Tervetuloa

Ajankohtaista

Vaikka Kirkkonummen judoseuran ykköskisaajilla kevään kisakaudelle asetetut tavoitteet eivät täyttyneetkään, seuran mitalisaalis erilaisista kisoista nousi viidentenä vuonna peräkkäin uuteen ennätykseensä. Tämä selittyy sillä, että ykkösjudokoittemme takaa on nousemassa uusia lupauksia kevään komeetan Emilia Kanervan johdolla.
Kuvia päivästä
Kirkkonummen judoseuran kesäkausi alkaa pikkuhiljaa kun normaalitreenit siirtyvät kesätauolle. Katso tästä uutisesta, miten mikäkin ryhmä aloittaa kesälomat. Syksyllä jatketaan kaikilla ryhmillä syyskuun alussa myöhemmin ilmoitettavalla tavalla. Hyvää kesää ja muistakaahan liikkua ja käydä kesäleireillä!
Rasmus "Rasse" Rinne matkusti tiistaina 26.6. kolmeksi viikoksi Japaniin harjoittelemaan A-nuorten maajoukkueen mukana.
Emilia " Emmi" Kanerva voitti kolmella otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla pronssia Venray cupisssa Hollannissa 2.6.2012 sarjassa CT48. Eetu Laaksonen ja Alexandra Barton sen sijaan saivat kokemusta, kun ottelut Eetulla jäivät yhteen Itävallan Leibnizissa EJU-cupissa ja Allulla kahteen tappioon Venrayssä Hollannissa.
Kirkkonummen Judoseuran kilpailijat päättävät pitkän kisakautensa, kun Emilia (2.6) ja Alexandra (3.6) ottelevat Kansainväliessä turnauksessa Venrayssa Hollannissa ja Eetu (2.6) puolestaan ottelee EJU:n junioriturnauksessa Lepnizissa, Itävallassa.
Torstaina 31.5.3023 pidetyssä kevään viimeisessä vyökokeessa vihreän vyön käyttöluvan saivat Aapo Koskinen, Jukka Peltola ja Petri Valkkinen. Suuret onnittelut herroille!
Rasmus "Mestariautoilija" Rinne otteli sunnuntaina 27.5 miesten alle 73 kg sarjassa PM:ssä Lindesbergissä. Tuloksena oli kaksi voittoa ja kaksi tappiota.
Matti Juopperi voitti Pohjosimaiden mestaruuden sarjassa B73 26.5.2012 Ruotsin Lindesbergissä. Voitto tuli vakuuttavasti neljällä ippon-voitolla. Eetu selvisi sarjassa A60 finaaliin asti mutta hävisi sen wazarilla. Rasse voitti sarjassa A73 yhden ottelun ja hävisi kaksi.
Matti Juopperi (B73), Eetu Laaksonen (A60) ja Rasmus Rinne (A73) osallistuvat tänään lauantaina Pohjoismaiden mestaruuskisoihin Ruotsin Lindesbrgissä. Otteluita pyritään seuraamaan livenä KIRJU:n facebook sivuilla.
RSS ATOM