Tervetuloa

Ajankohtaista

Muksujen peruskurssilla ja junnujen jatkoryhmässä suoritettiin tänään natsoja. Anton, Axel, Martin ja Vesa saivat valkoiseen vyöhönsä ensimmäisen natsansa ja William keltaiseen vyöhön toisen natsansa. Onnittelut kaikille korotuksista! :)
Junnu-Cup on kilpailemista aloitteleville judokoille tarkoitettu kilpailu. Seuraava järjestetään 20.1.2013 Nummelassa. Kaikki innokkaat voivat ilmoittautua mukaan salin seinälle ilmestyvään listaan tai Niinalle sähköpostitse tiistaihin 15.1.2013 mennessä. Kilpailu on niin lähellä, että kilpailemaan tai vain katselemaan kannattaa lähteä. Ota kaveritkin ja kotiväki mukaan kannustamaan! :)
Kevään harjoituskausi käynnistyi ja judokat palailevat tatamille hyvin levätyn tauon jälkeen. Sunnuntaina jatkuvat myös viimeisenä muttei vähäisimpänä myös muksujen ja junnujen peruskurssit.
Kisaryhmä päätti tänään treenivuotensa 2012, kun Emilia Kanerva kotiutui edustusvalmennusleiriltä Varalasta ja "vammautuneiden varjoleiriä" Kirkkonummella Tapaninpäivästä alkaen pitäneet Rasse, Heidi, Eetu ja Matti vetivät viimeisen happokuntopiirin Upinniemessä aamukahdeksalta. Oikein hyvää uutta vuotta kaikille KIRJU:laisille ja KIRJU:n ystäville!
Artikkellin voi tutustua jo Kirkkonummen Sanomien nettilehdestä tai postilaatikoihin kolahtaneesta paperiversiosta. Kerrassaan hieno päätös tälle vuodelle! Ja sitten vain uusin tavoittein kohti seuraavaa vuotta. Onnellista Uutta Vuotta 2013 kaikille!
Mahdollisista kinkunsulatus-treeneistä ilmoitellaan erikseen. Harjoitukset jatkuvat normaalisti maanantaista 7.1.2013 alkaen. Hyvää joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2013!
Teppo Mattsson piti seuran syysvyökokeen 16.12.2012. Vihreän vyön (3.kyu) suorittivat Kaisla Soljanto, Veeti Kanerva ja Aino Asklöf, Oranssin vyön (4.kyu) Elias Saarenkoski ja keltaisen vyön (5.kyu) Juho Metsola. Onnittelut kaikille!
Perinteistäkin perinteisemmässä seuramme puurojuhlassa palkittiin perinteisin menoin ansoituneita seuralasia. Vuoden judokan tittelin nappasi Emilia Kanerva, vuoden junnujudoka oli Veeti Kanerva ja vuoden vetäjä Stefan Sivaro. Tsemppareina palkittiin Vili Vehmas, Emma Latvala, Tomi Vehmas, Santeri Latvala, Joakim Skogberg, Jukka Peltola ja Roger Ohert sekä Juho Metsola.
Kirkkonummen Judoseuran kilpailijat kisasivat ennätysmäisen tuloksellisesti vuonna 2012. Kahdenkymmenenyhden kisaajan voimin saavutettiin peräti 95 mitalia, joka on seuran uusi ennätys. Mitalimäärä oli siis kohdallaan, mutta myös laadullisesti päästiin hienoihin tuloksiin. Vuoden kohokohtia olivat mm. parhaan suomalaisseuran titteli Nuorten Finnish Openissa, Orimattilan joukkuekisan pronssi, Emilian upea kansainvälinen mitalisarja sekä Matin PM-kulta.
Juuso "Kanvikin vaaniva kostaja"Hannulan kisat jäivät yhteen otteluun Latvian Alksunessa 15.12.2012 pidetyssä kansainvälisessä judoturnauksessa. Sarjassa DP42 Juuson ottelun varsinainen aika päättyi tasan, kun molemmilla oli yuko. Jatkoajalla sitten Juuso pyllähti ja peli oli menetetty. Tällä kertaa keräilyottelua ei tullut.
RSS ATOM