Tervetuloa

Ajankohtaista

Eetu "Eetu" Laaksonen hävisi ainoan ottelunsa Kiovassa A-junnujen Euro-cupissa 18.5.2013. Tsekin aiemmin voitettu David Hozak sai ajettua Eetulle alussa shidon, sitten Eetu onnistui heitossaan, mutta jäi vaille pisteitä siitä. Lopussa oli pakko yrittää ja tehdä hazardia, mutta se johti kupsahtamiseen palomiehen pyörään. Huomenna Heidi ja Alexandra jatkavat sarjassa 63 kg.
Wekarat wauhdissa (18.5.2013)
Vantaalla oteltiin lauantaina 18.5 perinteinen Wekara-shiai. Kirkkonummelta oli mukana neljä rohkelikkoa - Veeti "Tuska" Kanerva, Frida "Ritu" Laxén, Vili "Wilperi" Vehmas ja Henrik "Henkka" Asklöf - ja mitaleitakin tuli neljä.
Emilia Kanerva on valittu edustamaan Suomea juhannuksena järjestettäviin B-nuorten EM-kisoihin. Hän on vasta toinen kirjulainen, joka on valittu edustamaan seuraa kyseisissä kisoissa. Onnea matkaan!!!
Emilia Kanerva voitti pronssia helatorstaina käydyssä Budo Nord-cupissa Ruotsin Lundissa sarjassa B-tytöt 52 kg. Pronssiin tarvittiin neljä voittoa ja yksi tappio.
Kirju järjestää jäsenilleen kevätriehan Upinniemessä lauantaina 25.5.2013. Tiedossa on monenlaista, liikunnantäyteistä ohjelmaa lapsille ja lastenmielisille. :) Ohjelma alkaa klo 10 ja päättyy noin klo 15. Ohjaajien ja apuohjaajien ohjelma jatkuu vielä seuran toiminnan kehittämisen parissa ja illanvieton merkeissä klo 16 alkaen.
Sunnuntaina valkoiseen vyöhönsä 3. natsan saivat Hannes, Josefin, Pyry, Sami, Viktor, Jesse ja Juusot. Keltaiseen vyöhönsä 2. natsan sai Miikka. Onnittelut kaikille!
Heidi "Hemppa" Sarén hävisi ainokaisen ottelunsa Liettian Kaunasissa Euro Cupissa 5.5.2013. Venäjän Valentina KOSTENKO pääsi heittämään Hempan hyvästä paikasta, vaikka Hemppa oli hallinnut ottelua siihen asti valitsemallaan taktiikalla. Tällä kertaa näin.
Juho Hiltunen ja Veeti Kanerva ottelivat Orimattila-shiaissa lauantaina 4.5.2013. Veeti voitti oman ikäluokkansa E-junnut suvereenisti ja sai ikäluokkaa ylempää D-junnuista pronssia. Juho oli sarjassa CP50 kolmas.
Vapun kunniaksi järjestetään vielä tänään aikuisten ja nuorten harjoitukset normaalisti klo 19.30 alkaen. Naamiaispuvut ja naamarit päälle ja hikoilemaan! ;) Iloista ja simaisaa vappua kaikille!
Matti Juopperi voitti yhden ja hävisi yhden ottelun sunnuntaina 28.4.2013 Euro Cupissa Romanian Pitestissä sarjassa B81 kg. Ensimmäisessä ottelussa kaatui Turkin Ali CECENOGLU hansokumakella. Toisessa ottelussa puolestaan tuli pataan Serbian Aleksa KULIDZANILTA. Kun Serbi ei päässyt välieriin, joutui Matti siirtymään helleaallon kourissa paistattelevan Pitestin hotellin uima-altaalle.
RSS ATOM