Tervetuloa

Ajankohtaista

Emilia "Emmi" Kanerva suoritti aluegraduoinnissa Nummelassa 1.kyu eli ruskean vyön kokeen. Graduoitsijana toimi Staffan Lindgren. Vasta 14-vuotta täyttäneeltä tytöltä tämä on Suomen olosuhteissa sangen harvinaislaatuinen tapaus. Onnittelut hienosta suorituksesta!
Kausi lähestyy loppuaan. Junnujudon jatkoryhmässä suoritettiin viime torstaina natsoja ja yksi keltainen vyö. Muksujudon peruskurssin (2. vuosi) kauden viimeisissä harjoituksissa lauantaina suoritettiin myös natsoja.
Kirkkonummen Judoseuran vuosikokous valitsi 12.12.2012 pidetyssä kokouksessa hallitukseen Stefan Sivaron, Niina Nikulaisen, Leis Isakssonin, Hannu Ruuthin ja Marko Laaksosen. Varajäseninä ovat Rasmus Rinne ja Eetu Laaksonen ja toiminnantarkastajina Teppo Mattsson ja Ari Loimijoki.
Matti "Masa" Juopperi suoritti 1.danin mustan vyön 9.12.2012 yhdeksän vuoden ankaran harjoittelun jälkeen. Isot onnittelut Matille!
Lahdessa kisattiin (1.12.2012)
Lahti-shiai oteltiin lauantaina 1.12.2012. KIRJU:sta mitalitilastoa olivat kaunistamassa Asklöfit ja Kanervat. Tulos oli kolme mitalia - Aino hopeaa ja Emmi kaksi kultaa sekä rutkasti kisakokemusta kaikille.
Heidi Sarén (AT63) ja Emilia Kanerva (BT52) voittivat kultaa ja Eetu Laaksonen (AP60), Emilia Kanerva (CT52) sekä Rasmus Rinne (AP73) pronssia nuorten Finnish Judo Openissa Kouvolassa 24.11.2012. Mitalitaulukossa KIRJU otti keulapaikan suomalaisseuroista.
Linkeistä pääsee seuraamaan aloittelevien kilpailijoidemme vauhdikkaita otteluita. :)
Peräti yhdeksän ensikertalaista tai vain muutaman kerran kisannutta KIRJU:laista osallistui 18.11.2012 omiin kotikisoihin eli junnu cuppiin. Kaikki ottelivat hienosti ja muutama mitalikin jäi Kirkkonummelle. Onnittelut kaikille kisanneille hienoista otteista.
Kirkkonummen jokavuotinen voimainkoitos on nyt takana, kun yli 200 kisaajan junnu cup saatiin taas järjestettyä. Iso kiitos koko talkooväelle! Ja talkoon tiimellyksessä selvisi myös yksi tulevan puurojuhlan ohjelmanumero, josta vastaa Helena S-J!
Rsmus "Rasse" Rinne oli viides sunnuntaina 18.11.2012 Tartossa järjestetyssä kansainvälisessä kisassa. Rasse voitti kolme ottelua (mm. Sampsa Koivulahden wazarilla) ja hävisi semifinaalin Eetu Laamaselle ja vielä pronssiottelun myöhemmin sumi-gaeshilla. Hyvä saavutus Rasselta silti!
RSS ATOM