Tervetuloa

Ajankohtaista

Kirkkonummen Judoseura, Karjaan Fuguda ja Siuntion Keido-kan järjestävät jo perinteeksi muodostuneen judopäivän sunnuntaina 15.1.2012 Kisakeskuksen urheiluopistossa Raaseporin Fiskarsissa. Judopäivä soveltuu kaikille yksin harjoittelemaan kykeneville yli 7 vuotiaille valkoisesta mustaan vyöhön - yläikärajaa ei ole.
Kirkkonummen judoseuran hallitus järjestäytyi 2.1.2012 . Seuran puheenjohtajana jatkaa Stefan Sivaro, varapuheenjohtajana ja rahastonhoitajana Hannu Ruuth, sihteerinä Niina Nikulainen, jäsenrekisterinhoitajana Heikki Hannula ja valmennus-/kisavastaavana Marko Laaksonen.
Judoliiton valmennusvaliokunta on valinnut Matti "Harada"Juopperin B-junioreiden (alle 17-vuotiaiden ja kansainvälisesti kadettien) maajoukkueeseen. Maajoukkueeseen kuuluva voi edustaa Suomea esimerkiksi B-nuorten Eurooppa cupeissa ja näin antaa näyttöjä juhannuksen alla pidettäviin B-nuorten EM-kisoihin.
Kirkkonummen judoseuran vuosi 2011 oli monellakin mittarilla menestyksellinen. Kisapuolella rikottiin monia ennätyksiä, vyökokeissa suoritettiin paljon korkeitakin vöitä ja seuran järjestämä junnu-cup onnistui hienosti. Ja tietysti judon opiskelu eri ryhmissä oli erittäin vilkasta ja aktiivista
Joulutauko alkoi (18.12.2011)
Joulutauko alkoi sunnuntaina 18.12.2011. Salille palataan lauantaina 7.1.2012. POIKKEUS: Omalla salilla harjoitukset innokkaille nuorille ja aikuisille torstaina 22.12.2011 klo 18 - 19.30 by Tankki and the boys! Myös uudenvuoden jälkeisellä viikolla saatetaan järjestää treenejä ja näistä ilmoitetaan erikseen. Hyvää joulua ja ippontäyteistä uutta vuotta.
Juuso "Kantvikin vaaniva kostaja" Hannula sai hopeaa Latvian Aluksnessa pidetyissä "XI Starptautiskais Ziemassvētku turnīrs Aluksne"-kisassa. Saku Tuomennoro, Elias Elgh ja Henrik Asklöf saivat rutkasti kokemusta.
Rasmus "Raz" Rinne suoritti viidentenätoista KIRJU:laisena mustan vyön alugraduoinnissa Nummelassa 18.12.2011. Samassa yhteydessä Alexandra "Allu" Barton suoritti ruskean vyön (1.kyu). Onnittelut molemmille!
Kirkkonummen perinteisissä puurojuhlissa 15.12.2011 palkittiin vuoden judokat: Alexandra Barton palkittiin vuoden judokana ja Saku Tuomennoro vuoden junnujudokana. Tsempparipalkinnot ahkerasta ja hyvällä asenteella tehdystä harjoittelusta ja kisaamisesta saivat Aino Asklöf, Tuomas Hilkos ja Konsta Paananen. Vuoden vetäjäksi valittiin Leif "Lefa" Isaksson
Kirkkonummen judoseuran seuragarduoinneissa 12.12.2011 suoritettiin kolme vihreää, kahdeksan oranssia ja yksi keltainen vyö.
Tämä Kyösti ja Timo Korpiolan sekä Jouko Marttilan tekemä ensimmäinen laaja suomenkielinen judon perusteos kattaa kaikki keskeiset judotekniikat valkoisesta mustaan vyöhön. Havainnollisesti ja värikkäästi kuvitettu teos sopii käsikirjaksi yhtä hyvin vasta-alkajille ja harrastajille kuin kilpailijoille. Kirjaa on myyntävänä salillamme hintaan 30 €. Tiedustele vetäjiltä.
RSS ATOM