Tervetuloa

Ajankohtaista

Matti Juopperi hävisi ainokaisen ottelunsa Tampereen Euro Cupissa sunnuntaina sarjassa -81 kg. Alexandra Barton puolestaan sijoittui neljänneksi sarjassa -70 kg yhdellä otteluvoitolla.
Emilia "Emmi" Kanerva voitti pronssia Tampereella pidetyssä Eurooppa Cupin aikuisten osakilpailussa 20.9.2014. Historialliseen, KIRJU:n ensimmäiseen aikuisten Eurooppa Cupin mitaliin vaadittiin kolme ottelua.
Eetu Laaksonen hävisi ottelunsa U21 EM-kisosissa Bukarestissa 19.9.2014 alle 60 kg sarjassa. Eetun ainoa ottelu Puolan Patryk Wawrzyczekia vastaan päättyi kahteen wazariin. "Pääsin hyvin otteisiin ja ottelu tuntui tasaiselta. Homma kaatui yhteen virheeseen, kun taktiikastani huolimatta käveli eteenpäin ja puolalainen pääsi tekemään matalan taiotoshin. Lopussa oli vain pakko rynniä päälle ja yrittää hasardia ja sama toistui sitten uudelleen pari sekuntia ennen loppua. Harmittaa tietysti, koska kaveri oli kuitenkin aivan voitettavissa", toteaa Eetu lopuksi. Tätä se judo on, toinen voittaa ja toinen häviää. Ja EM-kisoissa peli on vielä kovempaa, sillä vastassa on vain kovia kavereita.
Kirkkonummelaisilla judokoilla on edessä kansainvälinen judoviikonloppu. Perjantaina Eetu Laaksonen ottelee U21 Euroopan mestaruuskisoissa Bukarestissa, lauantaina Emilia Kanerva aikuisten Eurooppa Cupissa Tampereella ja sunnuntaina Matti Juopperi ja Alexandra Barton niin ikään Tampereen Eurooppa Cupissa.
Kolme KIRJU:laista osallistui judo-otteluihin sotilaiden kamppailupäivillä 17.9.2014 Haminassa. Tuloksena oli paljon otteluita ja otteluiloa sekä selviytyminen hyvissä ruumiin ja sielun voimissa kotiin.
Veeti Kanerva päätti KIRJU:n superviikonlopun voittamalla kultaa sunnuntaina 14.9.2014 Nummelassa sarjassa D38. Kultaan vaadittiin viisi voittoa, joista neljä tuli ipponilla. Pingviinien Joona Leppälä sinnitteli täyden ajan häviten Veetille vain wazarilla.
Nummelassa kisattiin 13.9.2014 perinteinen kansallinen valiokilpailu Samurai Cup. Kirkkonummen nelihenkinen joukkue nappasi kuusi mitalia, neljä kultaa ja kaksi hopeaa ollen seuratilaston ykkönen.
Veeti "Tuska" Kanerva avasi KIRJU:n syyskisakauden Raisiossa 6.9.2014. Tuloksena oli kaksi voitettua ja kaksi hävittyä ottelua ja pronssimitali. Veetin päivä oli lisänimen mukainen eli tuskainen: polvessa oleva haava esti täysipainoisen ottelemisen ja välierä oli luovutettava.
Emma Latvala vaihtoi vyönsä väriä keltaisesta oranssiin. Graduoijana oli Hannun-sensei. Uusi vyö loisti yhtä kirkkaana kuin Emman (ja ylpeän Santeri-isän) hymy! Onnittelut hyvästä suorituksesta! Ja muitakin korotuksia on varmasti vielä syyskaudella tulossa... :)
Harjoituskausi 2014-2015 alkoi tänään. Ensimmäiset harjoitukset olivat sovelletun judon merkeissä. Sekä perus- että jatkokurssilla oli hyvää meininkiä ja ajoittain kovastikin hikeä pinnassa! Jatkossa harjoituksia pidetään kotisivuilta löytyvän harjoitusaikataulun mukaan. Seuramme toivottaa kaikki uudet ja vanhat jäsenemme tervetulleiksi harjoituksiin!!!
RSS ATOM