Tervetuloa

Ajankohtaista

Judokoiden pyynnöstä junnujen ja nuorten harjoitukset ovat tiistaisin 15 minuuttia pidemmät ja alkavat siten jo klo 18.15. Aikuisten harjoitusaika ei muutu.
Heidi Sarén (AT63) ja Eetu Laaksonen (AP60) voittivat A-nuorten Suomen mestaruuden 24.2.2013 Orimattilassa. Mestaruus oli kummallekin kuudes nuorten sarjoissa. Alexandra Barton taisteli hienosti pronssia sarjassa AT63.
Emilia Kanerva voitti Suomen mestaruuden (BT52) ja Matti Juopperi pronssia (BP81) Orimattilassa 23.2.2013. Emilian mestaruus tuli lähes näytöstyyliin: kaikki ottelut päättyivät ennen täyttä aikaa. Matti putosi välierässä shidolla vanhalle kilpakumppanille Henri Hannulalle, mutta muut matsit Mattikin hoiteli eleettömäsyti ja virheettömästi.
Kirkkonummen Judoseuran SM-kisajoukkue kävi tänään viimeistelemässä kuntoaan Village Peoplen tahdeissa kotidojolla. Täytyy sanoa, että todella hyvältä näytti kisaajien kunto ja kisafiilis. Vapise Orimattila!
Nuorten SM-kisat kisataan Orimattilassa ensi viikonloppuna. Lauantaina otellaan B-juniorit ja sunnuntaina A-juniorit. Mukana on tällä kertaa viisi KIRJU:laista. Kisoja voi seurata paitsi paikan päällä myös netissä suorana lähetyksenä.
Innostuneet judokat päättivät valloittaa dojon näin hiihtoloman kunniaksi talkoon merkeissä. ;) Jokaiselle riitti puuhaa. Dojo siivottiin lattiasta kattoon, jopa tatamien altakin. Myös pukuhuoneet, punttis ja varastot saivat kyytiä. Suuri kiitos kaikille talkoisiin osallistuneille avusta!!!
Neljä kirkkonummelaista kävi hankkimassa kansainvälistä kisakokemusta Tallin Judo Cupissa 16.-17.2.2013. Emilia Kanerva sai (taas) tuplapotin voittmalla sekä A52 että B52 -sarjan. Aino Asklöf oli viides. Veeti Kanerva ja Henrik Asklöf eivät sijoittuneet.
Judoliitto julkaisi tänään vuoden 2013 maajoukkueet ja niihin valittiin peräti kuusi KIRJU:laista. A-nuorten joukkueessa ottelevat tänä vuonna Rasmus Rinne, Eetu Laaksonen, Alexandra Barton ja Heidi Sarén sekä B-nuorten joukkueessa Emilia Kanerva ja Matti Juopperi. Maajoukkuedustautumisemme on kehittynyt viime vuosina huimasti: vuonna 2012 meillä oli kaksi ja vuonna 2011 yksi maajoukkuejudoka ja nyt siis peräti kuusi! Upeaa!
Lunta ja talvilajeja juhlistetaan jälleen hiihtoloman merkeissä kaikkien ryhmien osalta. Tauko alkaa lauantaina 16.2.2013 ja päättyy sunnuntaina 24.2.2013. Harjoitukset jatkuvat normaalisti maanantaina 25.2.2013. Nauttikaa lomasta, lumesta ja ulkoilusta! :)
Rasmus Rinne (M81) voitti kultaa ja Matti Juopperi (M81) sekä Alexandra Barton (N63) hopeaa lauantaina 2.2.2013 pidetyssä mukavahenkisessä Finndai-shiaissa Helsingissä.
RSS ATOM