Tervetuloa

Ajankohtaista

Junnucup IV järjestetään Kirkkonummella sunnuntaina 17.11.2013. Ilmoittautumislistalla oli myös paljon Kirjun omia pikku judokoita. Ohessa on ohjeita osallistujille ja heidän vanhemmilleen. On hyvä myös huomata, ettei sunnuntaina ole harjoituksia vaan kaikki innolla kannustamaan kirjulaisia paikan päälle!!!
Muksujen peruskurssilla Antti ja Aarni saivat toisen natsansa. Lisäksi junnujen peruskurssilla Matias, Leevi ja Emil saivat ensimmäisen natsansa. Onnittelut! Lisää korotuksia on varmasti tiedossa vielä loppuvuonna... Tsemppiä myös tuleviin kokeisiin!
Hakunilan koululla järjestettiin tänään perinteinen Hontai-shiai. Ottelemassa oli Veeti Kanerva (EP-38, DP-38), Vili Vehmas (DP-46) ja Friida Laxén (DT-40). Paikalla oli myös mahtava kannustusjoukko. Lopputuloksena oli kultaa Veetille ja Friidalle sekä pronssia Vilille, joka tuntui kovien taistelujen jälkeen lähes kullalta. Onnittelut mitalisteille!
Flanders Cupin jälkeinen leiri on käynnissä maanantaista keskiviikkoon. Suomalaisia leirillä on 16, joista kirkkonummelaisia Heidi, Rasse, Eetu, Masa, Allu ja Emmi. Kaikkiaan leirille osallistuu parisataa judokaa C-junnusta MM-mitalistiin.
Rasmus "Rasse" Rinne voitti pronssia Flanders Cupissa Lommelissa sunnuntaina 27.10.2013. Eetu Laaksonen ja Matti Juopperi jäivät alkupooleihinsa
Ensimmäisenä päivänä ottelemassa olivat Matti "Masa" Juopperi, Alexandra "Allu" Barton ja Emilia "Kone" Kanerva. Lopputuloksena oli hyviä sijoituksia (Masa 5. ja Allu 7.) ja yksi kultamitalli (Emmi)! Emmin otteluissa oli kaatunut myös vastustaja, joka oli katkaissut mitalitaipaleen EM-kisoissa! Kerrassaan loistavaa! Hyvä Emmi! Onnittelut koko joukkueelle valmentajineen! Ja tsemppiä myös huomisiin otteluihin!
Koko ykköskisakaartiime matkaa perjantaina Belgiaan Lommeliin kisaamaan Flanders Cupin voitosta. Matkaan lähdetään jo neljättä vuotta peräkkäin. Kisoissa on tulessa Rasse, Eetu, Matti, Allu ja Emmi. Muös Heidi lähtee matkaan, vaikka polvileikkauksen takia kisoihin osallistuminen ei nyt onnistukaan. Kisojen jälkeen pidetään leiri, jossa Heidikin pääsee varovaisesti nauttimaan judosta. Raportoimme kuusikon edesottamuksista ja myös muiden noin kymmenen suomalaisen menestyksestä viikonlopun aikana. Tsemppiä!
Koulujen syysloma lähestyy ja harjoituksissa pidetään taukoa syysloman ajan eli torstaista 17.10. sunnuntaihin 20.10. asti. Hyvää ja liikunnantäyteistä syyslomaa kaikille! :)
Kolme urheaa kisaajaa otteli lauantaina 12.10.2013 Kerava-shiaissa. Vili Vehmas taisteli hienosti ja sai hyvää kokemusta tulevia kilpailuja silmällä pitäen. Frida Laxén sai omasta sarjastaan hopeaa ja Veeti Kanerva kultaa (E) ja pronssia (D).
Sensei Hannu kävi kertaamassa tuomarina Sotulin kisoissa 8.-9.10.2013. Kisoihin osallistui toimitsijoina ja valmentajina Niina ja Tankki. Tällä kertaa ottelemassa ei ollut kirjulaisia, vaikka paljon tuttuja naamoja näkyi paikan päällä...
RSS ATOM