Tervetuloa

Ajankohtaista

Emma Latvala oli seuramme ainokaisena edustajan Järvenpään Junnu Cupissa lauantaina 15.9.2012. Ja hienostihan se meni, kahdella voitolla kultaa Emmalle! Onnittelut.
Torstain harjoitusvuoron uusi ajankohta on jatkossa klo 19.30-21.00, eli 15 minuuttia ilmoitettua myöhemmin. Harjoituspaikka ei ole muuttunut (edelleen uimahallin 2. kerroksen sali).
Lauantaina ja sunnuntaina pyörähtivät käyntiin lasten judoharjoitukset niin naperoille ja muksuille kuin aloitteleville junnuille. Näin kausi 2012-2013 on lähtenyt virallisesti käyntiin kaikkien ryhmien osalta. Peruskursseille mahtuu vielä mukaan niin lapsia kuin aikuisiakin - lisätietoja ilmestyy myös Kirkkonummen Sanomiin ensi viikon aikana... Ilmoittaudu mukaan - paikkoja on rajallisesti! :)
Yhdeksän kirkkonummelaisjudokaa avasi kautensa lauantaina 8.9.2012 Raisiossa Ryhti shiaissa ja samassa yhteydessä olleessa nuorten Samurai Cupissa. Ilahduttavaa oli havaita, että kesäkauden treenaus oli tuottanut hedelmää ja kaikki ottelivat kisakauden avauskisoissaan lupauksia herättävästi
Kirkkonummen Sanomat julkaisu kirjoituksen seuran viimeaikaisista tapahtumista 9.9.2012.
Seuramme perustaja ja sensei Hannu Ruuth suoritti 1.9.2012 5. danin mustan vyön, jonka Suomessa on häntä aiemmin suorittanut vain 35 henkilöä. Leif "Lefa" Isaksson taas vaihtoi ruskean vyönsä mustaan samassa tilaisuudessa. Lefa on osoitus siitä, että aikuisenakin aloittaen voi saavuttaa mustan vyön, kun sitkeästi jaksaa harjoitella. Suuret onnittelut molemmille.
Kausi alkaa 3.9 (31.8.2012)
Kirkkonummen judoseuran kausi 2012-2013 pyörähtää käyntiin maanantaista 3.9 alkaen. Myös uusien jäsenten harjoitukset alkavat 3.9 alkavalla viikolla. Tervetuloa judoleimaan kaikki vanhat ja uudet jäsenet.
Rasse aloittaa tänään opintonsa Pajulahdessa ja pääsee keskittymään urheiluun lähes täysipäiväisesti. Kuvassa Rasse nauttii romanialaisista naisvoimisteluvalmennusope​ista viime lauantaina.
Kirkkonummen Judoseura ottaa uusia jäseniä syyskuun alussa alkaville kursseille. Ohjeet ilmoittautumisista saat klikkaamalla otsikkoa. Tervetuloa judoilemaan yksin tai isommallakin porukalla! :)
Normaaliin treeniaikatauluun palataan taas syyskuun alussa. Sitä odotellessa judokat voivat aloittaa ruumiin ja mielen totuttamisen judoon elokuun ajan maanantaisin ja torstaisin pidettävillä kesätreeneillä. Ensimmäiset treenit pidetään maanantaina 6.8 klo 18 alkaen. Treeneissä ensimmäinen tunti (18-19) vedetään tempolla, joka sopii myös niille, joille kesä on merkinnyt lähinnä lekottelua. Seuraavat n.45 minuuttia (19-19.45) voi jatkaa ne, joille jo hieman rivakampi tahti ei tuota ongelmia. Treenit vetää pääsääntöisesti Tankki. Tuulahduksen kesäleireillä opituista tekniikoista tuovat harjoituksiin mm. Rasse, Matti ja Eetu. Kesätreenit on tarkoitettu lähinnä 10 vuoden rajapyykin ylittäneille - yläikärajaa ei ole.
RSS ATOM