Tervetuloa

Ajankohtaista

Mahdollisista kinkunsulatus-treeneistä ilmoitellaan erikseen. Harjoitukset jatkuvat normaalisti maanantaista 7.1.2013 alkaen. Hyvää joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2013!
Teppo Mattsson piti seuran syysvyökokeen 16.12.2012. Vihreän vyön (3.kyu) suorittivat Kaisla Soljanto, Veeti Kanerva ja Aino Asklöf, Oranssin vyön (4.kyu) Elias Saarenkoski ja keltaisen vyön (5.kyu) Juho Metsola. Onnittelut kaikille!
Perinteistäkin perinteisemmässä seuramme puurojuhlassa palkittiin perinteisin menoin ansoituneita seuralasia. Vuoden judokan tittelin nappasi Emilia Kanerva, vuoden junnujudoka oli Veeti Kanerva ja vuoden vetäjä Stefan Sivaro. Tsemppareina palkittiin Vili Vehmas, Emma Latvala, Tomi Vehmas, Santeri Latvala, Joakim Skogberg, Jukka Peltola ja Roger Ohert sekä Juho Metsola.
Kirkkonummen Judoseuran kilpailijat kisasivat ennätysmäisen tuloksellisesti vuonna 2012. Kahdenkymmenenyhden kisaajan voimin saavutettiin peräti 95 mitalia, joka on seuran uusi ennätys. Mitalimäärä oli siis kohdallaan, mutta myös laadullisesti päästiin hienoihin tuloksiin. Vuoden kohokohtia olivat mm. parhaan suomalaisseuran titteli Nuorten Finnish Openissa, Orimattilan joukkuekisan pronssi, Emilian upea kansainvälinen mitalisarja sekä Matin PM-kulta.
Juuso "Kanvikin vaaniva kostaja"Hannulan kisat jäivät yhteen otteluun Latvian Alksunessa 15.12.2012 pidetyssä kansainvälisessä judoturnauksessa. Sarjassa DP42 Juuson ottelun varsinainen aika päättyi tasan, kun molemmilla oli yuko. Jatkoajalla sitten Juuso pyllähti ja peli oli menetetty. Tällä kertaa keräilyottelua ei tullut.
Emilia "Emmi" Kanerva suoritti aluegraduoinnissa Nummelassa 1.kyu eli ruskean vyön kokeen. Graduoitsijana toimi Staffan Lindgren. Vasta 14-vuotta täyttäneeltä tytöltä tämä on Suomen olosuhteissa sangen harvinaislaatuinen tapaus. Onnittelut hienosta suorituksesta!
Kausi lähestyy loppuaan. Junnujudon jatkoryhmässä suoritettiin viime torstaina natsoja ja yksi keltainen vyö. Muksujudon peruskurssin (2. vuosi) kauden viimeisissä harjoituksissa lauantaina suoritettiin myös natsoja.
Kirkkonummen Judoseuran vuosikokous valitsi 12.12.2012 pidetyssä kokouksessa hallitukseen Stefan Sivaron, Niina Nikulaisen, Leis Isakssonin, Hannu Ruuthin ja Marko Laaksosen. Varajäseninä ovat Rasmus Rinne ja Eetu Laaksonen ja toiminnantarkastajina Teppo Mattsson ja Ari Loimijoki.
Matti "Masa" Juopperi suoritti 1.danin mustan vyön 9.12.2012 yhdeksän vuoden ankaran harjoittelun jälkeen. Isot onnittelut Matille!
Lahdessa kisattiin (1.12.2012)
Lahti-shiai oteltiin lauantaina 1.12.2012. KIRJU:sta mitalitilastoa olivat kaunistamassa Asklöfit ja Kanervat. Tulos oli kolme mitalia - Aino hopeaa ja Emmi kaksi kultaa sekä rutkasti kisakokemusta kaikille.
RSS ATOM