Tervetuloa

Ajankohtaista

Ohessa vielä viimeiset ohjeistukset ja sitten ei muuta kuin menoksi!!! Valmentajista paikalla ovat Niina ja Steffi. Tsemppiä kaikille kisaajille (ja vanhemmille)!
Junnucupin vuoksi sunnuntaina 29.4 ei pidetä seuraavia "Steffin" treenejä: 15:30 - 16:30 Junnut (jatko 1) 16:30 - 17:45 Junnujudojen peruskurssi
Hämeenlinna-shiai käytiin lauantaina 14.4.2012. Kirkkonummelaisittain kisat menivät hyvin, otteet olivat pääsääntöisin pirteitä. Erityisesti mieleen jäi Veeti "Tuska" Kanervan kulta ja Alexandra "63" Bartonin hopeataistelu kaksi painoluokkaa aiempaa ylempänä
Emilia Kanerva voitti kultaa kovatasoisessa U18 Eurooppa Cupissa Tsekin Teplicessä 12.4.2015. Kultamitaliin tarvittiin viisi voittoa. Voiton seurauksena Emilian maailmanlistan rankingsijoitus nousee kolmoseksi ja peräkkäisten tappiottomien otteluiden määrä jo viiteenkymmeneenviiteen.
Gesterbyn koulun valinnaisliikunnassa tutustuttiin jälkeen judoon tiistaina 3.4.2012. Toiminta seuran ja koulujen välillä on jatkunut jo useita vuosia. Tunnille osallistui 12 tyttöä ja poikaa viidensiltä ja kuudensilta luokilta. Hiki tuli pintaa leikkimielisten harjoitusten kautta perehdyttäessä judon perustekniikoihin: ukemiin eli kaatumiseen, sidontoihin ja heittoihin. Osa olisi vielä harjoitusten päättyessä jäänyt mielellään tatamille... :)
Rasmus "SH" Rinne otteli hienosti viidenneksi miesten SM-kisoissa Lappeenrannassa 31.3. Toinen kirkkonummelainen, Alexandra "57" Barton hävisi molemmat ottelunsa.
Tätä uutista klikkaamalla selviää pääsiäisen ajan treenit Kirkkonummella.
Kirkkonummen judoseuran urokset, Rasse ja Eetu, kävivät nöyryytettävänä Bremenissä A-junnujen Bremen-mastersissa. Molemat hävisivät ainoan ottelunsa. Saman kohtalon koki Alexandra tyttöjen vastaavassa kisassa Bad Blankenburgissa.
Tulessa oli tänään 12 henkinen joukkue Kirkkonummelta niin nuoria kuin nuoria aikuisia. Osalla (Veeti ja Petri) ottelut jatkuvat vielä huomenna alempien vöiden mestaruuskilpailuissa, joten kyseessä oli vasta "lämppäriotteluita"... ;)
Matti "Juopperi" Juopperi voitti yhden ja hävisi yhden ottelun megalomaanisessa Bremen Masters turnauksessa, Saksassa 24.3.2012. Matin oma kommentti hieman odotuksia huonommin menneestä kisasta, kiteytyy yllä olevaan otsikkoon.
RSS ATOM