Tervetuloa

Ajankohtaista

Rasse aloittaa tänään opintonsa Pajulahdessa ja pääsee keskittymään urheiluun lähes täysipäiväisesti. Kuvassa Rasse nauttii romanialaisista naisvoimisteluvalmennusope​ista viime lauantaina.
Kirkkonummen Judoseura ottaa uusia jäseniä syyskuun alussa alkaville kursseille. Ohjeet ilmoittautumisista saat klikkaamalla otsikkoa. Tervetuloa judoilemaan yksin tai isommallakin porukalla! :)
Normaaliin treeniaikatauluun palataan taas syyskuun alussa. Sitä odotellessa judokat voivat aloittaa ruumiin ja mielen totuttamisen judoon elokuun ajan maanantaisin ja torstaisin pidettävillä kesätreeneillä. Ensimmäiset treenit pidetään maanantaina 6.8 klo 18 alkaen. Treeneissä ensimmäinen tunti (18-19) vedetään tempolla, joka sopii myös niille, joille kesä on merkinnyt lähinnä lekottelua. Seuraavat n.45 minuuttia (19-19.45) voi jatkaa ne, joille jo hieman rivakampi tahti ei tuota ongelmia. Treenit vetää pääsääntöisesti Tankki. Tuulahduksen kesäleireillä opituista tekniikoista tuovat harjoituksiin mm. Rasse, Matti ja Eetu. Kesätreenit on tarkoitettu lähinnä 10 vuoden rajapyykin ylittäneille - yläikärajaa ei ole.
Vaikka Kirkkonummen judoseuran ykköskisaajilla kevään kisakaudelle asetetut tavoitteet eivät täyttyneetkään, seuran mitalisaalis erilaisista kisoista nousi viidentenä vuonna peräkkäin uuteen ennätykseensä. Tämä selittyy sillä, että ykkösjudokoittemme takaa on nousemassa uusia lupauksia kevään komeetan Emilia Kanervan johdolla.
Kuvia päivästä
Kirkkonummen judoseuran kesäkausi alkaa pikkuhiljaa kun normaalitreenit siirtyvät kesätauolle. Katso tästä uutisesta, miten mikäkin ryhmä aloittaa kesälomat. Syksyllä jatketaan kaikilla ryhmillä syyskuun alussa myöhemmin ilmoitettavalla tavalla. Hyvää kesää ja muistakaahan liikkua ja käydä kesäleireillä!
Rasmus "Rasse" Rinne matkusti tiistaina 26.6. kolmeksi viikoksi Japaniin harjoittelemaan A-nuorten maajoukkueen mukana.
Emilia " Emmi" Kanerva voitti kolmella otteluvoitolla ja yhdellä tappiolla pronssia Venray cupisssa Hollannissa 2.6.2012 sarjassa CT48. Eetu Laaksonen ja Alexandra Barton sen sijaan saivat kokemusta, kun ottelut Eetulla jäivät yhteen Itävallan Leibnizissa EJU-cupissa ja Allulla kahteen tappioon Venrayssä Hollannissa.
Kirkkonummen Judoseuran kilpailijat päättävät pitkän kisakautensa, kun Emilia (2.6) ja Alexandra (3.6) ottelevat Kansainväliessä turnauksessa Venrayssa Hollannissa ja Eetu (2.6) puolestaan ottelee EJU:n junioriturnauksessa Lepnizissa, Itävallassa.
Torstaina 31.5.3023 pidetyssä kevään viimeisessä vyökokeessa vihreän vyön käyttöluvan saivat Aapo Koskinen, Jukka Peltola ja Petri Valkkinen. Suuret onnittelut herroille!
RSS ATOM