Tervetuloa

Ajankohtaista

Judoliitto julkaisi tänään vuoden 2013 maajoukkueet ja niihin valittiin peräti kuusi KIRJU:laista. A-nuorten joukkueessa ottelevat tänä vuonna Rasmus Rinne, Eetu Laaksonen, Alexandra Barton ja Heidi Sarén sekä B-nuorten joukkueessa Emilia Kanerva ja Matti Juopperi. Maajoukkuedustautumisemme on kehittynyt viime vuosina huimasti: vuonna 2012 meillä oli kaksi ja vuonna 2011 yksi maajoukkuejudoka ja nyt siis peräti kuusi! Upeaa!
Lunta ja talvilajeja juhlistetaan jälleen hiihtoloman merkeissä kaikkien ryhmien osalta. Tauko alkaa lauantaina 16.2.2013 ja päättyy sunnuntaina 24.2.2013. Harjoitukset jatkuvat normaalisti maanantaina 25.2.2013. Nauttikaa lomasta, lumesta ja ulkoilusta! :)
Rasmus Rinne (M81) voitti kultaa ja Matti Juopperi (M81) sekä Alexandra Barton (N63) hopeaa lauantaina 2.2.2013 pidetyssä mukavahenkisessä Finndai-shiaissa Helsingissä.
Emma M. ja Ronny saivat vyöhönsä kolmannen natsansa. Onnittelut molemmille! Seuraavana tavoitteena ryhmän judokoilla onkin sitten keltainen vyö... :)
Aino "Aikku" Asklöf ja Veeti " Tuska" Kanerva voittivat kultaa Ice-Power cupissa Tampereella lauantaina 26.1. Kolmas kisoihin osallistunut Henrik "Henkka" Asklöf jäi yhteen otteluvoittoon kivikovassa sarjassaan.
Emilia Kanerva valittiin Tehotiimissä vuoden 2012 tsemppariksi. Tsempparipalkintoja jaettiin kaksi: yksi pojalle ja yksi tytölle. Toisen tsempparipalkinnon sai Artur Tvauri.
Aloittelevat kilpailijat voittivat tatameilla itsensä ja vastustajia Nummelassa järjestetyssä Junnucupissa sunnuntaina 20.1.2013. Joukkueeseen kuului Emma, Frida, Jasmin, Aarni, Akseli, Edwin, Jimmy, Sami, Miikka ja Ronny sekä vanha konkari Vili. Valmentaja apureineen seurasi ylpeänä ottelijoiden kilpailemista osa aivan ensimmäistä kertaa. Tunnelma oli katossa. Kiitosta keräsi myös kameramiehistö, joka taltioi ottelijoiden suorituksia myöhemmin tarkasteltaviksi. ;) Parista pienestä kuhmusta ja tappioista huolimatta seuraavia kilpailuja odotetaan jo innolla! :)
Ensimmäiset West Teamin harjoitukset pidettiin Nummelassa. West Teamiin kuuluu siuntiolaisia, kirkkonummelaisia ja nummelalaisia nuoria lupaavia kilpailijoita.
Samurai Cup kisattiin Orimattilassa 19.1. Kaikki KIRJU:laiset osallistujat saivat mitalin: Emilia Kanerva voitti kaksi kultaa (B52 ja A52), Eetu Laaksonen hopeaa (A60) ja Matti Juopperi pronssia (B81).
Kirkkonummen judoseuran kisavuosi alkaa tänä viikonloppuna. Lauantaina otellaan A- ja B-junnujen Samurai-cup Orimattilassa ja sunnuntaina aloittelevien kisaajien junnu-cup Nummelassa. Lisämausteensa kisaviikonloppuun tuo se, että uusilla säännöillä otellaan ensimmäistä kertaa Suomessa. Samurai -cupia voit myös seurata netin kautta livenä tässä uutisessa näkyvän linkin avulla.
RSS ATOM