Tervetuloa

Ajankohtaista

Vili "Vilperi" Vehmas sijoittui kolmanneksi 4.10.2104 kisatussa Eden shiaissa Tampereella
Viktor Kontula osallistui 28.9.2014 aloittelevien kipailijoiden junnu cup kisoihin Helsingissä sijoittuen toiseksi. Hopeaan tarvittiin kolme voittoa. Onnittelut!
Nuorten Swedish open kisailtiin 27.9.2014 Tukholman eteläpuolella. Kirkkonummen kolmihenkinen kisaajisto pärjäsi mainiosti: Emilia Kanervalle kultaa sarjoissa U18 ja U21 -57kg, Alexandra Bartonille hopeaa U21 -70 kg ja Matti Juopperi 7. U21 -81 kg.
Kirkkonummen judoseuran jokavuotinen voimainkoetus, pienten kisaajien junnu cup järjestetään tänä vuonna sunnuntaina 16.11.2014. Jälleen kerran tarvitaan talkooväkeä erityisesti mattotalkoisiin ja toimitsijatehtäviin. Mattotalkoot alkavat dojolla lauantaina 15.11 klo 16. Toimitsijatehtäviin tulevia pyydetään paikalle sunnuntaina 16.11 klo 08 alkaen. Mattotalkoot jatkuvat kisojen jälkeen sunnuntaina 16.11 noin klo 15. Erityisesti tarvetta on raavaille naisille ja miehille, jotka pystyvät kantamaan 1x1 m2 ja 2x1 m2 kokoisia suorakulmioita. Ilmoittautumislista löytyy dojon seinältä. Lisätietoa Tankilta
Mika Salminen suoritti Hannu-senseille sinisen vyön 22.9.2014. Mika on uusi jäsen seurassamme, muttei judossa. Ikänsä kamppailulajeja harrastaneena hän innostui muutama vuosi sitten judosta ja on alusta lähtien myös käynyt innokkaasti kilpailemassa. Kun työt kuljettivat hänet Kotkasta Kirkkonummelle, sai seuramme hänestä oivan vahvistuksen. Onnittelut tuoreelle 2.kyu:lle.
Matti Juopperi hävisi ainokaisen ottelunsa Tampereen Euro Cupissa sunnuntaina sarjassa -81 kg. Alexandra Barton puolestaan sijoittui neljänneksi sarjassa -70 kg yhdellä otteluvoitolla.
Emilia "Emmi" Kanerva voitti pronssia Tampereella pidetyssä Eurooppa Cupin aikuisten osakilpailussa 20.9.2014. Historialliseen, KIRJU:n ensimmäiseen aikuisten Eurooppa Cupin mitaliin vaadittiin kolme ottelua.
Eetu Laaksonen hävisi ottelunsa U21 EM-kisosissa Bukarestissa 19.9.2014 alle 60 kg sarjassa. Eetun ainoa ottelu Puolan Patryk Wawrzyczekia vastaan päättyi kahteen wazariin. "Pääsin hyvin otteisiin ja ottelu tuntui tasaiselta. Homma kaatui yhteen virheeseen, kun taktiikastani huolimatta käveli eteenpäin ja puolalainen pääsi tekemään matalan taiotoshin. Lopussa oli vain pakko rynniä päälle ja yrittää hasardia ja sama toistui sitten uudelleen pari sekuntia ennen loppua. Harmittaa tietysti, koska kaveri oli kuitenkin aivan voitettavissa", toteaa Eetu lopuksi. Tätä se judo on, toinen voittaa ja toinen häviää. Ja EM-kisoissa peli on vielä kovempaa, sillä vastassa on vain kovia kavereita.
Kirkkonummelaisilla judokoilla on edessä kansainvälinen judoviikonloppu. Perjantaina Eetu Laaksonen ottelee U21 Euroopan mestaruuskisoissa Bukarestissa, lauantaina Emilia Kanerva aikuisten Eurooppa Cupissa Tampereella ja sunnuntaina Matti Juopperi ja Alexandra Barton niin ikään Tampereen Eurooppa Cupissa.
Kolme KIRJU:laista osallistui judo-otteluihin sotilaiden kamppailupäivillä 17.9.2014 Haminassa. Tuloksena oli paljon otteluita ja otteluiloa sekä selviytyminen hyvissä ruumiin ja sielun voimissa kotiin.
RSS ATOM