Tervetuloa

Ajankohtaista

Syyskuussa käynnistyy taas seuran toiminta ja harjoitukset täysipainoisesti. Ilmoittautumiset peruskursseille ovat myös alkaneet! Mikäli laji kiinnostaa, ilmoittaudu ihmeessä mukaan ja tule mukaan tatamille. Kursseja löytyy niin lapsille kuin aikuisillekin.
Seuran ohjaajien ilta järjestetään lauantaina 17.8.2013 Södössä. Sen yhteydessä pidetään myös laajennettu hallituksen kokous.
Tältä sivulta löytyvät tiedot kesällä vedettävistä judohajoituksista dojollamme. Huom! Harjoituksissa on oltava omankokoinen pari mukana.
Emilia EM-viitonen (22.6.2013)
Emilia "Emmi" Kanerva teki kirkkonummelaista judohistoriaa sijoittumalla viidenneksi alle 18-vuotiaitten EM-kisoissa Tallinnassa 22.6.2013. Vasta 14-vuotias Emilia voitti kolme kovaa ottelua ja hävisi kaksi. Emmin suoritus on paras suomalaissijoitus seitsemään vuoteen.
Kilpailut järjestetään 21.-23.6.2013 Saku-hallissa Virossa. Tsemppiä, Emilia!
Kauden 2013-2014 jäsen- ja liittymismaksujen postittaminen on alkanut. Ne toimitetaan jäsenille sähköpostitse. Laskun eräpäivä on 16.8.2013. On erityisen tärkeää, että maksun yhteydessä käytetään laskussa olevaa VIITENUMEROA. Näin jäsenyyksien aktivoinnit voidaan tehdä nopeasti ja vakuutukset saadaan viivytyksettä voimaan.
Muksujudon ja junnujudon peruskursseilla suoritettiin keltaisia vöitä kahdessa erässä. Muissa muksujen ja junnujen ryhmissä suoritettiin myös liuta natsoja. Myös yhdellä aikuisjudokalla vyövaihtui pitkästä aikaa eli noin 30 vuoden tauon jälkeen...
Emilia "Emmi" Kanerva voitti kultaa Pohjoismaiden Mestaruuskisoissa Veljessä Tanskassa. 26.5.2013. Voittoon sarjassa B52 vaadittiin neljä voittoa. Matti Juopperi oli sarjassa B81 viides kolmella voitolla ja kahdella tappiolla.
Alexandra "Allu" Barton voitti pronssia A-nuorten PM-kisoissa Tanskan Veljessä 25.5.2013 Sarjassa -63 kg. Lisätietoa päivitetään, kunhan saadaan tarkempaa raporttia ja tilastoa.
Riehapäivä lähestyy ja ohessa tarkempaa ohjeistusta mukaan ilmoittautuneille. :) Tilaisuuteen on tulossa noin 60 judokaa ja heidän perheenjäseniään, joten vilskettä riittää! ;)
RSS ATOM