Tervetuloa

Ajankohtaista

Neljän hengen KIRJU:n iskujoukko toi peräti viisti mitalia lauantaina 6.10.2012 Tampereen Eden-shiasta. Kultaa voittivat Emilia Kanerva (BT52) ja Juuso Hannula (CP38), hopeaa Kaisla Soljanto (BT57) ja pronssia Veeti Kaneva (EP34) ja Juuso Hannula (DP34).
Seuramme aikuisryhmällä on hyvä syke ja tatamilla on porukkaa kiitettävästi. Tässä pari kuvaa torstain 4.10.2012 treeneistä.
Torstaina 6.12 ei pidetä treenejä, vaan keskitytään ihmettelemään jokavuotisia kättelymenoja. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!
Kirkkonummen Judoseuran viisihenkinen joukkue sai peräti neljä mitalia 29.9.2012 Tukholmassa kisatussa nuorten Swedish Openissa. Heidi Sarén voitti kultaa ja Alexandra Barton, Eetu Laaksonen ja Rasmus Rinne pronssia.
Kirkkonummen judoseura kävi hakemassa judo-oppia Nummelan minileiriltä sunnuntaina 23.9.2012. Paikalle oli saapunut noin 15 kilpailijaa Kirkkonummelta, Siuntiosta ja Nummelasta vyöarvojen vaihdellessa oranssista mustaan. Aamun klo 10 alkaneissa harjoituksissa käytiin läpi mattotekniikoita Veli-Pekka Keräsen ohjauksessa.Treenien jälkeen käytiin porukalla syömässä Nummelan Subwayssa. Iltapäivän treenit alkoivat klo 13. Vetäjänä toimi Veli-Pekan isä ja Siuntion judoseuran perustaja Pekka Keränen. Pekka veti pystytekniikoita. Koko päivän harjoituksissa oli leppoisa tunnelma ja tekemisen meininki. Molemmilla on varmasti vielä paljon annettavaa nuorille kilpailijoille. Kiitokset hyvistä harjoituksista.
A-junnumme Heidi Sarén, Alexandra Barton, Rasmus Rinne ja Eetu Laaksonen ottelivat lauanataina 22.9 Tampereella järjestetyssä aikuisten European Cupissa. Vaikka mitaliotteluihin asti ei ylletykään, kaikki pystyivät ainakin ajoittain ottelemaan yli perustasonsa.
Heidi Saren, Alexandra Barton, Eetu Laaksonen ja Rasmus Rinne ottelevat lauantaina Tampereen Eurooppa Cupissa. Matsit alkavat klo 10.
Emma Latvala oli seuramme ainokaisena edustajan Järvenpään Junnu Cupissa lauantaina 15.9.2012. Ja hienostihan se meni, kahdella voitolla kultaa Emmalle! Onnittelut.
Torstain harjoitusvuoron uusi ajankohta on jatkossa klo 19.30-21.00, eli 15 minuuttia ilmoitettua myöhemmin. Harjoituspaikka ei ole muuttunut (edelleen uimahallin 2. kerroksen sali).
Lauantaina ja sunnuntaina pyörähtivät käyntiin lasten judoharjoitukset niin naperoille ja muksuille kuin aloitteleville junnuille. Näin kausi 2012-2013 on lähtenyt virallisesti käyntiin kaikkien ryhmien osalta. Peruskursseille mahtuu vielä mukaan niin lapsia kuin aikuisiakin - lisätietoja ilmestyy myös Kirkkonummen Sanomiin ensi viikon aikana... Ilmoittaudu mukaan - paikkoja on rajallisesti! :)
RSS ATOM