Tervetuloa

Ajankohtaista

Seuramme vietti perinteisen puurojuhlan Lucian päivänä. Paikalle oli saapunut ultrakevyen höyhen sarjan judokoista aina superraskaan taatelin tallaajiin. Joulupukki kävi tuomassa oman pikkutonttunsa kanssa joulun tunnelmaa, ja tarjolla oli puuron lisäksi erilaisia herkkuja. Tilaisuudessa huomioitiin seuran jäseniä kuluneen vuoden aherruksesta; Vuoden judoka Pauli Kiiveri, Vuoden juniori Vesa Vehmas, Vuoden taustahenkilö Tero Laakkonen ja Vuoden joukkue Joona Kaukonen (MM1, SM3), Emilia Kanerva (U21 EM3, SM1 J-SM1), Alexandra Barton (SM1, J-SM1) sekä Frida Laxen (kaikkien ikäluokkien SM1, J-SM1).
Keskiviikkona 13.12.2017 klo 18 alkavassa seuran perinteisessä puurojuhlassa on tiedossa puuron syönnin ja palkitsemisten lisäksi myös erilaisia leikkejä ja joulupukin vierailu. Eli pienokaisten on hyvä ottaa pieni paketti pukin konttiin viemiseksi. Seuran jäsenet perheineen ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!
Vesa Vehmas (kavereiden kesken”VV”) otteli hienosti pronssille Hiiden shiaissa Nummelassa lauantaina. Sarjan p13 -38 pooliottelut olivat tasaväkisiä ja kahdella kahdella otteluvoitolla ja kahdella tappiolla tuli siis pronssia.
Kirkkonummen judoseura järjesti Startti cupin lauantaina keskustan pommarissa. Upean ja rutinoituneen talkooporukan reipas ja hyväntuulinen tuotti hienoa tulosta, sillä kisat sujuivat kaikin puolin mallikkasti. Kirjun omat aloittelevat kisaajatkin pääsivän kokemaan oikeaa kisatunnelmaa. Ronja, Venla,Teemu, Freja, Aarni, Niilo, Etos, Anto, Tino, Antti, Oliver, Johan, Leevi, Sebastian ja Elia olivat kaikki voittajia osallistuessaan judokilpailuihin mnet ensimmäistä kertaa koskaan. Toivottavasti kisakärpänen pääsi puremaan kaikkia
Frida Laxen voitti Tarton kansainvälisissä kisoissa sarjansa U18 -57kg lauantaina. Kolmen kovan ottelun urakan huipensi finaali kilpasiskon ja treenikaverin Venla Laihon kanssa. Tiukka finaali päättyi Ritun wazarivoittoon. Veeti Kanerva otti sarjassa -55kg yhden otteluvoiton.
Kirjun judokat ovat olleet taas viikonloppuna vauhdissa. Belgian Lommilissa kisatussa Flanders cupissa Kirju oli edustettuna oli yhdeksättä kertaa peräkkäin ja tuloksena oli Veeti Kanervan ja Frida Laxenin seitsemännet sijat ja Vili Vehmaksen poolin jääminen. Hontai shiaissa taas Jens Laitila taisteli hopeaa ja peruskuntoaan etsivä Rasmus Rinne pronssia.
Tampereella järjestettiin lauantaina uudelleen elvytetty Finnish Judo Open. Hienosti onnistuneissa kisoissa myös Kirkkonummen judoseuran osasto ”kynnelle kykenevät” pärjäsi mainiosti. Vahvaa paluuta tekevä Juuso Hannula ylsi hopealle sarjassa U18 -60kg. Vili ”hurlumhei” Vehmas ylsi niin ikään hopealla saman ikäluokan alle 73kg sarjassa. Aikuisissa vajaan parin vuoden otteltauolta palannut Matti Juopperi ylsi pronssille sarjassa -90kg ja normaalia painoluokkaa (81kg) ylempänä otellut Rasmus Rinne oli viides.
Kirkkonummen judoseuran ja Suomen Joona Kaukonen voitti sovelleten judon maailman mestaruuden lauantaina Kölnissä. Näissä Saksan Kölnissä järjestetyissä ensimmäisissä sovelletun maiilmanmestaruuskisoissa Joona joutui taistelemaan viisi voittoa ennen kuin ykköspaikka oli selvä. Aivan mielettömästi onnea Joona. Me KIRJU:laiset olemme todella ylpeitä mestaristamme!
Emilia Kanerva debytoi kolmannen kerran MM-tasolla, tällä kertaa U21 MM-kisoisssa Zagrebissa. Tämä MM-debyytti meni kaikista aiemmista poiketen huonosti, sillä ainoassa ottelussa Korean Jijeong Kim sai heti ottelun alussa polvikiepillä wazarin ja se johto piti loppuun asti. Ottelun jälkeen Emmi heitti tuhkaa päälleen ja soimasi itseään huonosta ottelusta. Syytä maansa myymiseen ei kuitenkaan ole, sillä tämäkin päivä osoitti, että ikäluokan huippu ei ole kaukana, vaan Emilia itse asiassa kuuluu siihen joukkoon. Aina ei voi vaan kulkea.
Vesa ”Vintiö” Vehmas ja Jens ”Jenkka” Laitila judolilivat pronssia Tampere shiaissa lauantaina. Molemmat ottivat sarjassaan kaksi voittoa ja kaksi tappiota ja tuplapoolijärjestelmässä se riitti pronssiin. Vähän myöhemmin Veeti Kanerva jatkoi pronssilinjaa alle 15-vuotiaissa kolmella voitolla. Frida Laxen urakoi ensin omassa ikäluokassaan kultaa neljällä otteluvoitolla ja sitten vielä pronssia naisissa kahdella voitolla lisää. Vili Vehmas kruunasi päivän voittamalla kultaa alle 18-vuotiaissa neljällä otteluvoitolla. Mahtavaa tekemistä!
RSS ATOM