Tervetuloa

Ajankohtaista

A- ja B-nuorten neljän osakilpailun Samurai Cup 2012 on saatu päätökseen. Kirkkonummelle tuli tänä vuonna ennätykselliset kolme kokonaiskisavoittoa, kun Emilia Kanerva, Alexandra Barton ja Heidi Sarén voittivat kokonaiskisan omissa sarjoissaan. Lisäksi Rasmus Rinne oli omassa sarjassaan toinen. Onnea kaikille!!
Heidi "Hemppa" Sarén voitti kultaa (AT63) ja Rasmus "Rasse" Rinne hopeaa (AP73) Samurai Cupissa Mikkelissä 14.10.2012. Pariskunta oli tällä kertaa seuramme ainoina edustajina tässä kotimaisessa arvokilpailussa. Samalla Heidi varmisti Samurai Cupin kokonaiskisan voiton ja Rasse hopean.
Kuuden hengen iskujoukko kävi kartuttamssa ottelukokemusta Kerava-shiaissa lauantaina 13.10.2012. Kaikilla kuudella oli tavoitteena saada mahdollisimman monta ottelua, joten jokainen osallistui kahteen sarjaan. Vaikka päivä olikin kansainvälinen epäonnistumisen päivä, hyvin se silti meni. Emilia Kanerva voitti kultaa kahdessa sarjassa (CT52 ja CP50), Veeti Kanerva kultaa (EP34), Juuso Hannula kultaa (DP38) ja pronssia (CP38), Henrik Asklöf hopeaa (CP38), Aino Asklöf kultaa (ET36) ja pronssia (DT36) ja Kaisla Soljanto kaksi hopeaa (CT57 ja BT57). Yhteensä kymmenen mitalia!
Neljän hengen KIRJU:n iskujoukko toi peräti viisti mitalia lauantaina 6.10.2012 Tampereen Eden-shiasta. Kultaa voittivat Emilia Kanerva (BT52) ja Juuso Hannula (CP38), hopeaa Kaisla Soljanto (BT57) ja pronssia Veeti Kaneva (EP34) ja Juuso Hannula (DP34).
Seuramme aikuisryhmällä on hyvä syke ja tatamilla on porukkaa kiitettävästi. Tässä pari kuvaa torstain 4.10.2012 treeneistä.
Torstaina 6.12 ei pidetä treenejä, vaan keskitytään ihmettelemään jokavuotisia kättelymenoja. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!
Kirkkonummen Judoseuran viisihenkinen joukkue sai peräti neljä mitalia 29.9.2012 Tukholmassa kisatussa nuorten Swedish Openissa. Heidi Sarén voitti kultaa ja Alexandra Barton, Eetu Laaksonen ja Rasmus Rinne pronssia.
Kirkkonummen judoseura kävi hakemassa judo-oppia Nummelan minileiriltä sunnuntaina 23.9.2012. Paikalle oli saapunut noin 15 kilpailijaa Kirkkonummelta, Siuntiosta ja Nummelasta vyöarvojen vaihdellessa oranssista mustaan. Aamun klo 10 alkaneissa harjoituksissa käytiin läpi mattotekniikoita Veli-Pekka Keräsen ohjauksessa.Treenien jälkeen käytiin porukalla syömässä Nummelan Subwayssa. Iltapäivän treenit alkoivat klo 13. Vetäjänä toimi Veli-Pekan isä ja Siuntion judoseuran perustaja Pekka Keränen. Pekka veti pystytekniikoita. Koko päivän harjoituksissa oli leppoisa tunnelma ja tekemisen meininki. Molemmilla on varmasti vielä paljon annettavaa nuorille kilpailijoille. Kiitokset hyvistä harjoituksista.
A-junnumme Heidi Sarén, Alexandra Barton, Rasmus Rinne ja Eetu Laaksonen ottelivat lauanataina 22.9 Tampereella järjestetyssä aikuisten European Cupissa. Vaikka mitaliotteluihin asti ei ylletykään, kaikki pystyivät ainakin ajoittain ottelemaan yli perustasonsa.
Heidi Saren, Alexandra Barton, Eetu Laaksonen ja Rasmus Rinne ottelevat lauantaina Tampereen Eurooppa Cupissa. Matsit alkavat klo 10.
RSS ATOM