaissa Vantaalla. Sarjassa P13-46 kg otellut Viktor sijoittui viidenneksi yhdellä voitolla ja kahdella tappiolla.
Flanders cupin toisena kisapäivänä paras Kirjulainen oli Frida Laxén, joka upealla taistelullaan saavutti pronssisen mitalin U15 sarjassa -44kg. Vili Vehmas oli vakuuttavalla työskentelyllä myös pronssiottelussa, mutta joutui tyytymään viidenteen sijaan. Myös Aino Asklöf ja Veeti Kanerva saivat tuiki tärkeää kansainvälistä kokemusta.
RSS ATOM