Tervetuloa

Ajankohtaista

Kirkkonummen kolmihenkinen iskujoukko otteli upeasti vuoden avauskisassa Samurai-cupissa Orimattilassa 18.1.2014. Tuloksena oli kolme kultaa (Emilia Kanerva U18 ja U21 -57 sekä Alexandra Barton U21 -63) ja yksi pronssi (Matti Juopperi U21 -81). Seurana KIRJU sijoittui mitalitaulukon toiselle sijalle.
Heidi Sarén, Eetu Laaksonen ja Rasmus Rinne matkaavat osana Suomen maajoukkuetta leirille Itävallan Mittersiliin 7.- 15.1.2014. Leirille osallistuu noin 500 judokaa 38 maasta. Mukana on lukuisia olympia- ja MM-mitalisteja pienemmistä suuruuksista puhumattakaan.
Heidi Sarén, Alexandra Barton ja Eetu Laaksonen jatkavat judon U21 maajoukkueessa vuonna 2014. Aiemmin on jo julkaistu U18 maajoukkueen kokoonpano ja siellä kirkkonummelaisista jatkaa Emilia Kanerva.
Järjestäytymiskokous järjestetään Hannulla perjantaina 10.1.2014 klo 18 alkaen. Tervetuloa!
Joulutauko alkoi (20.12.2013)
Syyskauden viimeiset harjoitukset olivat torstaina 19.12. Joulutauolta palataan normaaliaikatauluun tiistaina 8.1.2014. Oikein hyvää joulua ja treenintäyteistä uutta vuotta!
Suomen judoliiton varapuheenjohtaja Harri Hagman jakoi puurojuhlan yhteydessä judoliiton ansiomerkkejä ansioituneille KIRJU:laisille
Seuran perinteiset puurojuhlta järjestettiin tällä kertaa poikkeuksellisesti seurakuntatalolla. Ohjelma oli pitopaikasta johtuen hieman erilainen, mutta puuro sentään syötiin ja joulupukki nähtiin. Vuoden judokana palkittiin Tomi Vehmas ja vuoden junnujudokana Vili Vehmas.
Judoliitto julkaisi tänään vuoden 2014 U18 maajoukkueen kokoonpanon. KIRJU:laisista Emilia "Emmi" Kanerva jatkaa ensi vuonnakin maajoukkueen jäsenenä. Maajoukkueeseen kuuluvat saavat edustaa Suomea Euroopan judounionin kisoissa ja näin antaa näyttöjä juhannuksena Kreikassa kisattaviin U18 EM-kisoihin.
Kirkkonummen Judoseuraan tuli paljon uusia vyöarvoja tänä viikonloppuna. Aluegraduoinnissa Nummelassa 14.12.2013 ruskean vyön suorittivat Fredrik Elgh ja Jani Salonen. Seuran omassa graduoinnissa 15.12 Hannu Ruuth myönsi siniset vyöt Juuso Hannulalle, Henrik Asklöfille, Tomi Vehmakselle ja Esa Nummilalle, vihreät vyöt Aake Laaksoselle ja Heli Viljaselle sekä oranssit vyöt Eino Hanhisuannolle, Joona Norralle, Eetos Järnefeltille ja Veli Viljaselle. Keltaisen vyön suoritti Janne Ponnikas. Pari viikkoa aiemmin vihreän vyön suoritti Vili Vehmas ja oranssin Jasmin Hörhammer sekä Edvin Hellbom. Onnea kaikille!
Keskiviikkona 18.12.2013 järjestettävässä seuran puurojuhlassa on tiedossa puuron syönnin ja palkitsemisten lisäksi myös erilaisia leikkejä ja joulupukin vierailu. Eli mukaan on hyvä ottaa pieni paketti pukin konttiin viemiseksi... Jäsenet perheenjäsenineen ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!
RSS ATOM