Tervetuloa

Ajankohtaista

Aku "Raato" Sirviö, Eetu "Dia" Laaksonen ja Mika "Pam" Salminen edustivat KIRJU:a armeijan kamppailupäivillä Haminassa keskiviikkona 23.9.
Nummelan aloittelevien kisaajien Junnu Cupissa oli sunnuntaina hyvä pöhinä. Pöhisemässä olivat Kirjusta Vesa Vehmas (3.), Axel Köhler (4.), Viktor Kontula (2.) ja Jens Laitila (2.). Kaikki saivat otteluvoittoja ja mitalikin tuli kolmelle. Neljäskin mitali oli lähellä, mutta Axelin sarjassa sijat 2-4 jouduttiin jakamaan suorituspisteiden perusteella ja näissä Axel jäi niukasti mitaleilta.
Vili "Vilperi" Vehmas voitti kultaa Nummelan Hiiden shiaissa lauantaina. Kaksi muta kirkkonummelaista, Aino Asklöf ja Veeti Kanerva, puolestaan saavuttivat hopeamitalin. Ei mikään huono päivä KIRJU:lle.
Alexandra "Allu" Barton hävisi ainokaisen ottelunsa U21 EM-kisojen -63kg sarjassa laantaina 19.9.2015. Ottelussa Slovakian Adela Jakubkovaa vastaan Alexandra oli alussa jopa niskan päällä, mutta noin 1½ minuuttia ennen loppua slovakilainen onnistui taiotoshissaan yukon arvoisesti. Tätä johtoa Allu ei enää saanut kurottua ja kisat loppuivat siihen. Kysyttäessä kommentteja ottelusta Alexandra siteerasi erästä kirkkonummelaista Euroopan Mestaria. Legendaarinen kommentti on kuitenkin niin kitkerä, että jätämme sen tässä sensuurisäännöksien vuoksi julkaisematta. Tappiosta huolimatta Alexandran kausi on ollut nousujohteinen ja usko parempaan tulevaisuuteen on kova
Eetu Laaksosen urakka U21EM-kisoissa Itävallassa jäi yhteen otteluun painoluokassa -60kg. Saksan Moriz Plafky sai Eetusta tomoenagella wazarin ja lopussa vielä yukon. "Menin pieneen virheeseen kahdesti, kun yritin liikuttaa saksalaista työntämällä ja hän onnistui siihen tekemään tomarin. Mitään hätää ei matsissa muuten tuntunut olevan. Olisi pitänyt tuo hoitaa", kommentoi pettynyt Eetu. Peli EM-kisoissa on raakaa, keräilyihin pääsee vain poolifinaalissa hävinneet. Huomenna ottelee Alexandra, toivottavasti paremmalla menestyksellä.
Alexandra Barton (-63) ja Eetu Laaksonen (-60) ottelevat viikonloppuna U21-ikäluokan Euroopan Mestaruuksista Itävallan Oberwartissa. Eetun ottelut ovat perjantaina ja Alexandran lauantaina. Tsemppiä molemmille!
Muistutamme näin syyskauden alkaessa siitä, että jäsenmaksuasiat tulisi hoitaa pikimmiten kuntoon. Ja muistathan, että vakuutusturva ei ole voimassa ellei jäsenmaksua ole maksettu.
Frida "Ritu" Laxén voitti sarjanssa (U15 -44kg) Tampereella kisatussa Eden shiaissa. Taas pahimpana kantona kaskessa oli Sundberg - tällä ketaa tosin Jenni, jonka Frida voitti vain varoituksilla. Aino Asklöf voitti pronssia ja paluun kisatatameille tehnyt Veeti Kanerva oli viides.
Seuraava Junnu-Cup 3 järjestetään Nummelassa 20.9.2015. Se on hyvä tilaisuus käydä kokeilemassa, miltä kilpaileminen tuntuu. Ilmoittautuminen on jo "ovella", joten muistakaahan käydä ilmoittautua joko salin seinälle ilmestyvään listaan tai suoraan Judoshiain kautta 15.9.2015 mennessä. Ottakaa myös kaveritkin mukaan - ainakin kannustamaan! :) Tsemppiä kisoihin!
Kirkkonummen oma Samurai cup kisattiin 5.9.2015 keskustan pommisuojassa. Peräti 156 kisaajaa otti kolmessa ikäluokassa mittaa toisistaan. Kisat kestivät säädyllisen ajan eli kuutisen tuntia ilman isompia kommelluksia. Todella iso kiitos koko KIRJU:n talkooporukalle ketään erikseen nimeämättä. Ja kiitos myös Nummelan porukoille avustanne! Ai niin. Tulihan sitä menestystäkin. KIRJU:n seitsemän kisaajaa saivat seitsemän mitalia ja seura oli tällä kertaa mitalitilaston kakkonen.
RSS ATOM