Tervetuloa

Ajankohtaista

Matti Juopperi voitti sunnuntaina 15.9 Nummelassa kisatussa Hiiden-shiaissa kultaa sarjassa BP81. Voittoon vaadittiin kolme ippon-voittoa. Toinen KIRJU:lainen Juuso Hannula aloitti hyvin sarjassa CP42 johtaen ensimmäistä otteluaan selvästi. Ottelun loppupuolella Juuso kuitenkin loukkasi olkapäänsä ja jatko-otteluiden sijaan tie vei kohti terveyskeskusta.
Kolmihenkinen kirkkonummelaisjoukkue otti kaksi kultaa ja kaksi hopeaa Samurai Cup III - osakilpailusta Nummelasta 14.9.2013. Emilia Kanerva voitti tuplakultaa (AT57 ja BT57), Matti Juopperi (BP81) ja Alexandra Barton (AT63) hopeaa. Lisäksi KIRJU oli mitalitaulukon kakkonen!
Veeti Kanerva (kultaa EP34), Juuso Hannula (hopeaa CP46), Aino Asklöf (hopeaa DT40) ja Henrik Asklöf (pronssia CP42) avasivat kisakauden Raisiossa Ryhti-shiaissa 7.9.2013.
Syksyn ryhmäjaot on päivitetty kotisivuille niin uusien kuin vanhojen ryhmien osalta. On hyvä huomata, että tämä aiheuttaa myös pieniä muutoksia sunnuntain harjoitusaikoihin 15.9.2013 alkaen, jolloin junnujen peruskurssi yhdistetään junnu 1 -ryhmään. Ryhmäjaot ovat alustavia ja niitä voidaan muokata kauden aikana tarpeen mukaan.
Sovellettua judoa on ensi syksystä alkaen maanantaisin klo 18.15-19.15 (peruskurssi) ja 19.30-20.30 (jatkoryhmä). Molempiin ryhmiin voidaan ottaa noin 8 osallistujaa. Näin pyrimme parantamaan opetuksen laatua ja mielekkyyttä.
Alexandra "Allu" Barton suoritti 1.dan mustan vyön 31.8.2013 Helsingissä pidetyssä liittograduoinnissa. Samassa tilaisuudessa Eetu Laaksonen suoritti 2.danin. Onnea molemmille!
Harjoitusajat on julkaistu kaudelle 2013-2014. Ryhmäjaot ilmestyvät myös tämän viikon loppuun mennessä. Uusille naperoille ja peruskurssilaisille lähetetään sähköpostia tulevasta kaudesta myös tämän viikon aikana, joten tarkkailkaa postianne! :)
Kirkkonummi-päivän jälkeen dojo (erityisesti tatami) kiillotetaan puhtaaksi. Tervetuloa mukaan!
Seuran toimintaa esitellään Kirkonkylän koulun liikuntasalissa sunnuntaina 25.8.2013 - paikalla on muun muassa Tankki-tiimi. Esitykset alkavat klo 12.
Naperojudo on täynnä! Mukaan otetaan vielä muutamia varasijoille, mikäli kaikki ilmoittautuneet eivät saavu kurssille. Muksu- ja junnujudon peruskursseilla on vielä tilaa, joten nopeasti ilmoittautumaan mukaan! Nuorten ja aikuisten peruskurssille voi ilmoittautua koko kauden ajan, mutta kannattaa varata paikka ja tulla kokeilemaan judoa jo heti kauden alussa. Ota myös ystäväsi mukaan!
RSS ATOM