Tervetuloa

Ajankohtaista

Juho Hiltunen ja Veeti Kanerva ottelivat Orimattila-shiaissa lauantaina 4.5.2013. Veeti voitti oman ikäluokkansa E-junnut suvereenisti ja sai ikäluokkaa ylempää D-junnuista pronssia. Juho oli sarjassa CP50 kolmas.
Vapun kunniaksi järjestetään vielä tänään aikuisten ja nuorten harjoitukset normaalisti klo 19.30 alkaen. Naamiaispuvut ja naamarit päälle ja hikoilemaan! ;) Iloista ja simaisaa vappua kaikille!
Matti Juopperi voitti yhden ja hävisi yhden ottelun sunnuntaina 28.4.2013 Euro Cupissa Romanian Pitestissä sarjassa B81 kg. Ensimmäisessä ottelussa kaatui Turkin Ali CECENOGLU hansokumakella. Toisessa ottelussa puolestaan tuli pataan Serbian Aleksa KULIDZANILTA. Kun Serbi ei päässyt välieriin, joutui Matti siirtymään helleaallon kourissa paistattelevan Pitestin hotellin uima-altaalle.
Emilia "Emmi" Kanerva voitti kaksi ja hävisi kaksi ottelua B-junioreiden Eurooppa Cupissa Romanian Pitestissä 27.4.2013. Emmin sijoitus oli lopulta yhdeksäs.
Heidi Sarén voitti pronssia Tarton Euro Cupissa 14.4 sarjassa A63. Alexandra Barton oli samassa sarjassa viides.
Kirkkonummen nelihenkinen iskujoukko sai viisi mitalia Hameenlinna shiaista 13.4. 2013. Emilia Kanerva (B52) ja Veeti Kanerva (E34) voittivat kultaa, Veeti Kanerva (D34) ja Juuso Hannula (C42) hopeaa ja Matti Juopperi (B81) pronssia.
Eetu matsasi Tarton Eurocupissa lauantaina 13.4.2013. Tuloksena oli yksi kuristusvoitto Latvian Brazionista ja ukemitappiot valko-venäjän Razanaulle ja Kandratsenkalle. Sijoitus oli seitsemäs, Eetu kommentoi yleisfiiliksen olleen hyvän, mutta jotenkin normaalia kömpelömmän. Näin siinä usein valkovenäläisten kanssa kikkaillessa käy :)
Eetu Laaksonen, Heidi Sarén ja Alexandra Barton ottelevat tänä viikonloppuna Nuorten Euro Cupissa Tartossa. Eetun matsit ovat lauantaina ja tyttöjen sunnuntaina. Seuraa kisalähetystä suorana netistä http://www.rei.ee/program/
Emma Salomäki ja Erin Elgh suorittivat eilen 11.4.2013 keltaiset vyöt. Opettajat saivat olla ylpeitä ja aiheesta. Grattis till gula bältena! :)
Torstain 11.4.2013 Kirkkonummen Sanomissa julkaistaan juttu seuran nuorten kilpailijoiden saavuttamista aikuisten SM-mitalleista.
RSS ATOM