Tervetuloa

Ajankohtaista

Kevään viimeisenä koitoksena ovat sunnuntaina 26.5.2013 järjestettävät muksujudon (1. vuosi) natsakokeet ja junnujudon peruskurssin vyökokeet.
Hyvin ansaittu kesätauko alkaa maanantaina 27.5.2013. Syyskausi alkaa jälleen 2.9.2013.
Heidi "Hemppa" Sarén sijoittui seitsemänneksi A-junnujen Euro Cupissa Kiovassa sarjassa 63 kg. Samssa sarjassa otellut Alexandra "Allu" Bartonin saldo jäi yhteen tappioon.
Eetu "Eetu" Laaksonen hävisi ainoan ottelunsa Kiovassa A-junnujen Euro-cupissa 18.5.2013. Tsekin aiemmin voitettu David Hozak sai ajettua Eetulle alussa shidon, sitten Eetu onnistui heitossaan, mutta jäi vaille pisteitä siitä. Lopussa oli pakko yrittää ja tehdä hazardia, mutta se johti kupsahtamiseen palomiehen pyörään. Huomenna Heidi ja Alexandra jatkavat sarjassa 63 kg.
Wekarat wauhdissa (18.5.2013)
Vantaalla oteltiin lauantaina 18.5 perinteinen Wekara-shiai. Kirkkonummelta oli mukana neljä rohkelikkoa - Veeti "Tuska" Kanerva, Frida "Ritu" Laxén, Vili "Wilperi" Vehmas ja Henrik "Henkka" Asklöf - ja mitaleitakin tuli neljä.
Emilia Kanerva on valittu edustamaan Suomea juhannuksena järjestettäviin B-nuorten EM-kisoihin. Hän on vasta toinen kirjulainen, joka on valittu edustamaan seuraa kyseisissä kisoissa. Onnea matkaan!!!
Emilia Kanerva voitti pronssia helatorstaina käydyssä Budo Nord-cupissa Ruotsin Lundissa sarjassa B-tytöt 52 kg. Pronssiin tarvittiin neljä voittoa ja yksi tappio.
Kirju järjestää jäsenilleen kevätriehan Upinniemessä lauantaina 25.5.2013. Tiedossa on monenlaista, liikunnantäyteistä ohjelmaa lapsille ja lastenmielisille. :) Ohjelma alkaa klo 10 ja päättyy noin klo 15. Ohjaajien ja apuohjaajien ohjelma jatkuu vielä seuran toiminnan kehittämisen parissa ja illanvieton merkeissä klo 16 alkaen.
Sunnuntaina valkoiseen vyöhönsä 3. natsan saivat Hannes, Josefin, Pyry, Sami, Viktor, Jesse ja Juusot. Keltaiseen vyöhönsä 2. natsan sai Miikka. Onnittelut kaikille!
Heidi "Hemppa" Sarén hävisi ainokaisen ottelunsa Liettian Kaunasissa Euro Cupissa 5.5.2013. Venäjän Valentina KOSTENKO pääsi heittämään Hempan hyvästä paikasta, vaikka Hemppa oli hallinnut ottelua siihen asti valitsemallaan taktiikalla. Tällä kertaa näin.
RSS ATOM