Tervetuloa

Ajankohtaista

Matti Juopperi palkittiin Kirkkonummen vuoden nuorena poikaurheilijana 2012. Palkitsemistilaisuudessa torstaina 7.2.2013 hänelle ojennettiin asiaan kuuluva stipendi. Valinnassa painoi varmasti eniten Matin voittama Pohjosimaiden Mestaruus toukokuussa. Samassa yhteydessä palkittiin stipendein seurastamme myös Emilia Kanerva ja Eetu Laaksonen. Onnea kaikille!
Paikallislehtemme julkaisi taas pienen jutun judoseurastamme, vaikka tällä kertaa emme kansikuviin päätyneetään.
Heidi Sarén voitti kultaa ja Alexandra Barton hopeaa Eestin avoimissa mestaruuskisoissa Tartossa 2.3.2013 sarjassa AT63. Heidi voitti kolme ottelua ja Allu kaksi. Loppuottelussa Heidi leipaisi Allun uchimatalla. Onnea tytöt!
Judokoiden pyynnöstä junnujen ja nuorten harjoitukset ovat tiistaisin 15 minuuttia pidemmät ja alkavat siten jo klo 18.15. Aikuisten harjoitusaika ei muutu.
Heidi Sarén (AT63) ja Eetu Laaksonen (AP60) voittivat A-nuorten Suomen mestaruuden 24.2.2013 Orimattilassa. Mestaruus oli kummallekin kuudes nuorten sarjoissa. Alexandra Barton taisteli hienosti pronssia sarjassa AT63.
Emilia Kanerva voitti Suomen mestaruuden (BT52) ja Matti Juopperi pronssia (BP81) Orimattilassa 23.2.2013. Emilian mestaruus tuli lähes näytöstyyliin: kaikki ottelut päättyivät ennen täyttä aikaa. Matti putosi välierässä shidolla vanhalle kilpakumppanille Henri Hannulalle, mutta muut matsit Mattikin hoiteli eleettömäsyti ja virheettömästi.
Kirkkonummen Judoseuran SM-kisajoukkue kävi tänään viimeistelemässä kuntoaan Village Peoplen tahdeissa kotidojolla. Täytyy sanoa, että todella hyvältä näytti kisaajien kunto ja kisafiilis. Vapise Orimattila!
Nuorten SM-kisat kisataan Orimattilassa ensi viikonloppuna. Lauantaina otellaan B-juniorit ja sunnuntaina A-juniorit. Mukana on tällä kertaa viisi KIRJU:laista. Kisoja voi seurata paitsi paikan päällä myös netissä suorana lähetyksenä.
Innostuneet judokat päättivät valloittaa dojon näin hiihtoloman kunniaksi talkoon merkeissä. ;) Jokaiselle riitti puuhaa. Dojo siivottiin lattiasta kattoon, jopa tatamien altakin. Myös pukuhuoneet, punttis ja varastot saivat kyytiä. Suuri kiitos kaikille talkoisiin osallistuneille avusta!!!
Neljä kirkkonummelaista kävi hankkimassa kansainvälistä kisakokemusta Tallin Judo Cupissa 16.-17.2.2013. Emilia Kanerva sai (taas) tuplapotin voittmalla sekä A52 että B52 -sarjan. Aino Asklöf oli viides. Veeti Kanerva ja Henrik Asklöf eivät sijoittuneet.
RSS ATOM