Tervetuloa

Ajankohtaista

Aino ja Henrik Asklöf sekä Kari Ukkola osallistuivat Etelä-Suomen aluemestaruuskisoihin lauantaina 28.9.2013 Porvoossa, Saldona oli yksi hopea (Kari), yksi pronssi (Aino) ja viides sija (Henrik).
Kirjun kilpailijat reissasivat Tukholmaan JSWOP:iin. Tänään tatamilla taistelivat Emilia, Matti, Alexandra ja Eetu. Aikaisempien takaiskujen jälkeen kilpailijamme olivat taas tuliterässä ja lopputuloksena oli kaksi kultaa (Emmi & Masa), yksi hopea (Eetu) ja yksi pronssi (Allu). Tällaisesta paluusta voi olla todella ylpeä! Onnittelut myös seuran puolesta koko joukkueelle - niin mitalisteille kuin valmentajalle!
Eetu Laaksonen (M60) ja Alexandra Barton (N63) hävisivät ainokaisen ottelunsa Tampereen aikuisten euro cupissa lauantaina 21.9.
Matti Juopperi voitti sunnuntaina 15.9 Nummelassa kisatussa Hiiden-shiaissa kultaa sarjassa BP81. Voittoon vaadittiin kolme ippon-voittoa. Toinen KIRJU:lainen Juuso Hannula aloitti hyvin sarjassa CP42 johtaen ensimmäistä otteluaan selvästi. Ottelun loppupuolella Juuso kuitenkin loukkasi olkapäänsä ja jatko-otteluiden sijaan tie vei kohti terveyskeskusta.
Kolmihenkinen kirkkonummelaisjoukkue otti kaksi kultaa ja kaksi hopeaa Samurai Cup III - osakilpailusta Nummelasta 14.9.2013. Emilia Kanerva voitti tuplakultaa (AT57 ja BT57), Matti Juopperi (BP81) ja Alexandra Barton (AT63) hopeaa. Lisäksi KIRJU oli mitalitaulukon kakkonen!
Veeti Kanerva (kultaa EP34), Juuso Hannula (hopeaa CP46), Aino Asklöf (hopeaa DT40) ja Henrik Asklöf (pronssia CP42) avasivat kisakauden Raisiossa Ryhti-shiaissa 7.9.2013.
Syksyn ryhmäjaot on päivitetty kotisivuille niin uusien kuin vanhojen ryhmien osalta. On hyvä huomata, että tämä aiheuttaa myös pieniä muutoksia sunnuntain harjoitusaikoihin 15.9.2013 alkaen, jolloin junnujen peruskurssi yhdistetään junnu 1 -ryhmään. Ryhmäjaot ovat alustavia ja niitä voidaan muokata kauden aikana tarpeen mukaan.
Sovellettua judoa on ensi syksystä alkaen maanantaisin klo 18.15-19.15 (peruskurssi) ja 19.30-20.30 (jatkoryhmä). Molempiin ryhmiin voidaan ottaa noin 8 osallistujaa. Näin pyrimme parantamaan opetuksen laatua ja mielekkyyttä.
Alexandra "Allu" Barton suoritti 1.dan mustan vyön 31.8.2013 Helsingissä pidetyssä liittograduoinnissa. Samassa tilaisuudessa Eetu Laaksonen suoritti 2.danin. Onnea molemmille!
Harjoitusajat on julkaistu kaudelle 2013-2014. Ryhmäjaot ilmestyvät myös tämän viikon loppuun mennessä. Uusille naperoille ja peruskurssilaisille lähetetään sähköpostia tulevasta kaudesta myös tämän viikon aikana, joten tarkkailkaa postianne! :)
RSS ATOM