Tervetuloa

Ajankohtaista

Emma Latvala vaihtoi vyönsä väriä keltaisesta oranssiin. Graduoijana oli Hannun-sensei. Uusi vyö loisti yhtä kirkkaana kuin Emman (ja ylpeän Santeri-isän) hymy! Onnittelut hyvästä suorituksesta! Ja muitakin korotuksia on varmasti vielä syyskaudella tulossa... :)
Harjoituskausi 2014-2015 alkoi tänään. Ensimmäiset harjoitukset olivat sovelletun judon merkeissä. Sekä perus- että jatkokurssilla oli hyvää meininkiä ja ajoittain kovastikin hikeä pinnassa! Jatkossa harjoituksia pidetään kotisivuilta löytyvän harjoitusaikataulun mukaan. Seuramme toivottaa kaikki uudet ja vanhat jäsenemme tervetulleiksi harjoituksiin!!!
Kauden 2014-2015 aikataulut tarkentuivat sunnuntain osalta laajennetussa hallituksen kokouksessa.
Kirkkonummen judoseuralla on pitkät perinteet sovelletussa judossa (ent. erityisjudo). Judoharjoituksissa huomioidaan osallistujien erityiset tarpeet. Ryhmässä edetään omaan tahtiin, kartutetaan tietoja ja taitoja muiden judokoiden kanssa sekä nautitaan yhdessä judon harrastamisesta! Tervetuloa mukaan!
Suomen Judoliiton valmennusvaliokunta on kokouksessaan valinnut Kirkkonummen Judoseuran Eetu Laaksosen edustamaan Suomea U21 EM-kisoihin Bukarestiin Romaniaan 19.-20.9.2014 painoluokassa -60kg. Eetu on aiempina vuosina osallistunut U17 EM-kisoihin (2010) ja EYOF-kisoihin (2011), mutta U21-kisoissa hän on ensikertalainen. Kyseessä on kaikkien aikojen toinen kerta, kun KIRJU:n judoka on valittu U21 EM-kisoihin: vuoden 2013 joukkueeseen valittiin Heidi Sarén, joka kuitenkin joutui jättämään kisat väliin sairastumisen vuoksi.
Kirkkonummen judoseuran syyskausi alkaa taas viikolla 36 eli syyskuun ensimmäisestä päivästä alkaen. Tällöin kaikkien ryhmien toiminta taas jatkuu ja uudet kurssitkin alkavat. Klikkaa tätä uutista niin löydät linkit viikko-ohjelmiin ja harjoitusryhmiin.
Matti ja Emilia pääsivät edustamaan Helsinkiä, kun Helsinki, Tukholma ja Oslo kohtasivat 9.8.2014 Tukholmassa ulkoilmatapahtumassa. Emilia voitti varmaotteisesti molemmat ottelunsa, Matti voitti ensimmäisen ottelunsa norjalaista vastaan sidonnalla, hävisi ruotsalaiselle käsilukolla ja joutui vielä tuuraamaan aikuisten ikäluokassa kohdaten kivikovan Robin Pacekin: tässä Matti leijonan lailla taistellen joutui kuitenkin tunnustamaaan miesten EM 7.n paremmakseen. Joukkuekisan voitti Tukholma, toiseksi tuli Helsinki ja kolmanneksijäi Oslo.
Eetu Laaksonen matkasi Berliiniin maistelemaan maailman parasta kebabia ja hakemaan ottelutuntumaa hyvin treenatun kesän jälkeen. Ottelutuntumaa tulikin Berliinin kovasta Euro Cupsta kolmen matsin ja yhdeksännen sijan verran, miinuspuolena aiemmin satututun nilkan uusi turpoaminen.
Kirkkonummen judoseuran syyskauden varaslähtö, toinen osa, otetaan omalla salilla sunnuntaina 10.8 klo 18 alkaen. Harjoitukset on tarkoitettu aikuisille ja hieman edenneemmille nuorille. Ensimmäiset treenit vetää Tankki. Luvassa erilaiselle kunto- ja taitotasolle sopivaa judoa. Elokuun muista treeneistä ja vetäjistä ilmoitetaan tuonnempana.
Emilia Kanerva uusi viime vuotisen saavutuksensa olemalla U18 EM-kisojen viides Ateenassa 5.7.2014. Viidenteen sijaan vaadittiin neljä voittoa. Kaksi tappiota eivät missään nimessä olleet selviä ja toisena päivänä kisa olisi voinut mennä toisinkin. Harmittavasti kuitenkin Emilia jäi ilman himoitsemaansa EM-mitalia. Silti on muistettava viidennen sijan olevan tämän tason karkeloissa kova juttu.
RSS ATOM