Tervetuloa

Ajankohtaista

Kirkkonummen judoseura kävi hakemassa judo-oppia Nummelan minileiriltä sunnuntaina 23.9.2012. Paikalle oli saapunut noin 15 kilpailijaa Kirkkonummelta, Siuntiosta ja Nummelasta vyöarvojen vaihdellessa oranssista mustaan. Aamun klo 10 alkaneissa harjoituksissa käytiin läpi mattotekniikoita Veli-Pekka Keräsen ohjauksessa.Treenien jälkeen käytiin porukalla syömässä Nummelan Subwayssa. Iltapäivän treenit alkoivat klo 13. Vetäjänä toimi Veli-Pekan isä ja Siuntion judoseuran perustaja Pekka Keränen. Pekka veti pystytekniikoita. Koko päivän harjoituksissa oli leppoisa tunnelma ja tekemisen meininki. Molemmilla on varmasti vielä paljon annettavaa nuorille kilpailijoille. Kiitokset hyvistä harjoituksista.
A-junnumme Heidi Sarén, Alexandra Barton, Rasmus Rinne ja Eetu Laaksonen ottelivat lauanataina 22.9 Tampereella järjestetyssä aikuisten European Cupissa. Vaikka mitaliotteluihin asti ei ylletykään, kaikki pystyivät ainakin ajoittain ottelemaan yli perustasonsa.
Heidi Saren, Alexandra Barton, Eetu Laaksonen ja Rasmus Rinne ottelevat lauantaina Tampereen Eurooppa Cupissa. Matsit alkavat klo 10.
Emma Latvala oli seuramme ainokaisena edustajan Järvenpään Junnu Cupissa lauantaina 15.9.2012. Ja hienostihan se meni, kahdella voitolla kultaa Emmalle! Onnittelut.
Torstain harjoitusvuoron uusi ajankohta on jatkossa klo 19.30-21.00, eli 15 minuuttia ilmoitettua myöhemmin. Harjoituspaikka ei ole muuttunut (edelleen uimahallin 2. kerroksen sali).
Lauantaina ja sunnuntaina pyörähtivät käyntiin lasten judoharjoitukset niin naperoille ja muksuille kuin aloitteleville junnuille. Näin kausi 2012-2013 on lähtenyt virallisesti käyntiin kaikkien ryhmien osalta. Peruskursseille mahtuu vielä mukaan niin lapsia kuin aikuisiakin - lisätietoja ilmestyy myös Kirkkonummen Sanomiin ensi viikon aikana... Ilmoittaudu mukaan - paikkoja on rajallisesti! :)
Yhdeksän kirkkonummelaisjudokaa avasi kautensa lauantaina 8.9.2012 Raisiossa Ryhti shiaissa ja samassa yhteydessä olleessa nuorten Samurai Cupissa. Ilahduttavaa oli havaita, että kesäkauden treenaus oli tuottanut hedelmää ja kaikki ottelivat kisakauden avauskisoissaan lupauksia herättävästi
Kirkkonummen Sanomat julkaisu kirjoituksen seuran viimeaikaisista tapahtumista 9.9.2012.
Seuramme perustaja ja sensei Hannu Ruuth suoritti 1.9.2012 5. danin mustan vyön, jonka Suomessa on häntä aiemmin suorittanut vain 35 henkilöä. Leif "Lefa" Isaksson taas vaihtoi ruskean vyönsä mustaan samassa tilaisuudessa. Lefa on osoitus siitä, että aikuisenakin aloittaen voi saavuttaa mustan vyön, kun sitkeästi jaksaa harjoitella. Suuret onnittelut molemmille.
Kausi alkaa 3.9 (31.8.2012)
Kirkkonummen judoseuran kausi 2012-2013 pyörähtää käyntiin maanantaista 3.9 alkaen. Myös uusien jäsenten harjoitukset alkavat 3.9 alkavalla viikolla. Tervetuloa judoleimaan kaikki vanhat ja uudet jäsenet.
RSS ATOM