Tervetuloa

Ajankohtaista

Eetu otteli sunnuntaina 24.3.2013 Bremen Mastersissa sarjassa A60. Hienot otteet todella kovan sarjan vielä kovemmassa lohkossa veivät Eetun kolmannelle kierrokselle, mutta jatko-ottelut jäivät haaveeksi.
Matti Juopperi (B81) voitti yhden ja hävisi kaksi ottelua Bremen Mastersissa 23.3.2013. Tytöt puolestaan ottelivat samana päivänä Bad Blankenburgissa, jossa Emilia Kanerva (B52) ja Alexandra Barton (A63) voittivat yhden ja hävisivät yhden sekä Heidi Sarén (A63) hävisi ainokaisen ottelunsa.
Maanantaina 18.3.2013 järjestettiin graduointi sovelletun judon ryhmälle. Kolme judokaa (Atte, Kaarle ja Marko) suorittivat keltaisen vyön ja muut ryhmän judokat ansaitsivat natsoja tai hihamerkkejä. Ryhmän graduoinnin otti vastaan Hannu Ruuth. Onnittelut kaikille hienoista suorituksista! :)
Perinteinen kevätkokous järjestetään Rosson kabinetissa perjantaina klo 19. Kutsu ja ilmoittautumislista on toimitettu salin seinälle. Kaikki jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita!
Emilia Kanerva voitti BT52 sarjan Vorussa Virossa järjestetyissä kisoissa 9.3.2013. Kultaan tarvittiin kolme otteluvoittoa. Matti Juoppreri (BP81) oli seitsemäs ja Juuso Hannula (CP42) viides.
Matti Juopperi palkittiin Kirkkonummen vuoden nuorena poikaurheilijana 2012. Palkitsemistilaisuudessa torstaina 7.2.2013 hänelle ojennettiin asiaan kuuluva stipendi. Valinnassa painoi varmasti eniten Matin voittama Pohjosimaiden Mestaruus toukokuussa. Samassa yhteydessä palkittiin stipendein seurastamme myös Emilia Kanerva ja Eetu Laaksonen. Onnea kaikille!
Paikallislehtemme julkaisi taas pienen jutun judoseurastamme, vaikka tällä kertaa emme kansikuviin päätyneetään.
Heidi Sarén voitti kultaa ja Alexandra Barton hopeaa Eestin avoimissa mestaruuskisoissa Tartossa 2.3.2013 sarjassa AT63. Heidi voitti kolme ottelua ja Allu kaksi. Loppuottelussa Heidi leipaisi Allun uchimatalla. Onnea tytöt!
Judokoiden pyynnöstä junnujen ja nuorten harjoitukset ovat tiistaisin 15 minuuttia pidemmät ja alkavat siten jo klo 18.15. Aikuisten harjoitusaika ei muutu.
Heidi Sarén (AT63) ja Eetu Laaksonen (AP60) voittivat A-nuorten Suomen mestaruuden 24.2.2013 Orimattilassa. Mestaruus oli kummallekin kuudes nuorten sarjoissa. Alexandra Barton taisteli hienosti pronssia sarjassa AT63.
RSS ATOM