Tervetuloa

Ajankohtaista

Kauden viimeisen päivänä tummennettiin valkoisia vöitä keltaisiksi. Max ja Nico Keto, Jesper ja Kasimr Walander sekä Jussi Köhler ovat nyt 5. kyu:n judo-osaajia. Onnittelut! Kevätkausi on päättynyt. Treenit pyörähtävät taas käyntiin syyskuussa, vaikkakin kesätreenejä pidetään läpi kesän.
Juuso Hannula suoritti ruskean vyön 23.5.2015. Kantvikin kostajankin aiemmin tunnetun U18 ikäluokan hallitsevan Suomen mestarin vyökoe pidettiin ns. pitkän kaavan mukaan, kun seuramme sensei Hannu Ruuth tenttasi vyökokelaalta lähes kaiken, jota vyökoevaatimuuksiin kuului. Paljon huomautettavaa ei Hannu-sensei kuitenkaan löytänyt ja Juuso sai 1.kyu arvon kiitettävävin arvosanoin.
Torstain pidettiin junnuryhmässä vyokokeita ja natsakokeita. Oranssin vyön taiteilivat itselleen Ida L, Emma M, ja Ronny I. Kolmannet natsat keltaiseen vyöhönsä taas uurastivat Vesa V, Martin L, Aleksi R, Anto K, Axel K, Aarni I ja Antti N. Onnittelut kaikille!
Vili Vehmas urakoi Wekara -shiaissa Vantaalla 16.5.2015. Kymmenestä ottelusta tuli kahdeksan voittoa ja kultaa sarjasta U15 -55 kg sekä hopeaa sarjassa U18 -55kg. Myös Viktor Kontula matasili omassa ikäluokassaan, mutta tänään pitkä odotusaika ennen matseja ei pitänyt virettä yllä tarpeeksi.
Kirkkonummen judoseuran kevätkausi päättyy sunnuntaina 24.5, jolloin pidetään viimeiset kevään harkat ja samalla vyökokeita. Kautta jatketaan taas syyskuun alussa. Syksyn alustava harjoitusaikataulu ilmestyy tänne lähipäivinä. Lisätietoa ensi syksyn ryhmistä voit kysellä omalta ohjaajaltasi. Kesätreenejä vähän varttuneemmille ja kokeneemmille jatketaan läpi kesän. Oikein hyvää kesää ja muistakaahan liikkua ja käydä myös judon kesäleireillä.
Frida Laxén (CT44) voitti hopeaa ja Juuso Hannula (BP50) pronssia kovassa pohjoismaisen tason Budo Nord Cup - kisassa Ruotsin Lundissa helatorstaina. Frida voitti kolme ja hävisi kaksi ottelua. Juuson saldo taas oli 3-1. Treeni jatkuu huomenna alkavalla leirillä.
Emilia Kanerva voitti kadettien (U18) Eurooppa cupin osakilpailun kolmannen kerran tänä keväänä. Tällä kertaa voitto tuli Romaniasta, Cluj Napoca - nimisestä kaupungista. Ykkössijaan vaadittiin viisi otteluvoittoa.
Alexandra Barton voitti pronssia Liettuan Kaunasissa U21 Eurooppa Cupissa. Sarjassa alle 63 kg otellut Allu voitti neljä ja hävisi yhden ottelun. Matti Juopperin urakka sarjassa alle 81 kg jäi yhteen otteluun.
Eetu Laaksonen hävisi ainokaisen ottelunsa EJU cupissa Kaunasissa lauantaina 9.5.2015. Saksan Schamil ZAVBATYROV oli tällä kertaa liian kova vastus.
Äitienpäivänä 10.5.2015 pidetään vain aikuisten ja nuorten treenit klo 18.30-20.00. Muut treenit on judoäitien painostuksesta peruttu. Onnea kaikille äideille!
RSS ATOM