Tervetuloa

Ajankohtaista

Veeti Kanerva (kultaa EP34), Juuso Hannula (hopeaa CP46), Aino Asklöf (hopeaa DT40) ja Henrik Asklöf (pronssia CP42) avasivat kisakauden Raisiossa Ryhti-shiaissa 7.9.2013.
Syksyn ryhmäjaot on päivitetty kotisivuille niin uusien kuin vanhojen ryhmien osalta. On hyvä huomata, että tämä aiheuttaa myös pieniä muutoksia sunnuntain harjoitusaikoihin 15.9.2013 alkaen, jolloin junnujen peruskurssi yhdistetään junnu 1 -ryhmään. Ryhmäjaot ovat alustavia ja niitä voidaan muokata kauden aikana tarpeen mukaan.
Sovellettua judoa on ensi syksystä alkaen maanantaisin klo 18.15-19.15 (peruskurssi) ja 19.30-20.30 (jatkoryhmä). Molempiin ryhmiin voidaan ottaa noin 8 osallistujaa. Näin pyrimme parantamaan opetuksen laatua ja mielekkyyttä.
Alexandra "Allu" Barton suoritti 1.dan mustan vyön 31.8.2013 Helsingissä pidetyssä liittograduoinnissa. Samassa tilaisuudessa Eetu Laaksonen suoritti 2.danin. Onnea molemmille!
Harjoitusajat on julkaistu kaudelle 2013-2014. Ryhmäjaot ilmestyvät myös tämän viikon loppuun mennessä. Uusille naperoille ja peruskurssilaisille lähetetään sähköpostia tulevasta kaudesta myös tämän viikon aikana, joten tarkkailkaa postianne! :)
Kirkkonummi-päivän jälkeen dojo (erityisesti tatami) kiillotetaan puhtaaksi. Tervetuloa mukaan!
Seuran toimintaa esitellään Kirkonkylän koulun liikuntasalissa sunnuntaina 25.8.2013 - paikalla on muun muassa Tankki-tiimi. Esitykset alkavat klo 12.
Naperojudo on täynnä! Mukaan otetaan vielä muutamia varasijoille, mikäli kaikki ilmoittautuneet eivät saavu kurssille. Muksu- ja junnujudon peruskursseilla on vielä tilaa, joten nopeasti ilmoittautumaan mukaan! Nuorten ja aikuisten peruskurssille voi ilmoittautua koko kauden ajan, mutta kannattaa varata paikka ja tulla kokeilemaan judoa jo heti kauden alussa. Ota myös ystäväsi mukaan!
Alexandra Barton ja Heidi Sarén eivät olleet niin kovin onnekkaita Berliinissä 4.8.2013 pidetyssä Eurooppa cupissa. Molemmilla oli kova vastustaja jo heti ensimmäisessä ottelussa ja huonostihan siinä kävi.
Rasmus "Rasse" Rinne on palannut pitkän loukkaantumisen jälkeen kisatatameille, kun hän otteli 27.7.2013 Tsekkien Liberecissä ja 3.8.2013 Berliinissä Euro cupeissa. Kummastakaan kisasta ei vielä tullut sijoituksia, mutta päänahkoja kumminkin. Tästä on hyvä jatkaa.
RSS ATOM