Tervetuloa

Ajankohtaista

Henrik "Henkka" Asklöf kävi kehnolla menestyksellä Lahti-shiaissa. Näin tällä kertaa.
Matti MJ Juopperi voitti hopeaa lukiolaisten Gymnasiadeista Brasiliasta 3.12.2013.
Matti "MJ" Juopperi osallistuu SUomen joukkueessa lukiolaisten MM-kisoihin Gymnasiadeihin Brasilin kaupungissa Brasiliassa. Kisoissa on kahdeksan lajia joista yhtenä on siis judo. Osallistujia kisoissa on yli 1000. Matin ottelut ovat näillä näkymin tiistaina 3.12.
Juuso Hannula voitti upeasti Kymijoki-shian sarjassa CP42. Henrik Asklöf oli samassa sarjassa 7. Aino Asklöf sijoittui sarjassa DT40 viidenneksi ja Veeti Kanerva seitsemänneksi sarjassa DP38.
Seuraava hallituksen kokous järjestetään ensi keskiviikkona klo 18 alkaen Rosson kabinetissa. Seuran syyskokous järjestetään klo 19 alkaen samassa paikassa. Tervetuloa!
Kirkkonummen oma Junnu-cup sujui mainiosti sekä kilpailijoiden että järjestelyiden puolesta. Kisapuolella peräti pari sataa junnua, joista 14 junnua olivat seuran omia kasvatteja, osallistui junnujen ensimmäisiksi kisoiksi tarkoitettuun tapahtumaan. Järjestelyt taas sujuivat perinteisen juohevasti ilman isoja yllätyksiä. Kiitos siitä järjestelyihin osallistuneille toimitsijoille ja tuomareille! Tunnelmaa kohotti myös yleinen, positiivinen fiilis, jonka loivat osaltaan hyvällä asenteella kilpailemaan tulleet junnut valmentajineen ja kannustusjoukkoineen.
Emilia "Emmi" Kanerva voitti kultaa sarjassa BT57 Tartossa. Juuso "Kantvikin kostaja" Hannula hävisi ainokaisen ottelunsa sarjassa C42.
Junnucup IV järjestetään Kirkkonummella sunnuntaina 17.11.2013. Ilmoittautumislistalla oli myös paljon Kirjun omia pikku judokoita. Ohessa on ohjeita osallistujille ja heidän vanhemmilleen. On hyvä myös huomata, ettei sunnuntaina ole harjoituksia vaan kaikki innolla kannustamaan kirjulaisia paikan päälle!!!
Muksujen peruskurssilla Antti ja Aarni saivat toisen natsansa. Lisäksi junnujen peruskurssilla Matias, Leevi ja Emil saivat ensimmäisen natsansa. Onnittelut! Lisää korotuksia on varmasti tiedossa vielä loppuvuonna... Tsemppiä myös tuleviin kokeisiin!
Hakunilan koululla järjestettiin tänään perinteinen Hontai-shiai. Ottelemassa oli Veeti Kanerva (EP-38, DP-38), Vili Vehmas (DP-46) ja Friida Laxén (DT-40). Paikalla oli myös mahtava kannustusjoukko. Lopputuloksena oli kultaa Veetille ja Friidalle sekä pronssia Vilille, joka tuntui kovien taistelujen jälkeen lähes kullalta. Onnittelut mitalisteille!
RSS ATOM