Tervetuloa

Ajankohtaista

Veeti Kanerva ja Juho Hiltunen matsasivat Hontai shiaissa sunnuntaina 28.10 Vantaalla. Veeti voitti sarjan EP34 neljällä otteluvoitolla ja kaksi otteluvoittoa tuli lisää DP34 sarjassa, josta "Tuska" nappasi hopeaa. Juho Hiltunen teki hienon come backin kisatatameille sarjassa CP46, vaikka voittoja ei tällä kertaa tullutkaan. Jokainen kerta kun astuu kisatatamille on jo voitto sinänsä!
Eetu Laaksonen (AP60) ja Emilia Kanerva (BT48) voittivat pronssia sunnuntain sarjoissa. Rasmus Rinne (AP73) jäi niukasti alkupooliinsa.
Emilia "Emmi" Kanerva voitti hopeaa Flanders Cupissa Lommelissa sarjassa CT48 ja Heidi Sarén pronssia sarjassa AT63. Alexandra Barton (AT63) joutui jättämään leikin kesken loukattuaan solisluunsa toisesa ottelussa.
Syksyn vyökoe (keltainen - sininen) pidetään dojolla sunnuntaina 16.12.2012 klo 15.30 alkaen.
Seuran syysykokous pidetään keskiviikkona 12.12.2012 klo 1800 Rosson kabinetissa Kirkkonummella. Esityslistalla mm hallituksen ja toiminnan tarkastajien valinta sekä toimintasuunnitelma ja budjetti vuodelle 2013. Tervetuloa. Hallitus
”Hei, mullahan on ihan hiki!”
Junnu1-ryhmä on kovassa iskussa ja valmistautuu Kirkkonummen Junnu-Cup osakilpailuun omalla tavallaan. Sunnuntaina 18.11.2012 Kirkkonummella pidettävät lasten- ja nuorten kisat aloittelijoille ei ole ihmispyramidia vakavampi asia. Kisoihin voi osallistua joko tatamilla tai toimitsijana, kaikki mukaan!
A- ja B-nuorten neljän osakilpailun Samurai Cup 2012 on saatu päätökseen. Kirkkonummelle tuli tänä vuonna ennätykselliset kolme kokonaiskisavoittoa, kun Emilia Kanerva, Alexandra Barton ja Heidi Sarén voittivat kokonaiskisan omissa sarjoissaan. Lisäksi Rasmus Rinne oli omassa sarjassaan toinen. Onnea kaikille!!
Heidi "Hemppa" Sarén voitti kultaa (AT63) ja Rasmus "Rasse" Rinne hopeaa (AP73) Samurai Cupissa Mikkelissä 14.10.2012. Pariskunta oli tällä kertaa seuramme ainoina edustajina tässä kotimaisessa arvokilpailussa. Samalla Heidi varmisti Samurai Cupin kokonaiskisan voiton ja Rasse hopean.
Kuuden hengen iskujoukko kävi kartuttamssa ottelukokemusta Kerava-shiaissa lauantaina 13.10.2012. Kaikilla kuudella oli tavoitteena saada mahdollisimman monta ottelua, joten jokainen osallistui kahteen sarjaan. Vaikka päivä olikin kansainvälinen epäonnistumisen päivä, hyvin se silti meni. Emilia Kanerva voitti kultaa kahdessa sarjassa (CT52 ja CP50), Veeti Kanerva kultaa (EP34), Juuso Hannula kultaa (DP38) ja pronssia (CP38), Henrik Asklöf hopeaa (CP38), Aino Asklöf kultaa (ET36) ja pronssia (DT36) ja Kaisla Soljanto kaksi hopeaa (CT57 ja BT57). Yhteensä kymmenen mitalia!
RSS ATOM