Tervetuloa

Ajankohtaista

Emilia Kanerva valittiin Tehotiimissä vuoden 2012 tsemppariksi. Tsempparipalkintoja jaettiin kaksi: yksi pojalle ja yksi tytölle. Toisen tsempparipalkinnon sai Artur Tvauri.
Aloittelevat kilpailijat voittivat tatameilla itsensä ja vastustajia Nummelassa järjestetyssä Junnucupissa sunnuntaina 20.1.2013. Joukkueeseen kuului Emma, Frida, Jasmin, Aarni, Akseli, Edwin, Jimmy, Sami, Miikka ja Ronny sekä vanha konkari Vili. Valmentaja apureineen seurasi ylpeänä ottelijoiden kilpailemista osa aivan ensimmäistä kertaa. Tunnelma oli katossa. Kiitosta keräsi myös kameramiehistö, joka taltioi ottelijoiden suorituksia myöhemmin tarkasteltaviksi. ;) Parista pienestä kuhmusta ja tappioista huolimatta seuraavia kilpailuja odotetaan jo innolla! :)
Ensimmäiset West Teamin harjoitukset pidettiin Nummelassa. West Teamiin kuuluu siuntiolaisia, kirkkonummelaisia ja nummelalaisia nuoria lupaavia kilpailijoita.
Samurai Cup kisattiin Orimattilassa 19.1. Kaikki KIRJU:laiset osallistujat saivat mitalin: Emilia Kanerva voitti kaksi kultaa (B52 ja A52), Eetu Laaksonen hopeaa (A60) ja Matti Juopperi pronssia (B81).
Kirkkonummen judoseuran kisavuosi alkaa tänä viikonloppuna. Lauantaina otellaan A- ja B-junnujen Samurai-cup Orimattilassa ja sunnuntaina aloittelevien kisaajien junnu-cup Nummelassa. Lisämausteensa kisaviikonloppuun tuo se, että uusilla säännöillä otellaan ensimmäistä kertaa Suomessa. Samurai -cupia voit myös seurata netin kautta livenä tässä uutisessa näkyvän linkin avulla.
Muksujen peruskurssilla ja junnujen jatkoryhmässä suoritettiin tänään natsoja. Anton, Axel, Martin ja Vesa saivat valkoiseen vyöhönsä ensimmäisen natsansa ja William keltaiseen vyöhön toisen natsansa. Onnittelut kaikille korotuksista! :)
Junnu-Cup on kilpailemista aloitteleville judokoille tarkoitettu kilpailu. Seuraava järjestetään 20.1.2013 Nummelassa. Kaikki innokkaat voivat ilmoittautua mukaan salin seinälle ilmestyvään listaan tai Niinalle sähköpostitse tiistaihin 15.1.2013 mennessä. Kilpailu on niin lähellä, että kilpailemaan tai vain katselemaan kannattaa lähteä. Ota kaveritkin ja kotiväki mukaan kannustamaan! :)
Kevään harjoituskausi käynnistyi ja judokat palailevat tatamille hyvin levätyn tauon jälkeen. Sunnuntaina jatkuvat myös viimeisenä muttei vähäisimpänä myös muksujen ja junnujen peruskurssit.
Kisaryhmä päätti tänään treenivuotensa 2012, kun Emilia Kanerva kotiutui edustusvalmennusleiriltä Varalasta ja "vammautuneiden varjoleiriä" Kirkkonummella Tapaninpäivästä alkaen pitäneet Rasse, Heidi, Eetu ja Matti vetivät viimeisen happokuntopiirin Upinniemessä aamukahdeksalta. Oikein hyvää uutta vuotta kaikille KIRJU:laisille ja KIRJU:n ystäville!
Artikkellin voi tutustua jo Kirkkonummen Sanomien nettilehdestä tai postilaatikoihin kolahtaneesta paperiversiosta. Kerrassaan hieno päätös tälle vuodelle! Ja sitten vain uusin tavoittein kohti seuraavaa vuotta. Onnellista Uutta Vuotta 2013 kaikille!
RSS ATOM