Tervetuloa

Ajankohtaista

Hannu-sensei kävi pitämässä natsakokeita junnujen jatkoryhmässä sunnuntaina 6.10.2013. Kokelaita oli viisi. Heli sai oranssiin vyöhönsä kolmannen natsa ja Elias toisen natsan. Veli sai puolestaan keltaiseen vyöhönsä kolmannen natsan, Frida ja Emma toisen natsan. Onnittelut kaikille! Syksyllä on tulossa lisää natsa- ja vyökokeita, joten tsemppiä harjoitteluun myös tuleville kokelaille!
Tampereella järjestettiin Eden-shiai lauantaina 5.10.2013. Veeti voitti sarjassa EP-38 kultaa ja sai hopeaa sarjassa DP-38.
Dojon seinällä on äänestyslista. Siinä näkyvät valittavissa olevat värivaihtoehdot (Suomen sininen, oranssi ja musta). Jokainen jäsen voi kertoa listassa oman mielipiteensä takkien ja/tai hupparien väristä. Lisää ohjeita löytyy listasta. Nimet on merkittävä listaan viimeistään 13.10.2013 mennessä! Enää on siis viikko aikaa vaikuttaa värin valintaan! :)
Junnucupiin lähdettiin pienellä mutta sitäkin pippurisemmalla kuuden hengen joukkueella. Sitkeä, pitkäjänteinen harjoittelu on tuottanut tulosta - kehitystä oli tapahtunut niin teknisellä kuin taktisella puolella. Heittoyrityksiä piisasi ja tilanteet jatkettiin heittojen jälkeen myös matossa. Muutamia kehityskohteitakin löytyi seuraaviin kisoihin viilattavaksi. Päivän tuloksena oli kolme kultaa, yksi pronssi ja kaksi viidettä sijaa, mikä oli oikein hyvä saavutus!
Aino ja Henrik Asklöf sekä Kari Ukkola osallistuivat Etelä-Suomen aluemestaruuskisoihin lauantaina 28.9.2013 Porvoossa, Saldona oli yksi hopea (Kari), yksi pronssi (Aino) ja viides sija (Henrik).
Kirjun kilpailijat reissasivat Tukholmaan JSWOP:iin. Tänään tatamilla taistelivat Emilia, Matti, Alexandra ja Eetu. Aikaisempien takaiskujen jälkeen kilpailijamme olivat taas tuliterässä ja lopputuloksena oli kaksi kultaa (Emmi & Masa), yksi hopea (Eetu) ja yksi pronssi (Allu). Tällaisesta paluusta voi olla todella ylpeä! Onnittelut myös seuran puolesta koko joukkueelle - niin mitalisteille kuin valmentajalle!
Eetu Laaksonen (M60) ja Alexandra Barton (N63) hävisivät ainokaisen ottelunsa Tampereen aikuisten euro cupissa lauantaina 21.9.
Matti Juopperi voitti sunnuntaina 15.9 Nummelassa kisatussa Hiiden-shiaissa kultaa sarjassa BP81. Voittoon vaadittiin kolme ippon-voittoa. Toinen KIRJU:lainen Juuso Hannula aloitti hyvin sarjassa CP42 johtaen ensimmäistä otteluaan selvästi. Ottelun loppupuolella Juuso kuitenkin loukkasi olkapäänsä ja jatko-otteluiden sijaan tie vei kohti terveyskeskusta.
Kolmihenkinen kirkkonummelaisjoukkue otti kaksi kultaa ja kaksi hopeaa Samurai Cup III - osakilpailusta Nummelasta 14.9.2013. Emilia Kanerva voitti tuplakultaa (AT57 ja BT57), Matti Juopperi (BP81) ja Alexandra Barton (AT63) hopeaa. Lisäksi KIRJU oli mitalitaulukon kakkonen!
Veeti Kanerva (kultaa EP34), Juuso Hannula (hopeaa CP46), Aino Asklöf (hopeaa DT40) ja Henrik Asklöf (pronssia CP42) avasivat kisakauden Raisiossa Ryhti-shiaissa 7.9.2013.
RSS ATOM