Tervetuloa

Ajankohtaista

Maaliskuun 14.-15 järjestettiin Orimattilassa Judon U15 katsastusleiri. Leirin tarkoitus oli katsastaa lupaavia nuoria judokoita U18 maajoukkueeseen vuosille 2015-2017, sekä tutustuttaa kyseinen ikäluokka liittovalmennukseen ja tietysti harjoitella kovaa. Kirkkonumellata mukana olivat Juuso Hannula, Veeti Kanerva ja Henrik Asklöf.
Matti Juopperi hävisi avausottelunsa Eestin avoimissa judomestaruuskisoissa Tartossa 1.3.2013. Matti hallitsi ottelua Ruotsin Patrik HURTIGIA vastaan pystyssä, mutta jäi varomattaoman ylösnousun seurauksena juji-gatameen. Matka jatkui leirillä ja leirikilpailuilla maanantaihin saakka.
Heidi Sarén (-70) ja Emilia Kanerva (-57) voittivat kultaa ja Matti Juopperi (-81) ja Eetu Laaksonen (U60) pronssia U21 SM-kisoissa Nummelassa 23.2.2013. Kaiken kaikkiaan KIRJU oli Nuorten SM-kisojen kolmonen mitalitaulukossa.
Emilia "Prinsessa" Kanerva voitti kultaa 22.2.2014 Nummelassa alle 18 vuotiaitten SM-kisoisssa sarjassa alle 57 kg. Kultaan vaadittiin tänään viisi otteluvoittoa.
Nuorten SM-kisat kisataan 22.-23.2.2014 Nummelassa. Lauantaina otellaan U18 sarjat, joista Kirkkomummen Judoseuran mainetta ja viime vuoden mestaruutta puolustaa Emilia Kanerva. Sunnuntaina otellaan U21 painoluokat joissa tulessa ovat viime vuoden mestarit Heidi Sarén, Eetu Laaksonen sekä Matti Juopperi ja Emilia Kanerva.
Veeti ja Emilia Kanerva edustivat Kirkkonummen judoseuraa Tallinna Judo Cupissa lauantaina 15.2.2014. Veeti otteli pari vuotta alaikäisenä virolaisten omaviritteisessä sarjassa U14 -38kg, jossa saldona oli kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Emilialla oli normipäivä, kun hän neljällä otteluvoitolla hoiteli sarjan U18 -57kg kotiin.
Hiihtoloma alkoi (13.2.2014)
Kirkkonummen JS viettää hiihtolomaa 14.2 - 23.2. Tänä aikana ei järjestetä normaaleja viikko-ohjelman mukaisia treenejä missään ryhmässä, jollei toisin ole ilmoitettu. Mukavaa lomaa kaikille!
Viiden hengen joukkue toi kotisalilleen tuliaisina neljä pronssia, yhden viidennen sijan ja roimasti hienoja kokemuksia taas kannustamaan judon harjoittelua! Motoksi kisapäivän aikana muodostui "Ja nyt pääsee syömään!"... Asenne on siis kunnossa! :)
Lauantaina 1.2.2014 Kirkkonummen judokat matsasivat Helsingissä ja Belgiassa. Eetu Laaksonen ja Matti Juopperi voittivat kultaa Finndai shiaissa, Alexandra Barton loukkasi A-C-nivelensä Belgian Openissa Arlonissa. Rasse Rinne otti muuten vaan pataan Belgian Openissa Visessä.
KIRJU:n "The next Generation" otteli kahdeksan hengen voimin Tampereen Ice Power cupissa lauantaina 25.1.2014. Kirkkonummelaisten kisat menivät vaihtelevasti, mutta neljä mitalia sentään napattiin.
RSS ATOM