Tervetuloa

Ajankohtaista

Flanders Cupin jälkeinen leiri on käynnissä maanantaista keskiviikkoon. Suomalaisia leirillä on 16, joista kirkkonummelaisia Heidi, Rasse, Eetu, Masa, Allu ja Emmi. Kaikkiaan leirille osallistuu parisataa judokaa C-junnusta MM-mitalistiin.
Rasmus "Rasse" Rinne voitti pronssia Flanders Cupissa Lommelissa sunnuntaina 27.10.2013. Eetu Laaksonen ja Matti Juopperi jäivät alkupooleihinsa
Ensimmäisenä päivänä ottelemassa olivat Matti "Masa" Juopperi, Alexandra "Allu" Barton ja Emilia "Kone" Kanerva. Lopputuloksena oli hyviä sijoituksia (Masa 5. ja Allu 7.) ja yksi kultamitalli (Emmi)! Emmin otteluissa oli kaatunut myös vastustaja, joka oli katkaissut mitalitaipaleen EM-kisoissa! Kerrassaan loistavaa! Hyvä Emmi! Onnittelut koko joukkueelle valmentajineen! Ja tsemppiä myös huomisiin otteluihin!
Koko ykköskisakaartiime matkaa perjantaina Belgiaan Lommeliin kisaamaan Flanders Cupin voitosta. Matkaan lähdetään jo neljättä vuotta peräkkäin. Kisoissa on tulessa Rasse, Eetu, Matti, Allu ja Emmi. Muös Heidi lähtee matkaan, vaikka polvileikkauksen takia kisoihin osallistuminen ei nyt onnistukaan. Kisojen jälkeen pidetään leiri, jossa Heidikin pääsee varovaisesti nauttimaan judosta. Raportoimme kuusikon edesottamuksista ja myös muiden noin kymmenen suomalaisen menestyksestä viikonlopun aikana. Tsemppiä!
Koulujen syysloma lähestyy ja harjoituksissa pidetään taukoa syysloman ajan eli torstaista 17.10. sunnuntaihin 20.10. asti. Hyvää ja liikunnantäyteistä syyslomaa kaikille! :)
Kolme urheaa kisaajaa otteli lauantaina 12.10.2013 Kerava-shiaissa. Vili Vehmas taisteli hienosti ja sai hyvää kokemusta tulevia kilpailuja silmällä pitäen. Frida Laxén sai omasta sarjastaan hopeaa ja Veeti Kanerva kultaa (E) ja pronssia (D).
Sensei Hannu kävi kertaamassa tuomarina Sotulin kisoissa 8.-9.10.2013. Kisoihin osallistui toimitsijoina ja valmentajina Niina ja Tankki. Tällä kertaa ottelemassa ei ollut kirjulaisia, vaikka paljon tuttuja naamoja näkyi paikan päällä...
Hannu-sensei kävi pitämässä natsakokeita junnujen jatkoryhmässä sunnuntaina 6.10.2013. Kokelaita oli viisi. Heli sai oranssiin vyöhönsä kolmannen natsa ja Elias toisen natsan. Veli sai puolestaan keltaiseen vyöhönsä kolmannen natsan, Frida ja Emma toisen natsan. Onnittelut kaikille! Syksyllä on tulossa lisää natsa- ja vyökokeita, joten tsemppiä harjoitteluun myös tuleville kokelaille!
Tampereella järjestettiin Eden-shiai lauantaina 5.10.2013. Veeti voitti sarjassa EP-38 kultaa ja sai hopeaa sarjassa DP-38.
Dojon seinällä on äänestyslista. Siinä näkyvät valittavissa olevat värivaihtoehdot (Suomen sininen, oranssi ja musta). Jokainen jäsen voi kertoa listassa oman mielipiteensä takkien ja/tai hupparien väristä. Lisää ohjeita löytyy listasta. Nimet on merkittävä listaan viimeistään 13.10.2013 mennessä! Enää on siis viikko aikaa vaikuttaa värin valintaan! :)
RSS ATOM