Tervetuloa

Ajankohtaista

Emilia "Emmi" Kanerva voitti kaksi ja hävisi kaksi ottelua B-junioreiden Eurooppa Cupissa Romanian Pitestissä 27.4.2013. Emmin sijoitus oli lopulta yhdeksäs.
Heidi Sarén voitti pronssia Tarton Euro Cupissa 14.4 sarjassa A63. Alexandra Barton oli samassa sarjassa viides.
Kirkkonummen nelihenkinen iskujoukko sai viisi mitalia Hameenlinna shiaista 13.4. 2013. Emilia Kanerva (B52) ja Veeti Kanerva (E34) voittivat kultaa, Veeti Kanerva (D34) ja Juuso Hannula (C42) hopeaa ja Matti Juopperi (B81) pronssia.
Eetu matsasi Tarton Eurocupissa lauantaina 13.4.2013. Tuloksena oli yksi kuristusvoitto Latvian Brazionista ja ukemitappiot valko-venäjän Razanaulle ja Kandratsenkalle. Sijoitus oli seitsemäs, Eetu kommentoi yleisfiiliksen olleen hyvän, mutta jotenkin normaalia kömpelömmän. Näin siinä usein valkovenäläisten kanssa kikkaillessa käy :)
Eetu Laaksonen, Heidi Sarén ja Alexandra Barton ottelevat tänä viikonloppuna Nuorten Euro Cupissa Tartossa. Eetun matsit ovat lauantaina ja tyttöjen sunnuntaina. Seuraa kisalähetystä suorana netistä http://www.rei.ee/program/
Emma Salomäki ja Erin Elgh suorittivat eilen 11.4.2013 keltaiset vyöt. Opettajat saivat olla ylpeitä ja aiheesta. Grattis till gula bältena! :)
Torstain 11.4.2013 Kirkkonummen Sanomissa julkaistaan juttu seuran nuorten kilpailijoiden saavuttamista aikuisten SM-mitalleista.
Kirkkonummen judoseuran Joona Kaukonen voitti hienosti pronssia sovelletun judon SM-kisoissa Helsingissä 7.4.2013 sarjassa M66. Pronssiin vaadittiin kaksi voittoa, jotka tulivat todella hienoilla ja näyttävillä ipponheitoilla. Tilillä kertyi myös kaksi tappiota, mutta niitä Joona ei jäänyt murehtimaan. Oikein paljon onnea Joona
Kirkkonummen Judoseuran aikuisten SM-mitalimäärä kautta aikojen nousi 100 %, kun Eetu Laaksonen (M60) ja Heidi Sarén (N63) voittivat hopeaa ja Alexandra Barton (N63) pronssia SM-kisoissa Helsingissä 6.4.2013.
Lauantaina 6.4.2013 Töölön kisahallissa Helsingissä otellaan aikuisten SM-kisoissa. Tule katsomaan kotimaista huippujudoa ja jännittämään kuinka Heidin, Eetun ja Alexandran käy ja saako KIRJU historiansa ensimmäisen SM-kullan!
RSS ATOM