Tervetuloa

Ajankohtaista

Lauantaina 4.3.2012 kisattiin avoimista Viron mestaruuksista Tartossa. A-junnuistamme kisaamassa olivat Alexandra "Allu" Barton ja Rasmus "Hannibal" Rinne. Kisat eivät menneet ihan pläänin mukaan, mutta pilkahduksia parempaan oli silti näkyvissä.
Rasmus "Rasse" Rinne sai hopeaa Samurai cupissa Pieksämäellä 18.2.2012 AP73 sarjassa. Tulos oli hieno paluu 5 kuukautta sitten tulleen solisluuvamman aiheuttamalta kisatauolta.
Helatorstaina ei pidetä mitään harjoituksia. Urheilu on silti tänäänkin suositeltavaa, jopa välttämätöntä.
Kirkkonummen judoseuran keväinen vyökoe (5. - 2.kyu) järjestetään omalla salilla sunnuntaina 20.5 klo 19 alkaen. Vyökokeen ottavat vastaan Teppo Mattsson ja Marko Laaksonen.
Aino Junnu cupissa (11.2.2012)
Junnu-cup kisat ovat erinomainen tapa aloittaa tutustuminen judokisoihin.Tällä kertaa, eli lauantaina 11.2.2012 Kirkkonummen Judoseurasta ei ollut matkassa kuin 1 edustaja- Aino "Aikku" Asklöf
Toivoo Kirkkonummen judoseura
Lauantaina 28.1. nujuttiin Tampereella Ice-power cup. Seitsemän kisaajan saldoksi tuli seisemän mitalia: kolme kultaa (Emilia Kanerva, Aino Asklöf ja Elias Elgh), kaksi hopeaa (molemmat Juuso Hannulalle) ja kaksi pronssia.(Veeti Kanerva ja Henrik Asklöf). Myös Viktor Asklöf ja Saku Tuomennoro olivat urheina paikalla. Päivän kuitenkin kruunasi ennennäkemätön kolmoisvoitto sarjassa CP38 - tästä suorituksesta vastasivat Elkku, Juuso ja Henkka. Hieno päivä!
Kirkkonummen, Siuntion ja Karjaan judoseurojen yhteinen judopäivä pidettiin 15.1.2012. Tässä uutisessa on kuvasatoa päivän tapahtumista.
Judoliiton valmennusvaliokunta on hyväksynyt Kirkkonummen Judoseuran Eetu Laaksosen U20 (Suomessa A-juniorit, kansainvälisesti juniors) maajoukkueeseen. Maajoukkueeseen kuuluva voi edustaa Suomea esimerkiksi A-nuorten Eurooppa cupeissa ja näin antaa näyttöjä syyskuussa pidettäviin A-nuorten EM-kisoihin.
Pyydämme toimittamaan mahdollisimman pian puuttuvat kuitit, jotta pystymme aktivoimaan kaikille judokoille vakuutukset voimaan kaudelle 2011-2012. Lisätietoja asiasta saa uudelta jäsenrekisterinhoitajalta Heikki Hannulalta ja ryhmien ohjaajilta.
RSS ATOM