Tervetuloa

Ajankohtaista

Emilia Kanerva on valittu edustamaan Suomea juhannuksena järjestettäviin B-nuorten EM-kisoihin. Hän on vasta toinen kirjulainen, joka on valittu edustamaan seuraa kyseisissä kisoissa. Onnea matkaan!!!
Emilia Kanerva voitti pronssia helatorstaina käydyssä Budo Nord-cupissa Ruotsin Lundissa sarjassa B-tytöt 52 kg. Pronssiin tarvittiin neljä voittoa ja yksi tappio.
Kirju järjestää jäsenilleen kevätriehan Upinniemessä lauantaina 25.5.2013. Tiedossa on monenlaista, liikunnantäyteistä ohjelmaa lapsille ja lastenmielisille. :) Ohjelma alkaa klo 10 ja päättyy noin klo 15. Ohjaajien ja apuohjaajien ohjelma jatkuu vielä seuran toiminnan kehittämisen parissa ja illanvieton merkeissä klo 16 alkaen.
Sunnuntaina valkoiseen vyöhönsä 3. natsan saivat Hannes, Josefin, Pyry, Sami, Viktor, Jesse ja Juusot. Keltaiseen vyöhönsä 2. natsan sai Miikka. Onnittelut kaikille!
Heidi "Hemppa" Sarén hävisi ainokaisen ottelunsa Liettian Kaunasissa Euro Cupissa 5.5.2013. Venäjän Valentina KOSTENKO pääsi heittämään Hempan hyvästä paikasta, vaikka Hemppa oli hallinnut ottelua siihen asti valitsemallaan taktiikalla. Tällä kertaa näin.
Juho Hiltunen ja Veeti Kanerva ottelivat Orimattila-shiaissa lauantaina 4.5.2013. Veeti voitti oman ikäluokkansa E-junnut suvereenisti ja sai ikäluokkaa ylempää D-junnuista pronssia. Juho oli sarjassa CP50 kolmas.
Vapun kunniaksi järjestetään vielä tänään aikuisten ja nuorten harjoitukset normaalisti klo 19.30 alkaen. Naamiaispuvut ja naamarit päälle ja hikoilemaan! ;) Iloista ja simaisaa vappua kaikille!
Matti Juopperi voitti yhden ja hävisi yhden ottelun sunnuntaina 28.4.2013 Euro Cupissa Romanian Pitestissä sarjassa B81 kg. Ensimmäisessä ottelussa kaatui Turkin Ali CECENOGLU hansokumakella. Toisessa ottelussa puolestaan tuli pataan Serbian Aleksa KULIDZANILTA. Kun Serbi ei päässyt välieriin, joutui Matti siirtymään helleaallon kourissa paistattelevan Pitestin hotellin uima-altaalle.
Emilia "Emmi" Kanerva voitti kaksi ja hävisi kaksi ottelua B-junioreiden Eurooppa Cupissa Romanian Pitestissä 27.4.2013. Emmin sijoitus oli lopulta yhdeksäs.
Heidi Sarén voitti pronssia Tarton Euro Cupissa 14.4 sarjassa A63. Alexandra Barton oli samassa sarjassa viides.
RSS ATOM