Tervetuloa

Ajankohtaista

Harjoitusajat on julkaistu kaudelle 2013-2014. Ryhmäjaot ilmestyvät myös tämän viikon loppuun mennessä. Uusille naperoille ja peruskurssilaisille lähetetään sähköpostia tulevasta kaudesta myös tämän viikon aikana, joten tarkkailkaa postianne! :)
Kirkkonummi-päivän jälkeen dojo (erityisesti tatami) kiillotetaan puhtaaksi. Tervetuloa mukaan!
Seuran toimintaa esitellään Kirkonkylän koulun liikuntasalissa sunnuntaina 25.8.2013 - paikalla on muun muassa Tankki-tiimi. Esitykset alkavat klo 12.
Naperojudo on täynnä! Mukaan otetaan vielä muutamia varasijoille, mikäli kaikki ilmoittautuneet eivät saavu kurssille. Muksu- ja junnujudon peruskursseilla on vielä tilaa, joten nopeasti ilmoittautumaan mukaan! Nuorten ja aikuisten peruskurssille voi ilmoittautua koko kauden ajan, mutta kannattaa varata paikka ja tulla kokeilemaan judoa jo heti kauden alussa. Ota myös ystäväsi mukaan!
Alexandra Barton ja Heidi Sarén eivät olleet niin kovin onnekkaita Berliinissä 4.8.2013 pidetyssä Eurooppa cupissa. Molemmilla oli kova vastustaja jo heti ensimmäisessä ottelussa ja huonostihan siinä kävi.
Rasmus "Rasse" Rinne on palannut pitkän loukkaantumisen jälkeen kisatatameille, kun hän otteli 27.7.2013 Tsekkien Liberecissä ja 3.8.2013 Berliinissä Euro cupeissa. Kummastakaan kisasta ei vielä tullut sijoituksia, mutta päänahkoja kumminkin. Tästä on hyvä jatkaa.
Kesäharjoitukset jatkuvat 13.8.2013 eteenpäin tiistaisin ja torstaisin klo 18 alkaen elokuun ajan; kohderyhmänä kokeneemmat judokat oranssista vyöstä ylöspäin. Varsinainen kausi alkaa kaikkien ryhmien osalta 2.9.2013.
Syyskuussa käynnistyy taas seuran toiminta ja harjoitukset täysipainoisesti. Ilmoittautumiset peruskursseille ovat myös alkaneet! Mikäli laji kiinnostaa, ilmoittaudu ihmeessä mukaan ja tule mukaan tatamille. Kursseja löytyy niin lapsille kuin aikuisillekin.
Seuran ohjaajien ilta järjestetään lauantaina 17.8.2013 Södössä. Sen yhteydessä pidetään myös laajennettu hallituksen kokous.
Tältä sivulta löytyvät tiedot kesällä vedettävistä judohajoituksista dojollamme. Huom! Harjoituksissa on oltava omankokoinen pari mukana.
RSS ATOM