Tervetuloa

Ajankohtaista

Ensimmäisenä päivänä ottelemassa olivat Matti "Masa" Juopperi, Alexandra "Allu" Barton ja Emilia "Kone" Kanerva. Lopputuloksena oli hyviä sijoituksia (Masa 5. ja Allu 7.) ja yksi kultamitalli (Emmi)! Emmin otteluissa oli kaatunut myös vastustaja, joka oli katkaissut mitalitaipaleen EM-kisoissa! Kerrassaan loistavaa! Hyvä Emmi! Onnittelut koko joukkueelle valmentajineen! Ja tsemppiä myös huomisiin otteluihin!
Koko ykköskisakaartiime matkaa perjantaina Belgiaan Lommeliin kisaamaan Flanders Cupin voitosta. Matkaan lähdetään jo neljättä vuotta peräkkäin. Kisoissa on tulessa Rasse, Eetu, Matti, Allu ja Emmi. Muös Heidi lähtee matkaan, vaikka polvileikkauksen takia kisoihin osallistuminen ei nyt onnistukaan. Kisojen jälkeen pidetään leiri, jossa Heidikin pääsee varovaisesti nauttimaan judosta. Raportoimme kuusikon edesottamuksista ja myös muiden noin kymmenen suomalaisen menestyksestä viikonlopun aikana. Tsemppiä!
Koulujen syysloma lähestyy ja harjoituksissa pidetään taukoa syysloman ajan eli torstaista 17.10. sunnuntaihin 20.10. asti. Hyvää ja liikunnantäyteistä syyslomaa kaikille! :)
Kolme urheaa kisaajaa otteli lauantaina 12.10.2013 Kerava-shiaissa. Vili Vehmas taisteli hienosti ja sai hyvää kokemusta tulevia kilpailuja silmällä pitäen. Frida Laxén sai omasta sarjastaan hopeaa ja Veeti Kanerva kultaa (E) ja pronssia (D).
Sensei Hannu kävi kertaamassa tuomarina Sotulin kisoissa 8.-9.10.2013. Kisoihin osallistui toimitsijoina ja valmentajina Niina ja Tankki. Tällä kertaa ottelemassa ei ollut kirjulaisia, vaikka paljon tuttuja naamoja näkyi paikan päällä...
Hannu-sensei kävi pitämässä natsakokeita junnujen jatkoryhmässä sunnuntaina 6.10.2013. Kokelaita oli viisi. Heli sai oranssiin vyöhönsä kolmannen natsa ja Elias toisen natsan. Veli sai puolestaan keltaiseen vyöhönsä kolmannen natsan, Frida ja Emma toisen natsan. Onnittelut kaikille! Syksyllä on tulossa lisää natsa- ja vyökokeita, joten tsemppiä harjoitteluun myös tuleville kokelaille!
Tampereella järjestettiin Eden-shiai lauantaina 5.10.2013. Veeti voitti sarjassa EP-38 kultaa ja sai hopeaa sarjassa DP-38.
Dojon seinällä on äänestyslista. Siinä näkyvät valittavissa olevat värivaihtoehdot (Suomen sininen, oranssi ja musta). Jokainen jäsen voi kertoa listassa oman mielipiteensä takkien ja/tai hupparien väristä. Lisää ohjeita löytyy listasta. Nimet on merkittävä listaan viimeistään 13.10.2013 mennessä! Enää on siis viikko aikaa vaikuttaa värin valintaan! :)
Junnucupiin lähdettiin pienellä mutta sitäkin pippurisemmalla kuuden hengen joukkueella. Sitkeä, pitkäjänteinen harjoittelu on tuottanut tulosta - kehitystä oli tapahtunut niin teknisellä kuin taktisella puolella. Heittoyrityksiä piisasi ja tilanteet jatkettiin heittojen jälkeen myös matossa. Muutamia kehityskohteitakin löytyi seuraaviin kisoihin viilattavaksi. Päivän tuloksena oli kolme kultaa, yksi pronssi ja kaksi viidettä sijaa, mikä oli oikein hyvä saavutus!
Aino ja Henrik Asklöf sekä Kari Ukkola osallistuivat Etelä-Suomen aluemestaruuskisoihin lauantaina 28.9.2013 Porvoossa, Saldona oli yksi hopea (Kari), yksi pronssi (Aino) ja viides sija (Henrik).
RSS ATOM