Tervetuloa

Ajankohtaista

Kolme KIRJU:laista osallistui judo-otteluihin sotilaiden kamppailupäivillä 17.9.2014 Haminassa. Tuloksena oli paljon otteluita ja otteluiloa sekä selviytyminen hyvissä ruumiin ja sielun voimissa kotiin.
Veeti Kanerva päätti KIRJU:n superviikonlopun voittamalla kultaa sunnuntaina 14.9.2014 Nummelassa sarjassa D38. Kultaan vaadittiin viisi voittoa, joista neljä tuli ipponilla. Pingviinien Joona Leppälä sinnitteli täyden ajan häviten Veetille vain wazarilla.
Nummelassa kisattiin 13.9.2014 perinteinen kansallinen valiokilpailu Samurai Cup. Kirkkonummen nelihenkinen joukkue nappasi kuusi mitalia, neljä kultaa ja kaksi hopeaa ollen seuratilaston ykkönen.
Veeti "Tuska" Kanerva avasi KIRJU:n syyskisakauden Raisiossa 6.9.2014. Tuloksena oli kaksi voitettua ja kaksi hävittyä ottelua ja pronssimitali. Veetin päivä oli lisänimen mukainen eli tuskainen: polvessa oleva haava esti täysipainoisen ottelemisen ja välierä oli luovutettava.
Emma Latvala vaihtoi vyönsä väriä keltaisesta oranssiin. Graduoijana oli Hannun-sensei. Uusi vyö loisti yhtä kirkkaana kuin Emman (ja ylpeän Santeri-isän) hymy! Onnittelut hyvästä suorituksesta! Ja muitakin korotuksia on varmasti vielä syyskaudella tulossa... :)
Harjoituskausi 2014-2015 alkoi tänään. Ensimmäiset harjoitukset olivat sovelletun judon merkeissä. Sekä perus- että jatkokurssilla oli hyvää meininkiä ja ajoittain kovastikin hikeä pinnassa! Jatkossa harjoituksia pidetään kotisivuilta löytyvän harjoitusaikataulun mukaan. Seuramme toivottaa kaikki uudet ja vanhat jäsenemme tervetulleiksi harjoituksiin!!!
Kauden 2014-2015 aikataulut tarkentuivat sunnuntain osalta laajennetussa hallituksen kokouksessa.
Kirkkonummen judoseuralla on pitkät perinteet sovelletussa judossa (ent. erityisjudo). Judoharjoituksissa huomioidaan osallistujien erityiset tarpeet. Ryhmässä edetään omaan tahtiin, kartutetaan tietoja ja taitoja muiden judokoiden kanssa sekä nautitaan yhdessä judon harrastamisesta! Tervetuloa mukaan!
Suomen Judoliiton valmennusvaliokunta on kokouksessaan valinnut Kirkkonummen Judoseuran Eetu Laaksosen edustamaan Suomea U21 EM-kisoihin Bukarestiin Romaniaan 19.-20.9.2014 painoluokassa -60kg. Eetu on aiempina vuosina osallistunut U17 EM-kisoihin (2010) ja EYOF-kisoihin (2011), mutta U21-kisoissa hän on ensikertalainen. Kyseessä on kaikkien aikojen toinen kerta, kun KIRJU:n judoka on valittu U21 EM-kisoihin: vuoden 2013 joukkueeseen valittiin Heidi Sarén, joka kuitenkin joutui jättämään kisat väliin sairastumisen vuoksi.
Kirkkonummen judoseuran syyskausi alkaa taas viikolla 36 eli syyskuun ensimmäisestä päivästä alkaen. Tällöin kaikkien ryhmien toiminta taas jatkuu ja uudet kurssitkin alkavat. Klikkaa tätä uutista niin löydät linkit viikko-ohjelmiin ja harjoitusryhmiin.
RSS ATOM