Tervetuloa

Ajankohtaista

Lauantaina 7.2.2015 oli kahden kisan viikonloppu Kirjulaisilla. Tallinnan judocupissa Juuso Hannula taisteli hienosti hopealle kolmella otteluvoitolla sarjassa B50kg. Sarjassa C42 kg Veeti Kanerva sen sijaan jäi ilman otteluvoittoja. Hesperian puiston laidalla kisatuissa Suomen parashenkisimmissä kisoissa Mika Salminen otti otteluvoiton sarjassa -90kg. Tappioitakin tuli muutama, mutta siitäkin huolimatta Mikan olympiaprojekti on edelleen aikataulussa.
Alexandra Barton osallistui viikonloppuna Arlonissa Belgian Ladies Open kisaan sekä senioreissa että U21 ikäluokassa -63 kg painoluokassa. Flunssaa potenut Alexandra ei saanut itsestään mitään irti ja pettymykseksemme jäi ilman otteluvoittoja. Hyvin treenattu syksy ja treeneissä löydetty hyvä vire eivät vielä tuottaneet ansaittua palkkiota. Silti Alexandran otteita viime kuukausina seuranneet tietävät, että työ tuottaa jossain vaiheessa varmasti hedelmää.
Emma Latvala ja Jesper Walander edustivat seuraamme sunnuntain 25.1.2015 junnu-cupissa Järvenpäässä. Tuloksena oli paljon ottelukokemusta ja Emmalle lisäksi pronssimitali.
Tampereen Ice Power cup jatkoi tammikuun kisaputkea lauantaina 24.1.2015. Juuso Hannula voitti kultaa U18 sarjassa -50kg vakuuttavasti neljällä ipponilla. Frida Laxén jatkoi mainiosti mitalien tiellä saaden kolmella voitolla ja yhdellä tappiolla pronssia sarjassa U15 -44kg. Aino Asklöfkin palasi voittokantaan kolmella voitolla ja hopeamitalilla U15 sarjassa -48kg. Flunssainen Vili Vehmas urakoi U15 ja U18 -55kg sarjoissa saaden yhden voiton ja kärsien neljä tappiota.
Kaikki kuusi seuramme kisaajaa pääsivät mitaleille Orimattilassa 17.1.2015. Emilia Kanerva voitti U18 -63 kg sarjan näytöstyyliin viidellä ipponilla. Pirteästi otellut Juuso Hannulla sai hopeaa kolmella voitolla sarjassa U18 -50kg. Hopeaa sai myös Frida Laxén sarjassa U15 -44 kg ja oli vähällä voittaa koko roskan. Pronssia ottivat Matti Juopperi, Vili Vehmas ja Aino Asklöf. Hieno alku vuodelle kaiken kaikkiaan!
Sovelletun judon perus- ja jatkoryhmä yhdistetään 12.1.2015 alkaen. Harjoitukset järjestetään jatkossakin maanantaisin. Uusi ajankohta on klo 18.30-19.30. Mukavaa kauden alkua!
Veeti voitti kolmella voitolla kultaa Kougensai-shiaissa Hyv inkäällä lauantaina 10.1.2015 sarjassa U13 -38 kg. Ensimmäisessä ottelussa kaatui yukolla Helsingin Judosportin Heda Balatkhanova, välierässä ipponilla Hyvinkään Aarre Uusitalo ja finaalissa ipponilla Chikaran Joonatan Kujanhaara. Tällä hetkellä Veetin ja Kirkkonummen Judoseuran voittoprosenttitilasto vuonna 2015 on täysi sata!
KIRJU:n hallitus järjestäytyi 5.1.2015. Stefan Sivaro valittiin hallituksen puheenjohtajaksi vuodeksi 2015. Varapuheenjohtajaksi valittiin Mika Salminen.
Sunnuntaina 4.1.2015 klo 18 otetaan varaslähtö judovuoteen. Aikuisille ja vähän kokeneemmille junnuille tarkoiteun treenin on lupautunut vetämään Mika.
Kirkkonummen judoseuraa viimeiset vuodet edustanut Tapanilan Erän kasvatti Heidi Sarén joutuu jättämään kisatatamit. Heidi (19) kärsi monta vuotta polvivammoista ja viime talven operoinnin jäljiltä polvea ei enää saatu sellaiseen kuntoon, että se kestäisi tavoitteelisen huipulle tähtäävän harjoittelun.
RSS ATOM